PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امشب هم Dust رو تست کردم هم Velectory 2x هر دو خوب بودن مخصوصا Dust پیشنهاد میکنم بازی کنین

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

میگم بچه ها یه سوال ......
حتما باید با اکانت اصلیت پلاس داشته باشی تا بتونب بازی دانلود کنی یا فرقی نداره ؟
چپون با 14 پلاس ژاپن که اکانت دارم از طریق اکانت اصلیم نمیتونم فری دان کنم مشکل از همینه درسته؟

میگم بچه ها یه سوال ......
حتما باید با اکانت اصلیت پلاس داشته باشی تا بتونب بازی دانلود کنی یا فرقی نداره ؟
چپون با 14 پلاس ژاپن که اکانت دارم از طریق اکانت اصلیم نمیتونم فری دان کنم مشکل از همینه درسته؟
بله
با اون ژاپن هم میتونی فری های پلاس ژاپن رو دانلود کنی

بازیهای این ماه ژاپن فرق میکنه!؟!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
متاسفانه فرق میکنه.
یکی از دوستان که بازی های پلاس ژاپن رو گرفته لطف میکنه بگه بازی ها چه جورین. ارزش دارن یا نه و ایا زبانشون ژاپنی هست یا انگلیسی.
ممنون

متاسفانه فرق میکنه.
یکی از دوستان که بازی های پلاس ژاپن رو گرفته لطف میکنه بگه بازی ها چه جورین. ارزش دارن یا نه و ایا زبانشون ژاپنی هست یا انگلیسی.
ممنون

یکیش velocity هستش که ماه قبل واسه ریجن 1 بود... من اصلا باحاش حال نمیکنم... یکیم scape plan بود اسمش فکر کنم سبک فکریه و سیاه سفید... سادس ولی من خیلی حال کردم بازی تفریحی و جالب بود. هر دوشونم انگلیسین.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Escape Plan گذاشتن برای ژاپن؟ :d
خوب برم اکانت ژاپن بسازم:-" یه بازی از لیستم خط بخوره :-"
فقط زبونش توی بازی انگلیسیه؟ :d

Escape Plan گذاشتن برای ژاپن؟ :d
خوب برم اکانت ژاپن بسازم:-" یه بازی از لیستم خط بخوره :-"
فقط زبونش توی بازی انگلیسیه؟ :d
اون که امیر مال ماه پیش بود برش داشتن . زبونشم انگلیسی بود . از توی لیستت خطش نزن چون اگه میبودم 3 تا dlcیاشو نمیتونستی بگیری . من 100ش کردم داستان اصلی رو :-"

الان flow هست . بقیشم یکی از یکی مورددارتر بیخود :d

اين Pix The Cat خيلي بامزس
گربه اي ميري تخم مرغ جمع ميكني جوجه ميشن ميري تحويل ميدي امتياز ميگيري و وارد منطقه جديد ميشي و .......
خوراك ركورد زني و اين صحبتاس :d
بعضي جاها خيلي ناجور ميشه ، كلي جوجه پشتتن اشتباه بري گير ميكني گره ميخوري امتياز پر !!
جالبه كلا :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or