PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

الان یه سوال فنی واسه من پیش اومده.

به عنوان کسی که هنوز نتونسته بازی های اکتبر رو دانلود کنه و از اونجایی که پنج شنبه روز آخر ماه اکتبر هست،‌ من تا کی وقت دارم این بازی ها رو دانلود کنم ؟‌ خوب قاعدتا خیلی وقت ندارم :دی پس اگر این بازی ها رو بازارم واسه دانلود و سر فرصت دانلود کنم،‌ امکانش هست ؟‌

فکر کنم یه ۴۰ روزی میشه PS4 رو روشن نکردم :دی

اگر بازیها توی دانلود لیستت باشه هر زمان میتونی دانلود کنی بازی ها رو منتها دقت کن که حتما توی History خریدهات باید ادشون کرده باشی.​

History کجا میشه ؟ بعد اصلی ترین مسئله اینه که تا کی وقت هست.

آخرین ویرایش:
سلام

به عنوان کسی که هنوز نتونسته بازی های اکتبر رو دانلود کنه و از اونجایی که پنج شنبه روز آخر ماه اکتبر هست،‌ من تا کی وقت دارم این بازی ها رو دانلود کنم ؟‌ خوب قاعدتا خیلی وقت ندارم :دی پس اگر این بازی ها رو بازارم واسه دانلود و سر فرصت دانلود کنم،‌ امکانش هست ؟‌

اگر بازیها توی دانلود لیستت باشه هر زمان میتونی دانلود کنی بازی ها رو منتها دقت کن که حتما توی History خریدهات باید ادشون کرده باشی.

ایزاک:(( فکر کنم نسخه pc رو یه پنجاه باری رفتم:d یعنی اگه فقط یه ایزاک خالی بود بازم بهترین ماه پلاس برای من میشد
دقیقا! من از قبل عرضه ی PS4 تا الان فقط منتظر ماهی بودم که ایزاک قراره بیاد! :d (گیمزکام که بازی برای PS4 تایید شد،گفتن برای پلاس Day 1 میاد! >:) )

سلام

History کجا میشه ؟ بعد اصلی ترین مسئله اینه که تا کی وقت هست.
Library میباشد :d اگر رفت اونجا،یعنی داریش برای بعدا!
بازی ها رو هم سر ماه بر نمیدارن:-" تا اولین آپدیت ماه بعد یعنی تا 4 نوامبر که آپدیت بعدی میاد،وقت داری بزاری تو لیست دانلودت:-" ولی خوب،زودتر بشتاب که یکهو شرایطی پیش نیاد و بپرن:-"

خدا کنه آیزاک پلات داشته باشه :bighug:
هر چند اگرم داشته باشه پلات کردنش وحشتناکه (از Velocty 2x هم بسیار سخت تر) ولی چالش جذابی میشه. روی پی سی که چون کپی بازی میکردم تروفی نداشت حداقل اینجا تلافی کنیم :)

Driveclub نسخه Plus هم که کلا ماسید رفت :-??
اصلا به رو خودشون هم نمیارن

باو اینها همش کار خوده سونیه.با اپدیت دادنش که دیگه هدست ما کار نمی کنه حتما باید هدست خودشو خرید.کم کم درایو هم داره کاری می کنه کسی دان نکنه به بهونه اپدیت نمیزاره کسی دان کنه ورداشتش

باو اینها همش کار خوده سونیه.با اپدیت دادنش که دیگه هدست ما کار نمی کنه حتما باید هدست خودشو خرید.کم کم درایو هم داره کاری می کنه کسی دان نکنه به بهونه اپدیت نمیزاره کسی دان کنه ورداشتش

من آپدیت کردم مشکلی پیش نیومد...هدست من از این قدیمی ها هست واسه ps3 هست .از اون جعبه آبی ها

دوستان تو استور ژاپن یه drive club گذاشته نوشته plus edition ولی قیمت داره نمیدونم آپگرید پلاس به نسخه اصلیه چیه؟! ولی تو قسمت بازیهای پلاسه!!! اگه آپگرید باشه پس نسخه رایگان پلاسش کجاست؟!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

دوستان تو استور ژاپن یه drive club گذاشته نوشته plus edition ولی قیمت داره نمیدونم آپگرید پلاس به نسخه اصلیه چیه؟! ولی تو قسمت بازیهای پلاسه!!! اگه آپگرید باشه پس نسخه رایگان پلاسش کجاست؟!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
10$ برای پلاس تخفیف خورده
نسخه رایگان برای پلاس نمیدن
یا اگرم بدن فعلا با این وضع سروراش نمیدن

در یک کلام همشون ارکید حساب میشن هرچند حتما باید اینscapeplan رو تموم کنم چند باری پیش اومد تمومش نکردم!
همه تریلراشونو دیدن!همه چیز که بحث دلار و پول نیست!الان بازیهای x1 رو ببینید میفهمید!بلی سونی فعلا سر کیسه رو شل نکرده!و نخواهد کرد!حداقل نزاشت بازیهای ps3 رو مثلا با plus مجانی بازی کنیم!
این ماه بازیاش ۱ تومانم نمیرزه!
حالا فوراا حمله نکنید!

در یک کلام همشون ارکید حساب میشن هرچند حتما باید اینscapeplan رو تموم کنم چند باری پیش اومد تمومش نکردم!
همه تریلراشونو دیدن!همه چیز که بحث دلار و پول نیست!الان بازیهای x1 رو ببینید میفهمید!بلی سونی فعلا سر کیسه رو شل نکرده!و نخواهد کرد!حداقل نزاشت بازیهای ps3 رو مثلا با plus مجانی بازی کنیم!
حالا فوراا حمله نکنید!
دروغای ماه قبل واقعا عصبی کرد همه رو . تیم DC چندین ماهه تمام برنامه هاشو برای پلاس دارا پشت هم گزارش میکرد و تنها بازی ای بود که بین همه ی بازیهای پلاس مورد انتظارتر بود .
بازیهای X1 هم دیدیم . Chariot شاخشه !! آرکید نیست ؟!!
مشکل اینی که شما میگی نیست . مشکل اینه که من دارم هزینه آنلاین میدم ولی تعداد انگشت شماری بازی ریلیز شده که یا آنلاینشو من پوست کردم یا آنلاینی نداره . اینم بخاطر خشکسالیه که از ماه دیگه و شروع سال نوع رنگو بوی تازه ای میگیره و اونموقع هم پلاس به کار میاد هم نگاه بازیهای پلاس دیگه نمیکنم !! چون بازی نیمه تموم اونقدر هست که وقت سرخاروندن نداشته باشم

این جمله رو هر ماه قبل از ریلیز می‌شنویم و بعد از ریلیز بازی‌ها با "وای Velocity خداس"، "Dust عحب چیزی ـه" و... رو به رو می‌شیم.
مشکل اینجا بود که نمی‌دونستیم بعضی از این بازی‌ها که عرضه می‌شن واقعا قشنگن و فقط میومدیم ایراد بگیریم.
این ماه آیزاک میاد که اکثرا می‌دونیم شاهکاره، ولی باز یه سری می‌گن "آشغال ـه" و بعد از بازی کردن می‌شه "خداااااااس، عجب بازی خفنی ـه" :|
قبول دارم یه سری از بازی‌های پلاس واقعا مسخره بودن، ولی این که بگیم Isaac یک تومنم نمیارزه از اون بازی‌ها هم مسخره تره!

!الان بازیهای x1 رو ببینید میفهمید!بلی سونی فعلا سر کیسه رو شل نکرده!

ولمون کن مومن !! بازیهای فری گلد One هیچ عددی نبوده تو جلو بازیهای فری پلاس !!!

همین ماه قبل که یک تک بازی 15$ معمولی ( Chariot ) ، جلو لیست خفن 4 تایی (dc نیومده فعلا ) سونی داد !

این ماه هم که یه لیست 4 تایی کت و کلفت داده سونی برای PS4 ، اونوقت رو X1 فقط یه بازی Volgarr the Viking داده این ماه ! به زور اطلاعات پیدا کنید ازش رو نت !!

ماه های قبل هم همین وضع ... تقریبا تمام بازیهای آرکید درجه 1 رو سونی فری کرده ... یعنی خودتون هم بخواین بازی آرکید خوب بخرین ، آخرش میرسین به همین عناوینی که تا الان فری شدن ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or