PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برای آنلاین بازی کردن همه ی بازی ها پلاس لازمه ؟ یا ممکنه بعضی از بازی ها هم نخواد ؟
بعد دوستان یه وسال مسخره : هر 1 ساعت بازی چه قدر حجم میگیره تقریبا ؟

کلا plus یا psn card نوعی کد هستن و از هرجا، چه سایت پلی استیشن و چه خود کنسول به بخش redeem code دسترسی داشته باشید میتونید فعال کنید. ربطی به pc یا کنسول نداره.
من psn card رو از pc تونستم redeem کنم ولی psn plus رو نمیشه از روی pcـتون redeem کرد، تست کردم که میگم شما هم میتونین برین تست کنین

سلام دوستان به تازگی PS4 خریدم . ریجن 2 ژاپن
یه سوال حیاتی برام پیش اومده .
من پلاس بخوام بخرم کشور اکانتم رو برای کجا بزنم ؟
فرقی نداره ؟؟؟
یکی از دوستام گفت امارات زدم امارات الان رفتم همه جا آمریکا دارن .
نمیشه کشور رو عوض کرد ؟

سلام دوستان به تازگی PS4 خریدم . ریجن 2 ژاپن
یه سوال حیاتی برام پیش اومده .
من پلاس بخوام بخرم کشور اکانتم رو برای کجا بزنم ؟
فرقی نداره ؟؟؟
یکی از دوستام گفت امارات زدم امارات الان رفتم همه جا آمریکا دارن .
نمیشه کشور رو عوض کرد ؟
بستگی به اکانتت داره آمریکا بهتره
نه نمیشه

امارات جزو پلاس اروپاست ولی نرو طرفش!
الان لهترین انتخاب آمریکاست! بازی ها که مثل همه( حداقل فعلا :دی ) اما آمریکا تخفیفای بیشتر و خفن تری میزنه! :دی
و امارات هم نکته منفیش اینه که همه چی گرون تره!!! خیلی گرون تره :| مثلا بازیی که 15 دلاره تو آمریکا، توی امارات تا 20 دلار هم ممکنه باشه :| ( حالا گفتم خیلی گرون تر فکر 20 دلار گروت تر نکنید :دی اما تو همین تخفیفای خفن آمریکا با 5 دلار گاهی اوقات میشه بازی های خوبی به چنگ اورد >:) )

امارات جزو پلاس اروپاست ولی نرو طرفش!
الان لهترین انتخاب آمریکاست! بازی ها که مثل همه( حداقل فعلا :دی ) اما آمریکا تخفیفای بیشتر و خفن تری میزنه! :دی
و امارات هم نکته منفیش اینه که همه چی گرون تره!!! خیلی گرون تره :| مثلا بازیی که 15 دلاره تو آمریکا، توی امارات تا 20 دلار هم ممکنه باشه :| ( حالا گفتم خیلی گرون تر فکر 20 دلار گروت تر نکنید :دی اما تو همین تخفیفای خفن آمریکا با 5 دلار گاهی اوقات میشه بازی های خوبی به چنگ اورد >:) )

ارزش دلار امارات نسبت به دلار امريكا كمتره :|
دلار امارات فكر كنم منظورشون همون درهم شون :|

اما كلا" همون US بگيريد چون براي ماها ارزونتر درمياد تا انگليس و اروپا و ... :|

حمید جان من یه اکانت آمریکا ساختم
حالا یه پلاس بخرم اوکیه مشکلی پیش نمیاد ؟
یه سوال دیگه امارات جزء پلاس اروپا حساب میشه ؟
نه مشکلی پیش نمیاد فقط پلاس آمریکا بگیر
شرمنده نمیدونم تو بازیها که مینویسه رجین 2

ارزش دلار امارات نسبت به دلار امريكا كمتره :|
دلار امارات فكر كنم منظورشون همون درهم شون :|

اما كلا" همون US بگيريد چون براي ماها ارزونتر درمياد تا انگليس و اروپا و ... :|

الان از کجا میشه اطلاعات حساب رو در اوورد راستش من یادم رفته اکانت مجا زدم:d

یه چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید

1: این ای دی psn دوستام رو دارم کجا باید ادد شون کنم؟؟؟

2 : من فرقه بینه پلی پلاست و کد psn رو نگرفتم چی شد؟ یه تحقیق هایی کردم ولی گیج شدم خداییی مثلا فهمیدم که پلاس برا مولی بازی کردنه ولی خوب یکی میگه میشه از استور خرید کرد یکی میگه نمیشه صرفا برا انلاین بازی کردنه یکی میگه تخفیف میده یکی میگه باید همراه با پلاس کد psn هم بخری مثلا10 دلاری یا به بالا تر گیج شدم خدایی:-/@-):-?? کلا ممنون میشم یکی اساسی روشنم کنه حدف اصلیم خرید بازی هایی مثل resogun و... و گه گاهی هم مولتی بازی کردن البته بیشتر خربد بازی
به نظرتون بهترین کار و بهترین انتخاب که به صرفه هم باشه چیه؟

3 من دستگاه رو تازه گرفتم و 5 روز دیگه مهلت تست دارمشماره سریال و چک کردم درست بود دستگاهپلم بود فعلاکه شکره خدا مشکلی نداشته تست خاصی اگه اکی مده نظرشه بگه که انجام بدم

4 : وقتی سی دی رو میزارم داخل درایو صدا دار میره داخل اما موقع چرخیدن صداش نرم و نرماله فقط خاستم بدونم همه یه دستگاه ها موقعی که سی میزاری داخلش صدا میده؟

الان از کجا میشه اطلاعات حساب رو در اوورد راستش من یادم رفته اکانت مجا زدم:d یه چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید 1: این ای دی psn دوستام رو دارم کجا باید ادد شون کنم؟؟؟ 2 : من فرقه بینه پلی پلاست و کد psn رو نگرفتم چی شد؟ یه تحقیق هایی کردم ولی گیج شدم خداییی مثلا فهمیدم که پلاس برا مولی بازی کردنه ولی خوب یکی میگه میشه از استور خرید کرد یکی میگه نمیشه صرفا برا انلاین بازی کردنه یکی میگه تخفیف میده یکی میگه باید همراه با پلاس کد psn هم بخری مثلا10 دلاری یا به بالا تر گیج شدم خدایی:-/@-):-?? کلا ممنون میشم یکی اساسی روشنم کنه حدف اصلیم خرید بازی هایی مثل resogun و... و گه گاهی هم مولتی بازی کردن البته بیشتر خربد بازی به نظرتون بهترین کار و بهترین انتخاب که به صرفه هم باشه چیه؟ 3 من دستگاه رو تازه گرفتم و 5 روز دیگه مهلت تست دارمشماره سریال و چک کردم درست بود دستگاهپلم بود فعلاکه شکره خدا مشکلی نداشته تست خاصی اگه اکی مده نظرشه بگه که انجام بدم 4 : وقتی سی دی رو میزارم داخل درایو صدا دار میره داخل اما موقع چرخیدن صداش نرم و نرماله فقط خاستم بدونم همه یه دستگاه ها موقعی که سی میزاری داخلش صدا میده؟
اين جا جاي اين سوالات نبود ! 1- بايد توي بخش friends بري همون بالا ميتوني سرچ كني بعد ميري روي اسمشون x رو ميزني و بعد friend request رو ميفرستي ! 2-پلاس يه نوع عضويت كه در PS4 اجازه مده مولتي بزني و بازي مجاني هم هر ماه ميده اما كد PSN يه كديه كه با وارد كردنش ميتوني به همون اندازه اون كد ارزش پولي به اكانتت بريزي تا باهاش بتوني بازي موسيقي يا حتي همون پلاس رو بخري 3-هيچي باهاش چند ساعت كار كن و يه بازي بلوري دار هم داخلش تست كن 4 نه مشكلي نداره
با سلام خدمت دوستان یه سوال خیلی تابلو دارم اونم اینه که یه پلاس رو میشه دونره استفاده کرد؟بعد باهمم بشه بازی کرد ؟؟؟:-s
شرايط داره ! بايد يه نفر هميشه با اكانت پلاس انلاين باشه و نفر دوم اون اكانت اصلي ايش نباشه تا فقط پريماري ايش كنه و با اكانت ديگه خودش بره بازي كنه و از پلاس استفاده كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or