PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
steamworld dig اگر هموني باشه كه تريلرش رو ديدم زياد بازي قشنگي نمي زد يعني بازي خوبي بود ولي به نظرم از اين سبك بازي زياد اومده و تكراري شده :|

اه اه حالم از این گیمای رایگان پلاس به هم میخوره! بابا یه گیم درست و حسابی بدن حال کنیم! با گرافیک! داستان! مولتی پلیر قشنگ! اینا چین خدایی!!

من نمیدونم کجای اینا فوقالعادس ؟ یه زمانی رو ps3 بایوشوک اینفینیت remember me dmc crysis 3 dead space 3 و خیلی بازیای روز دیگه مجانی میکردن هر ماه حداقل یه بازی توپ میزاشتن دیگه این چند ماهه رسما به گند کشیدن پلاس رو برای ps3 و ویتا که کلا داغونه داغونه این ماه برا ps4 هم نمیدونم این ایزاک چیه اینقدر تعریف میکنین ولی اون یکی داغونه .در کل بازی های این ماه خیلی بیخوده :( میشد ترانزیستو یا فلاور برا فور یا حداقل یه بازی خوب دیگه برا اون دوتا کنسول دیگه میدادن :(

من نمیدونم کجای اینا فوقالعادس ؟ یه زمانی رو ps3 بایوشوک اینفینیت remember me dmc crysis 3 dead space 3 و خیلی بازیای روز دیگه مجانی میکردن هر ماه حداقل یه بازی توپ میزاشتن دیگه این چند ماهه رسما به گند کشیدن پلاس رو برای ps3 و ویتا که کلا داغونه داغونه این ماه برا ps4 هم نمیدونم این ایزاک چیه اینقدر تعریف میکنین ولی اون یکی داغونه .در کل بازی های این ماه خیلی بیخوده :( میشد ترانزیستو یا فلاور برا فور یا حداقل یه بازی خوب دیگه برا اون دوتا کنسول دیگه میدادن :(

رفيق اين حرفو نزن :| هنوز يه سال نشده PS4 اومده هيچ ناشري نمياد در عرض كمتر يه سال بازي AAA اش رو بده براي پلاس :|
اينهايي رو هم كه شما مي گي فروش شون رو كرده بودند ناشرها ديگه اومدن امتيازش رو براي پلاس فروختن به سوني
برنامه براي AAA براي PS4 هم هست اما هنوز زوده :| من خودم منتظر بازي AAA هستم ولي ميدونم هنوز زوده :|

گیر الکی ندین جان عزیزتون ، 4 تا بازی عالی فری شده این ماه دیگه چی میخواین ؟
ارزش قیمتیش که حداقل 60$ ( بیشتر از پول 1 سال پلاس ) و امتیازات اینا :

xfweeut1bxfzssnkfn5j.png
4llt0u2frejoy269dqa6.png

yyo0qgtg4wuve01mev31.png
75prbwusrmewfvdxrcv9.png

بحثی ندارم ولی برید ببینید این چند ماه چه بازیهایی رو X1 فری شده و چه تعداد ، بعدا همه چی رو بکوبید ...

رفيق اين حرفو نزن :| هنوز يه سال نشده PS4 اومده هيچ ناشري نمياد در عرض كمتر يه سال بازي AAA اش رو بده براي پلاس :|
اينهايي رو هم كه شما مي گي فروش شون رو كرده بودند ناشرها ديگه اومدن امتيازش رو براي پلاس فروختن به سوني
برنامه براي AAA براي PS4 هم هست اما هنوز زوده :| من خودم منتظر بازي AAA هستم ولي ميدونم هنوز زوده :|

باو چه ربطی به کنسول داره مثلا بایوشوک تو 2013 امد همون سال مجانی شد یا همه اون بازیای دیگه که گفتم همینطور حالا کرایسیس یه ذره دیر تر اصلا به یه سال دو سال نیست . اینطوری که نمیشه هر بازی فروش بره مجانی ننکن پس هیچی دیگه کلا ببندن بازیای مجانی رو بره . البته اینا کلا سیاست سونی هست وگرنه سونی ماه به روی من و شما ندیده بازی خوب مجانی بده وقتی کنسول هک میشه و وضعیت خراب میشه بازیای خوب مجانی میشه وقتی کنسول موفق میشه هم کنسول و هم بازیا خوب فروش میره بازی خوب مجانی نمیشه و هر ماه یه بازی indie میکنن تو پاچه ملت . وگرنه اگر قضیه به ناشر باشه خود سونی ناشر هست این حرفا نیست اصلا .:|

گیر الکی ندین جان عزیزتون ، 4 تا بازی عالی فری شده این ماه دیگه چی میخواین ؟
ارزش قیمتیش که حداقل 60$ ( بیشتر از پول 1 سال پلاس ) و امتیازات اینا :

xfweeut1bxfzssnkfn5j.png
4llt0u2frejoy269dqa6.png

yyo0qgtg4wuve01mev31.png
75prbwusrmewfvdxrcv9.png

بحثی ندارم ولی برید ببینید این چند ماه چه بازیهایی رو X1 فری شده و چه تعداد ، بعدا همه چی رو بکوبید ...

این escape plane واسه ریجن 1 نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

باو چه ربطی به کنسول داره مثلا بایوشوک تو 2013 امد همون سال مجانی شد یا همه اون بازیای دیگه که گفتم همینطور حالا کرایسیس یه ذره دیر تر اصلا به یه سال دو سال نیست . اینطوری که نمیشه هر بازی فروش بره مجانی ننکن پس هیچی دیگه کلا ببندن بازیای مجانی رو بره . البته اینا کلا سیاست سونی هست وگرنه سونی ماه به روی من و شما ندیده بازی خوب مجانی بده وقتی کنسول هک میشه و وضعیت خراب میشه بازیای خوب مجانی میشه وقتی کنسول موفق میشه هم کنسول و هم بازیا خوب فروش میره بازی خوب مجانی نمیشه و هر ماه یه بازی indie میکنن تو پاچه ملت . وگرنه اگر قضیه به ناشر باشه خود سونی ناشر هست این حرفا نیست اصلا .:|

الان باید دیگه fifa 14-tombraider-teif رو بزارن واسه پلاس....فکر نکنم دیگه این بازیها فروش داشته باشه....

اه اه حالم از این گیمای رایگان پلاس به هم میخوره! بابا یه گیم درست و حسابی بدن حال کنیم! با گرافیک! داستان! مولتی پلیر قشنگ! اینا چین خدایی!!

انتظار دارید بیاین TLOU رو واسه پلاس رایگان کنن ؟ :-/ همینشم خیلی زیاده ! :-"
+
isaac برای پلاس ژاپن مشخص نیست کی میاد ؟ :دی :-"

+

خب وقتی هفته پیش جمعه بازی INFAMOUS S S سی و پنج دلاری رو برای من FREE کرد( همراه پلاس جایزه داد) به شخصه من که انتشار داشتم بازی های بهتری واسه FREE - PLUS در نظر بگیره:d

این بحث پلاس رو که من بی خیالش شدم 8-| کیفیت بازی ها مشخصه! خیلی هاشون هم Day 1 هستن!
هرکی دوست نداره هم،بی خیال پلاس بشه! (البته برا مولتی لازمه پس هیچی ولش کن :-" )
ولی کلا یه مقدار بیشتر به بازی های Indie بها بدین و به خودتون زحمت بدید بازی کنید،میبینید که بعضی هاشون هم خیلی باحالن! هم زمان گیم پلیشون زیاده! (حتی بیشتر از بعضی بازی های AAA )
+
یه چیزی! :-" این Isaac از اون بازی هاست که تموم نمیشه! :" یعنی درسته بخش داستانی رو میری بر فرض، 10 مرحله داره! اما هر دفعه که میری آیتم های متفاوت میگیری+ چینش مراحل و دشمن ها و باس ها و ... عوض میشه! یعنی 100 ساعت هم بشینی پاش،بازم که بری سراغش،بازم اتفاقات دیگه ای میفته! :d
یعنی کاملا ارزشش رو داره که بازی رو برای همیشه داشته باشید و Saveـتون نپره :-"
حالا این پیشنهاد من بود...هرکاری کردید دیگه :d
---
برای Isaac هم نمیدونم به گروه خونی شماها حالا میخوره یا نه! (یحتمل با دیدن گرافیکش میگید به درد نمیخوره! :| )
اما به تاپیک PCـش که برید،میبینید بازی کی عرضه شد،ما تا کی بازی میکردیم(میکنیم حتی هنوزم!!! :d ) و بازخورد ملت در مورد بازی چطور بوده! :d حداقل توی بخش PC هرکسی بازی کرده،کاملا با بازی حال کرده! :x

---
به جان خودم Flower و Transistor هم بزارن میگن خوب نیست! :|
اگر بحث امتیازاته اینا هم امتیازات خوبی دارن! :| اگر بحث سازنده ـست! سازنده ی Isaac همون سازنده ی Super Meat Boy هست! :-"

درایو کلاب چقدر قشنگ مالید :d

escape plane رو اگه بدن من که تروفیاشو 100 کردم . فقط 3 تا dlcش میمونه که همونم باید پول بدم . اسم بقیش هم که میاد :dozing: ... . نه اینکه بد باشن . از این بابت که توی این خشکسالی چشممون هر ماه به بازیهای پلاسه که اونم برای قشر زیر 3 سال محتوا داره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or