PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بابا چی میخواین دیگه
تازه یه ساله کنسول اومده 2تا بازی فری میده هرماهم بهتر از ماه قبله
اون اوایل بازیای پلاسشو گرفتی؟اونا خیلی ردیف بودن outlast و...
بذار چندسال بگذره بازیای خیلی خفنتریو free میکنه نه الان
بعدشم من رفیقم x1 داره همچین بازیای توپیم نمیده

ولمون کن مومن !! بازیهای فری گلد One هیچ عددی نبوده تو جلو بازیهای فری پلاس !!!

همین ماه قبل که یک تک بازی 15$ معمولی ( Chariot ) ، جلو لیست خفن 4 تایی (dc نیومده فعلا ) سونی داد !

این ماه هم که یه لیست 4 تایی کت و کلفت داده سونی برای PS4 ، اونوقت رو X1 فقط یه بازی Volgarr the Viking داده این ماه ! به زور اطلاعات پیدا کنید ازش رو نت !!

ماه های قبل هم همین وضع ... تقریبا تمام بازیهای آرکید درجه 1 رو سونی فری کرده ... یعنی خودتون هم بخواین بازی آرکید خوب بخرین ، آخرش میرسین به همین عناوینی که تا الان فری شدن ..

خوب دوست عزيز بنده هم ميگم كه اركيد هستن!
منم ميگم حداقل چندتا بازي دهن پركن ميزاشت وسط

یه سوال داشتم بازی های این ماه دقیقا تا کی هستن؟داست رو میگم+ یه سایت که قیمت مناسب میفروشه معرفی کنید ممنون میشم

تا اخر همين ماه!منظور به ميلادي!حالا تا ٤ ام نه!تعويض نميشه!اما خوب بهتره هرچه زودتر دست به كار بشيد واقعيتش به مظرم بدون پلاس بعضي بازيارو بگيرم بهتره!
بعضي بازيام كه كلا خودشون رو فيزيكي بگيريم بهتره!
هفته ديگه كال اف مياد!كه بيصبرانه فقط منتظر انلاينش هستم!
الان هم the last of us كلي با انلاينش حال ميده!
فقط كلا دوست داشتم مثلا بعضي بازيارو از نسل قبل رو اين مسل تجربه كنم كه با ps now نميشه سرعت ٢٠ مگ هم تست كردم باز گفت كانكشنم بده!
ديگه اعصابم نكشيد!

آقا یکی به من یه لینک از معرفی این بازی ها واسه پلاس این ماه بده
خدایی کل بلاگ آمریکا بلاگ اروپا بلاگ ژاپن رو زیرو رو کردم خبری ندیدم در این باره
واسه دیدن اسکرین شات ها و اطلاعات بازی ها میخوام:d
یوقت نتوپین بهم که حرف این همه آدم رو باور نکرد خودش میخواد ببینه:d

خدایی کل بلاگ آمریکا بلاگ اروپا بلاگ ژاپن رو زیرو رو کردم خبری ندیدم در این باره

لینک

لینک

لیست:
Entering the Instant Game Collection

The Binding of Isaac: Rebirth (PS4)
SteamWorld Dig (PS4; cross-buy with PS Vita)
Frozen Synapse Prime (PS3)
Luftrausers (PS3; cross-buy with PS Vita)
The Hungry Horde (PS Vita)
Escape Plan (PS Vita; cross-buy with PS4)

منم هنوز خبری نشدم! اینم گویا لیک شده :-" ( توی PS3T عکس لیک شدش رو گذاشته بود! حالا نمیدونم قضیه چیه :d )
اما برای Isaac :
http://forum.bazicenter.com/thread75758/page3/
این همینیه که قراره عرضه بشه! :d سبک گرافیکی این شکلیه! :d

http://forum.bazicenter.com/thread47941/
این هم نسخه ی قبله و ... اگر عکس هایی که هنوز لود کردیم باشن،میبینی که چه چیزای عجیب غریبی ایجاد شدن! :d :-"(یه دست خودم برم ببینم به کجا میرسم :-" )

بقیشم ...Escape Plan رو توی بخش ویتا میتونی عکساش رو ببینی :d
بقیشم نظری ندارم :d

منم هنوز خبری نشدم! اینم گویا لیک شده :-" ( توی PS3T عکس لیک شدش رو گذاشته بود! حالا نمیدونم قضیه چیه :d )
اما برای Isaac :
http://forum.bazicenter.com/thread75758/page3/
این همینیه که قراره عرضه بشه! :d سبک گرافیکی این شکلیه! :d

http://forum.bazicenter.com/thread47941/
این هم نسخه ی قبله و ... اگر عکس هایی که هنوز لود کردیم باشن،میبینی که چه چیزای عجیب غریبی ایجاد شدن! :d :-"(یه دست خودم برم ببینم به کجا میرسم :-" )

بقیشم ...Escape Plan رو توی بخش ویتا میتونی عکساش رو ببینی :d
بقیشم نظری ندارم :d

اوی مای گاد :d عجب چیز خفنیه , داستانش چقدر باحاله

یکی بود یکی نبود. یه مامانه بود با پسر کوچولوش که با هم شاد و خرم بودن. پسره همش با اسباب بازیهاش بازی میکرد. مامانه هم همش از طریق تلویزیون شبکه ی مسیحیهارو نگاه میکرد. یه روز یه صدا از آسمون به مامانه ندا میده که پسرت خیلی شیطون شده, حالشو بگیر. مامانه هم میگه چشم و اسباب بازیهای پسره رو میگیره. بعد از مدتی دوباره صداهه ندا میده به مامانه که پسرت گناهکاره, حالشو بگیر, مامانه هم پسررو توی اتاقش زندونی میکنه. ولی کار به اینجا ختم نمیشه و دوباره صداهه میگه که این کارا فایده نداره, باید پسرتو برام قربونی کنی. مادره هم بی چون و چرا قبول میکنه و با یه چاقو میره سمت اتاقه پسره. پسره که از شکاف درب موضوع رو میبینه, هی خودشو به این ور و اون ور میکوبه تا راه فراری پیدا کنه و ناگهان دربی چوبی زیر کفه اتاقش پیدا میکنه و میپره توش. ناغافل از اینکه وارد شهر غولها و آدمخورا شده و ...

هیچی نشده این بازی منو دربر گرفت
آریگاتو سونی:d

the Binding Of Isaac یکی از بهترین بازیهای indie هست که تا به حال داشتیم توی صنعت ... به نظرم خیلی سونی عالی عمل کرده این بازی بزرگ رو برای plus گذشته ... نبودم من یه راست میخریدمش...
خواهشا اصلا زیره سوال نبرید این بازی رو ! l-)

سلام ممنون میشم اگر کسی کاملا 100 درصد مطمعنه جوابمو بده :)
من تاحالا دوبار کد پلاس سه ماهه خریدم و ردیم کردم اکانتم 3ماهه شارژ شده
این دفعه میخواستم بدونم اگر اکانتم که ریجن 2 لندنه با پوند شارژ کنم و از خود استور بخرم مشکلی پیش نمیاد!؟ ازون اررور هایه که میگه کریدیت و فلان اینا نمیاد!؟
کلی پول پوند ندم بمونه بیخ ریشم:|

سلام ممنون میشم اگر کسی کاملا 100 درصد مطمعنه جوابمو بده :)
من تاحالا دوبار کد پلاس سه ماهه خریدم و ردیم کردم اکانتم 3ماهه شارژ شده
این دفعه میخواستم بدونم اگر اکانتم که ریجن 2 لندنه با پوند شارژ کنم و از خود استور بخرم مشکلی پیش نمیاد!؟ ازون اررور هایه که میگه کریدیت و فلان اینا نمیاد!؟
کلی پول پوند ندم بمونه بیخ ریشم:|
دوست عزیز خیر راحت میتونید خرید کنید!

the Binding Of Isaac یکی از بهترین بازیهای indie هست که تا به حال داشتیم توی صنعت ... به نظرم خیلی سونی عالی عمل کرده این بازی بزرگ رو برای plus گذشته ... نبودم من یه راست میخریدمش...
خواهشا اصلا زیره سوال نبرید این بازی رو ! l-)
بازي عاليه شكي درش نيست و من خودم از پلاس راضي بودم تا الان ، چون پلاس بايد همين بازي هاي Indie رو شامل بشه ولي ديگه اين بازي ها خيلي قديمي شدن و همه هم بازي كردن از نظر من جالب نيست (ترجيح ميدم Indie جديد براي پلاس بياد.). ، دقيقا مثل Dont starve, Spelunky.... همه اينا خوبن ولي من بيكار نيستم دوباره بشينم بازي كنم:d

بازي عاليه شكي درش نيست و من خودم از پلاس راضي بودم تا الان ، چون پلاس بايد همين بازي هاي Indie رو شامل بشه ولي ديگه اين بازي ها خيلي قديمي شدن و همه هم بازي كردن از نظر من جالب نيست (ترجيح ميدم Indie جديد براي پلاس بياد.). ، دقيقا مثل Dont starve

کجای این بازی قدیمی شده؟؟؟!!!
ریلیز این بازی 4 نوامبر هست

دقت کنید: The Binding of Isaac Rebirth

کجای این بازی قدیمی شده؟؟؟!!!
ریلیز این بازی 4 نوامبر هست

دقت کنید: The Binding of Isaac Rebirth
عزيز من Remake هست . ميگم بازي جديد براي پلاس بياد بهتره. اين يه جورايي شبيه همون قبليه. منظور من كليه.
در كل گفتم من راضيم ولي اين عرضه ي دوباره يه سري بازي ها كه روي Steam يا Xbox live بوده زياده جالب نيست نمونه هم زياد داره. اكثرا بازي كردن.

آخرین ویرایش:
اخه الان بیاد بازی ای غیر از این عناوین بزاره برا دانلود کی میتونه دانلودش کنه!؟
من کد نک دارم هنوز نتونستم دان کنم! کی میاد 40 گیگو دان کنه!؟ نت نا محدود هم حرامه دوستان :)
ماه پیش ال استارز رو مجانی کرد من سر و دست میشکوندم براش دعا کردم سونیو این ماه هم عناوینی که میخواستم بخرم مجانی شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or