porfesor
کاربر سایت
دوستان گیم deadlight از دست ندین یجواریی میشه گفت walking dead دو بعدیه.تو دلوکس و پرمیموم قابل دانلوده.
ماه دیگه هم حذف میشه
ماه دیگه هم حذف میشه
پارسال که بازیش کردم سروراش وصل میشدن راحتاین Riders Republic چطور گیمیه؟ فکر میکنم توی یکی از E3 ها گیم پلی نشون دادن و خیلی پلیر داشت و اکثر بازی های شبیه به المپیک رو هم پوشش میداد. با نت مزخرف ایران قابل بازی هست یا باید قیدشو زد؟
فک کنم بیشتر بخاطر فریم ریت اذیت بشی چون تا جایی که میدونم هنوز ۳۰ فریمه و همونم ثابت نیست و افت میکنه. گرافیک بد نیست ولی انیمیشنها دیگه قدیمی شدن.دوستان کسی این یکی دو سال اخیر Evil within زده؟ الان از نظر گرافیکی خیلی تو ذوق میزنه یا قابل بازی کردن هست؟ موقع عرضه که بازی کردم یادمه اوکی بود برام ولی الان شک دارم بگیرمش و یهو بزنه تو ذوقم
تا جایی که میدونم اروپا و امریکا سانسور ندارنسلام دوستان بازی های رجین ترکیه محدودیتی سانسوری ندارن. چون تو بعضی رجینها بازی ها سانسور میشن. مثلا یادمه تو resident evil 2 remake رجین ژاپن سانسور بود و خشونت بازی کمتر بود.
میخواستم پلاس ترکیه بگیرم خواستم از محدودیت هاش اطلاع داشته باشم
اتفاقا من یک و دوئش رو چند ماه پیش اولین بار بازی کردمدوستان کسی این یکی دو سال اخیر Evil within زده؟ الان از نظر گرافیکی خیلی تو ذوق میزنه یا قابل بازی کردن هست؟ موقع عرضه که بازی کردم یادمه اوکی بود برام ولی الان شک دارم بگیرمش و یهو بزنه تو ذوقم
همه جا یکسان نیست حتی قاره ایتا جایی که میدونم اروپا و امریکا سانسور ندارن
فک کنم اواسط ماه می.آقا تاریخ خروج spiderman از پلاس کی هست؟
ریجن ترکیه ارزونتر در میاد.که بهش میگن plus deluxe بجای پرمیموم. تنها فرقشم استریم بازیای ps3 نداره بقیه موارد یکسانهدوستان یه راهنمایی میخواستم
اشتراک
PlayStation Plus پرمیموم آمریکا
دارم
اگه بخوام اشتراک
PlayStation Plus پرمیموم ترکیه
تهیه کنم
اشتراک اکانت یک ساله ترکیه ارزونتر در میاد؟
چه تفاوتهایی بین اشتراک آمریکا و ترکیه هست؟
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
ممنون از راهنماییتون،خرید بازیها هم ارزونتر هست؟فک کنم اواسط ماه می.
ریجن ترکیه ارزونتر در میاد.که بهش میگن plus deluxe بجای پرمیموم. تنها فرقشم استریم بازیای ps3 نداره بقیه موارد یکسانه
اره گیم ها هم اررونتر در میانممنون از راهنماییتون،خرید بازیها هم ارزونتر هست؟