PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزيز من Remake هست . ميگم بازي جديد براي پلاس بياد بهتره. اين Style اش همون قبليه.

isaac روی پلتفرم های ps کلا نبوده ، اگه کسی بخواد از remake بودن isaac بناله اون pc باز هان ;)
این عنوان یکی از مورد انتظار ترین بازی های indie هست ، صرفا هم یه remake ساده نیست

صادق DLCهاس Isaac رو که باهاشون آشنایی؟ :دی
و میدونی که هرکدوم چقدر بازی رو تازه میکردن! :دی ؟
این Rebirth هم یه چیزی در همون حده! باس و دشمن جدید+ آیتم ها ( و مشخصا ترکیب ها) جدید، اتاق های بزرگ تر ، و خیلی چیزای دیگه! :دی
اصلا نمیشه به عنوان یک Remake یا ریلیز دوباره بهش نگاه کرد! :دی اگر اینجوری بود، الان فن های قدیمی این بازی انقدر منتظرش نبودن:دی ( من خودم همین الانشم دوباره رو PC بازیش میکنم و خدا میدونه چند ساعت دیگه پاش میشینم:دی )

صادق DLCهاس Isaac رو که باهاشون آشنایی؟ :دی
و میدونی که هرکدوم چقدر بازی رو تازه میکردن! :دی ؟
این Rebirth هم یه چیزی در همون حده! باس و دشمن جدید+ آیتم ها ( و مشخصا ترکیب ها) جدید، اتاق های بزرگ تر ، و خیلی چیزای دیگه! :دی
اصلا نمیشه به عنوان یک Remake یا ریلیز دوباره بهش نگاه کرد! :دی اگر اینجوری بود، الان فن های قدیمی این بازی انقدر منتظرش نبودن:دی ( من خودم همین الانشم دوباره رو PC بازیش میکنم و خدا میدونه چند ساعت دیگه پاش میشینم:دی )
یک DLC فک کنم براش عرضه شده بود .
همه رو توی remake عرضه میکنن ...
اصلا به نظرم از حده یه remake بالاتره ×_×
دقیقا !!!_!!! من فقط 45 ساعت توی steam بازی کردم . نزدیکه 30 ساعت قبل از اینکه نسخه استیمش رو بخرم ×_×
دیگه نمیدم چقدر این رو بازی کنم ... .

به نظر من بهترین عنوانی که میتونه برای پلاس مجانی شه KZ:SF هستش x__x
نظر شما چیه؟
hanghead.gif

سلام به همگی یه سوال داشتم اگه من دو تا گیفت کارت داشته باشم که یکیش پلی استیشن پلاس باشه و یکی دیگه فقط یه کارت 20 دلاری باشه ، با هم میتونم ازشون استفاده کنم ؟ یعنی اول redeem cod پلاس رو وارد کنم بعد که عضو پلاس شدم دوباره یه redeem دیگه وارد کنم که حساب پولیم شارژ بشه ؟؟؟

سلام به همگی یه سوال داشتم اگه من دو تا گیفت کارت داشته باشم که یکیش پلی استیشن پلاس باشه و یکی دیگه فقط یه کارت 20 دلاری باشه ، با هم میتونم ازشون استفاده کنم ؟ یعنی اول redeem cod پلاس رو وارد کنم بعد که عضو پلاس شدم دوباره یه redeem دیگه وارد کنم که حساب پولیم شارژ بشه ؟؟؟
آره دوست عزیز مشکلی نداره

یه خبر خوب برای طرفداران آیزاک اینکه بازی پلات داره :bighug: ولی همونطور که حدس میزدم پلات کردنش بسیار وحشتناکه! بازی فقط 2 طلا و 2 نقره داره و 54 برنز!

tumblr_mpxf0pQm6M1s9ih0yo1_500.jpg

نکته عجیب اینکه بازیهای پلاس این ماه فردا باید منتشر بشن اما سونی هنوز به طور رسمی چیزی اعلام نکرده :-o معمولا یک هفته قبل اعلام میشد, امیدوارم معنیش این نباشه که بازیهای جدید هفته آینده منتشر خواهند شد :|

یه خبر خوب برای طرفداران آیزاک اینکه بازی پلات داره :bighug: ولی همونطور که حدس میزدم پلات کردنش بسیار وحشتناکه! بازی فقط 2 طلا و 2 نقره داره و 54 برنز!

tumblr_mpxf0pQm6M1s9ih0yo1_500.jpg

نکته عجیب اینکه بازیهای پلاس این ماه فردا باید منتشر بشن اما سونی هنوز به طور رسمی چیزی اعلام نکرده :-o معمولا یک هفته قبل اعلام میشد, امیدوارم معنیش این نباشه که بازیهای جدید هفته آینده منتشر خواهند شد :|
من کلا به پلات کردن بازی هم فکر نمیکنم! حتی 1% :d
از همون نسخه ی قبل که اچیومنت های استیمش رو دیدم،دریافتم غیر قابل 100% شدنه :d :-"
فکر کنم پلاتش+اون دوتا طلاش(هر 3تاشون رو من هرجوری نگاه میکنم،میبینم یک تروفی هستن :| ) جزو نایاب ترین تروفی های PSN بشن! :d

چندتا کاراکتر جدید هم داره بازی:bighug:

البته بازی ها فردا میان...حداقل Isaac که تاریخ عرضه ـش رو 4 نوامبر اعلام کردن:-"

من کلا به پلات کردن بازی هم فکر نمیکنم! حتی 1% :d
از همون نسخه ی قبل که اچیومنت های استیمش رو دیدم،دریافتم غیر قابل 100% شدنه :d :-"
فکر کنم پلاتش+اون دوتا طلاش(هر 3تاشون رو من هرجوری نگاه میکنم،میبینم یک تروفی هستن :| ) جزو نایاب ترین تروفی های PSN بشن! :d

چندتا کاراکتر جدید هم داره بازی:bighug:

البته بازی ها فردا میان...حداقل Isaac که تاریخ عرضه ـش رو 4 نوامبر اعلام کردن:-"

آره خیلی سخته ولی من تلاشمو میکنم شاید بعد یه سال پلات شد ;) تروفیهاش خیلی ناجوانمردانه اَن! مثلا شیطان رو با کاراکتر ؟؟؟ بکشی (توی PC زیرش نوشته بود وات دِ فاک :)) ) تازه یه برنز میده!
البته Velocity 2X هم خیلی وحشتناک بود پلات کردنش! سر دو سه تا تروفی آخر بیخیالش شدمو با اومدن Dust رفتم سراغ پلات کردن اون.
اون سه تا تروفی هم تقریبا یکین! باید یکیشو حذف میکردن به جاش سه تا نقره میذاشتن ولی دیگه دلشون نیومده :d

لازاروس و اِدِن شخصیتای جدیدن.

آره تو بلاگ پلی استیشن نوشته فردا میاد اما هیچ خبری از اعلام بازیهای پلاس نیست )x

به به! Injustice :x
و Secret Ponchos :x چقدر منتظر این بودم! :x و اینم آخرین بازییه که قبل از عرضه ی PS4 قول پلاسش رو داده بودن! ( E3 2013 :-" )

ژانویه هم خوبه! البته من که فرست لایت رو گرفتم :-" ولی بازم خوبه! >:)

خدا رو شکر Injustice دسامبر میاد :-" اگر ژانویه میومد نمیتونستم دانلودش کنم :| :d

---
بریم وارد فاز بعدی اینکه " چرا برای پلاس بازی AAA به صورت Day 1 نمیزارن )x " :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or