mahany_mahan
کاربر سایت
حیف شد.منم ریجن اکانت اصلیم آمریکا هست ولی به تازگی اکانت یکساله ترکیه گرفتم.
اگر میدونستم با شما شریکی میگرفتم
حیف شد.منم ریجن اکانت اصلیم آمریکا هست ولی به تازگی اکانت یکساله ترکیه گرفتم.
اگر میدونستم با شما شریکی میگرفتم
چهارشنبه احتمالابازی ماهیانه extra کی مشخص میشه؟
بهرحال رو اکانت خودتون شیر میشن معمولا هم واسه ظرفیت ۲ همون اکانت رو شارژ میکنن و اگه هرسال تمدیدش میکنید بازیای اسنشیال رو از دست نمیدید البته بستگی به فروشنده دارهمثل اینکه دوستانی که پارسال PS NOW یک ساله گرفتن اشتراکشون تموم شده
منم بعد از ظهر رفتم یه دست هاتلاین میامی بزنم دیدم پلاسم تموم شده
الان موندم چیکار کنم
میدونم ترکیه ارزونتره ولی از اون طرف بازی هایی که تو سال میاد واسه پلاس اسنشال رو نمیتونم رو اکانتم بگیرم
بخوابم رو اکانت خودم بگیرم هم پرمیومش حدودا 6.5 میلیون پهن(منظورم ارز رایج مملکته) واسم آب میخوره
این مشکل آی پی فقط برای خرید با کارته یا redeem کردن گیفت کارتم آی پی ترکیه میخواد؟با ای پی ترکیه باید خریداری بشه تا جایی که میدونم اگر اعتماد دارید اکانتو بدید خودش ازونور خرید بزنه براتون راحتتره
با وی پی ان هم میشه اگه ترکیه باشه
خیلی ساله گیفت نخریدم قدیم که لازم نبود تا جایی که یادمهاین مشکل آی پی فقط برای خرید با کارته یا redeem کردن گیفت کارتم آی پی ترکیه میخواد؟
مجبوریم ترکیه بگیریم دیگهچهارشنبه احتمالا
بهرحال رو اکانت خودتون شیر میشن معمولا هم واسه ظرفیت ۲ همون اکانت رو شارژ میکنن و اگه هرسال تمدیدش میکنید بازیای اسنشیال رو از دست نمیدید البته بستگی به فروشنده داره
از نظر من ارزش چند برابر هزینه اضافه نداره
Dokidokishop تلگرام سرچ کنیدمجبوریم ترکیه بگیریم دیگه
شما از کجا میگیرید اگه ممکنه واسم پ خ کنید
راستی ترکیه بزنم این بازی هایی که الان رو اکانت خودم اضافه کردم و دانلود کردم میشه بازی کرد یا نه(کالکشن ها نه ماهانه ها)
۴شنبه ساعت ۸ یا ۹ شب مشخص میشن شایدم یروز قبلش لیک بشن.بازی ماهیانه extra کی مشخص میشه؟
منم احتمال میدم مشکل از فیل شکن ترکیه هستاگر اکانت رو بدید به دوستتون و خریدو انجام بده، راحت تره!
مثلا خودم من اکانت رو میدم به دوستم که ترکیه است، فلان بازی رو برام میخره!
ولی اگر میخواید از همین جا خرید رو انجام بدید، باید یه وی پی ان ترکیه درست و حسابی داشته باشید، اما بازهم یه ۱۰ باری اخطار موقع خرید میده!
درصورتی که ظرفیت ۲ یا کامل بگیرید که شیر کنید رو اکانت خودتون و روب اکانت فعلی پلی بدید هم سیو ها قابل استفادس هم بازیای انلایندرود دوستان
من مطالب رو تا چند صفحه قبل خوندم اما بازم برام یه سوالی هست :
من الان ریجن امارات دارم و پلاس دارم الان بخاطر هزینه میخوام ریجن ترکیه بگیرم ، خب بازی هام مثل کال آف و بقیه که تا یه جایی رفتم جلو روی اون اکانت ریجن امارات هست ، بعد از اینکه پلاس ریجن ترکیه بگیرم ، همچنان میتونم ادامه بازی ها رو از روی اکانت ریجن امارات انجام بدم یا نه؟میخوام بدونم اون بازی هایی که انلاین هستن و برای انلاین بودن پلاس میخواد ، میشه ادامش رو انجام داد یا باید روی این اکانت مجددنصب کنم؟