PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان.
یه سوالی داشتم ازتون: الان که من به کنسولم دسترسی ندارم، مثل سایت ایکس باکس که به پروفایلت دسترسی کامل داری و همه کار میتونی کنی، تو سایت پی اس هم میشه مثلا اکانتمو پلاس کنم و بازی های پلاسش رو بزارم تو لیست دانلود که بعدا رفتم پای کنسولم بازی ها رو دانلود کنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

سلام دوستان.
یه سوالی داشتم ازتون: الان که من به کنسولم دسترسی ندارم، مثل سایت ایکس باکس که به پروفایلت دسترسی کامل داری و همه کار میتونی کنی، تو سایت پی اس هم میشه مثلا اکانتمو پلاس کنم و بازی های پلاسش رو بزارم تو لیست دانلود که بعدا رفتم پای کنسولم بازی ها رو دانلود کنم؟

در مکرد سایت psn اطلاعات دقیق ندارم ولی با app پلی استیشن به راحتی تمام این کارها رو انجام میدید

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

سلام دوستان.

سلام
بله دوست عزیز ... شما میتونید به استور پلی استیشن برید از طریق لینک زیر و بعد از انتخاب کشور اکانتتون وارد استور بشید و بازیهاتون رو خریداری کنید

https://store.sonyentertainmentnetwork.com

بچه ها escape plan الان واسه ps4 هم مجانیه، توی بخش free games نیست ولی توی صفحه بازی که برین میتونین دانلود کنین
سلام دوستان.

اگه شما کد پلاس بخرین فقط از طریق کنسول میتونین اشتراک پلاس رو فعال کنین و از طریق pc نمیشه، گوشی رو نمیدونم ولی pc رو مطمئنم
شاید روی pc یه راه دیگه هم باشه و اون خرید یه کارت 50 دلاری و فعال کردن پلاس باشه، البته نمیدونم با pc امکان پذیره یا نه

آخرین ویرایش:
دوستان فرق بین psn card , plus card چی هست؟
از کجا میتونم تهیه کنم؟( سایت)
psn card یه جور اعتبار مجازی برای خرید هر چیزی تو شبکه PSN که قابل خرید باشه
plus card همینی که تو همین تایپیک در موردش حرف میزنن ، با خرید پلاس میتونید از بازیهای مجانی و تخفیف و امکان آپلود ذخیره بازیها ، مولتی پلیر و غیره بهره‌مند شید

بچه ها escape plan الان واسه ps4 هم مجانیه، توی بخش free games نیست ولی توی صفحه بازی که برین میتونین دانلود کنین

اگه شما کد پلاس بخرین فقط از طریق کنسول میتونین اشتراک پلاس رو فعال کنین و از طریق pc نمیشه، گوشی رو نمیدونم ولی pc رو مطمئنم
شاید روی pc یه راه دیگه هم باشه و اون خرید یه کارت 50 دلاری و فعال کردن پلاس باشه، البته نمیدونم با pc امکان پذیره یا نه
کلا plus یا psn card نوعی کد هستن و از هرجا، چه سایت پلی استیشن و چه خود کنسول به بخش redeem code دسترسی داشته باشید میتونید فعال کنید. ربطی به pc یا کنسول نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or