بازیهای پلاس این ماه چیا هستن؟
بازیای این ماه ژاپن معلوم نشده؟
بعد تو دسامبر First Light برای ژاپن هم free میشه؟
در مکرد سایت psn اطلاعات دقیق ندارم ولی با app پلی استیشن به راحتی تمام این کارها رو انجام میدیدسلام دوستان.
یه سوالی داشتم ازتون: الان که من به کنسولم دسترسی ندارم، مثل سایت ایکس باکس که به پروفایلت دسترسی کامل داری و همه کار میتونی کنی، تو سایت پی اس هم میشه مثلا اکانتمو پلاس کنم و بازی های پلاسش رو بزارم تو لیست دانلود که بعدا رفتم پای کنسولم بازی ها رو دانلود کنم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
سلام دوستان.
یه سوالی داشتم ازتون: الان که من به کنسولم دسترسی ندارم، مثل سایت ایکس باکس که به پروفایلت دسترسی کامل داری و همه کار میتونی کنی، تو سایت پی اس هم میشه مثلا اکانتمو پلاس کنم و بازی های پلاسش رو بزارم تو لیست دانلود که بعدا رفتم پای کنسولم بازی ها رو دانلود کنم؟
سلام دوستان.
psn card یه جور اعتبار مجازی برای خرید هر چیزی تو شبکه PSN که قابل خرید باشهدوستان فرق بین psn card , plus card چی هست؟
از کجا میتونم تهیه کنم؟( سایت)
خب رضا توضیح داد سوال اول رو سوال دوم هم از بازارسنتر میتونی تهیه کنی قیمتهاش از سایتها بهترهدوستان فرق بین psn card , plus card چی هست؟
از کجا میتونم تهیه کنم؟( سایت)
سلام ببخشید بعضیا عکس خودشونو گذاشتن رو plus راهشو کسی میدونه ؟
کلا plus یا psn card نوعی کد هستن و از هرجا، چه سایت پلی استیشن و چه خود کنسول به بخش redeem code دسترسی داشته باشید میتونید فعال کنید. ربطی به pc یا کنسول نداره.بچه ها escape plan الان واسه ps4 هم مجانیه، توی بخش free games نیست ولی توی صفحه بازی که برین میتونین دانلود کنین
اگه شما کد پلاس بخرین فقط از طریق کنسول میتونین اشتراک پلاس رو فعال کنین و از طریق pc نمیشه، گوشی رو نمیدونم ولی pc رو مطمئنم
شاید روی pc یه راه دیگه هم باشه و اون خرید یه کارت 50 دلاری و فعال کردن پلاس باشه، البته نمیدونم با pc امکان پذیره یا نه