R robb stark کاربر سایت Nov 4, 2014 #1,396 خب توی دوماه دوتا بازی بزرگ و مشتی میاد ببینیم دیگه چه دلیلی مونده هی گیر بدید به پلاس:d
Hamzeh_Yz کاربر سایت Nov 4, 2014 #1,398 بهترینشون همون swapper هست :d بازی کنسول های دیگه لیک نشده ؟ :d ویتا و ps3 ؟
fifa 12 کاربر سایت Nov 4, 2014 #1,399 نوشته شده توسط robb stark: خب توی دوماه دوتا بازی بزرگ و مشتی میاد ببینیم دیگه چه دلیلی مونده هی گیر بدید به پلاس:d بیشتر... Driveclub آیا؟
نوشته شده توسط robb stark: خب توی دوماه دوتا بازی بزرگ و مشتی میاد ببینیم دیگه چه دلیلی مونده هی گیر بدید به پلاس:d بیشتر... Driveclub آیا؟
R robb stark کاربر سایت Nov 4, 2014 #1,400 نوشته شده توسط fifa 12: Driveclub آیا؟ بیشتر... الانم بیاد فکر نکنم کسی بره طرفش همه خود بازی گرفتن رفت:d
نوشته شده توسط fifa 12: Driveclub آیا؟ بیشتر... الانم بیاد فکر نکنم کسی بره طرفش همه خود بازی گرفتن رفت:d
fifa 12 کاربر سایت Nov 4, 2014 #1,402 نوشته شده توسط robb stark: الانم بیاد فکر نکنم کسی بره طرفش همه خود بازی گرفتن رفت:d بیشتر... خو واسه همین میگیم دیگه
نوشته شده توسط robb stark: الانم بیاد فکر نکنم کسی بره طرفش همه خود بازی گرفتن رفت:d بیشتر... خو واسه همین میگیم دیگه
ASHKAN KING King in The North کاربر سایت Nov 5, 2014 #1,405 اوه اوه.......... یکی جلوی سونی رو بگیره......... چه کرده!!! این بازیهای دسامبر و نوامبر رو کجا معرفی کردن؟! یکی لینک منبع میده؟! ویرایش : خودم پیدا کردم
اوه اوه.......... یکی جلوی سونی رو بگیره......... چه کرده!!! این بازیهای دسامبر و نوامبر رو کجا معرفی کردن؟! یکی لینک منبع میده؟! ویرایش : خودم پیدا کردم
amirone کاربر سایت Nov 5, 2014 #1,406 نوشته شده توسط Nathan Drake: بازی ها اومد. بیشتر... امیر استیمو بگیرم ؟؟ حجمی ندارن ولی واسه پلات دستگرمی میخوام برم . ایزاکو نه بازی کردم نه هم خوشم میاد .
نوشته شده توسط Nathan Drake: بازی ها اومد. بیشتر... امیر استیمو بگیرم ؟؟ حجمی ندارن ولی واسه پلات دستگرمی میخوام برم . ایزاکو نه بازی کردم نه هم خوشم میاد .
I imanps3 کاربر سایت Nov 5, 2014 #1,407 اینجاست که ادم لذت میبره از سرویسی که واسش پول میده احساس نمیکنی سرت کلاه رفته و دارن تیغت میزنن واقعا دم سونی گرم Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
اینجاست که ادم لذت میبره از سرویسی که واسش پول میده احساس نمیکنی سرت کلاه رفته و دارن تیغت میزنن واقعا دم سونی گرم Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
SMM9 عضو تحریریه Nov 5, 2014 #1,408 این دو ماه اینده رسما بهترین ماه های پلاس در مدتی که روی پلی4 اومده هستند. مخصوصا ژانویه
ASHKAN KING King in The North کاربر سایت Nov 5, 2014 #1,409 نوشته شده توسط SMM9: این دو ماه اینده رسما بهترین ماه های پلاس در مدتی که روی پلی4 اومده هستند. مخصوصا ژانویه بیشتر... البته هنوز بازیهای PS3 هم معرفی نشدن،امیدوارم اونا هم خوب باشه که دیگه جشنمون کامل بشه
نوشته شده توسط SMM9: این دو ماه اینده رسما بهترین ماه های پلاس در مدتی که روی پلی4 اومده هستند. مخصوصا ژانویه بیشتر... البته هنوز بازیهای PS3 هم معرفی نشدن،امیدوارم اونا هم خوب باشه که دیگه جشنمون کامل بشه