porfesor
کاربر سایت
لازما نه مال من فعال نیستدوستان واسه خرید پلاس ترکیه ، رمز دوم باید حتما فعال باشه؟
لازما نه مال من فعال نیستدوستان واسه خرید پلاس ترکیه ، رمز دوم باید حتما فعال باشه؟
این دکتر گیم معتبر هست؟ ازش قیمت گرفتم بد نبودبله این دکتر گیم هست ایشون dokidoki
اخه دیدم اکثر فروشنده ها میخانلازما نه مال من فعال نیست
آره من چندتا بازی ازش خریدماین دکتر گیم معتبر هست؟ ازش قیمت گرفتم بد نبود
12 ماهه پریمیوم 1600
ارتباطی با دو مرحله ای نداره من اکانتی که خریدم دو مرحله ای داره صذفا برای امنیت اکانت و دلایل دیگه میذارن اون مشکل دانلود برای نت هست که این چند هفته همینطور شده دی ان اس های مختلف رو تست کن رادار چند روزه ترکیده برای من الکترو فعلا جواب میذه گاهی هم کلا هیچکدوم جواب نمیدهاخه دیدم اکثر فروشنده ها میخان
توی دانلود بازی روی calculation میمونه جلو نمیره
توی قسمت اکانت و تنظیمات اکانت هم هر از گاهی ارور کانکشن میده dns شکن گذاشتم فرقی نکرد شما چه پیشنهادی میدی؟
دوکی اگه قیمتش اپدیت باشه ۱۱۰۰ میده همینو!این دکتر گیم معتبر هست؟ ازش قیمت گرفتم بد نبود
12 ماهه پریمیوم 1600
با ای پی ترکیه باید خریداری بشه تا جایی که میدونم اگر اعتماد دارید اکانتو بدید خودش ازونور خرید بزنه براتون راحتترهیکی از دوستانم که ساکن ترکیه هست مشخصات کارت ویزاشو که ماله ترکیه هست در اختیار من داد تا پلاس بخرم
در حین خرید پیغام خطا میگیرم something were wrong
ادرس و مشخصات پستی هم واسم فرستاد
کسی هست که تجربه خریدمستقیم با کارت داشته باشه؟
فکر نکنم کسی ریجن امریکا حاضر باشه اشتراکی بخره وقتی ریجن ترکیه ظرفیتیش انقدر ارزونهسلام به همه
من به تازگی پلاسم تموم شده و می خوام پلاس تهیه کنم منتهی با قیمت 5 میلیون تومنیش یه خورده مشکل دارم برا همین تصمیم گرفتم با یکی اشتراکی با هم بخریم.به اینصورت که من مشخصات اکانتم رو در اختیارش قرار می دم که روی کنسولش اکتیو کنه(یعنی ظرفیت دو) و خودمم که روی اکانت خودم بازی می کنم.من تمام بازیای ازپنج شیش سال قبل پلاس یه اضافه کلی بازی که خودم خریدم هم تو اکانتم دارم که می تونید استفاده کنید.دوستانی که تمایل دارن با هم پلاس بخریم بهم پیام خصوصی بدن.
متشکرم
یکی از دوستانم که ساکن ترکیه هست مشخصات کارت ویزاشو که ماله ترکیه هست در اختیار من داد تا پلاس بخرم
در حین خرید پیغام خطا میگیرم something were wrong
ادرس و مشخصات پستی هم واسم فرستاد
کسی هست که تجربه خریدمستقیم با کارت داشته باشه؟
داداش پونصد شیشصد تومن بیشتر می ده اما کلیه بازی های پلاس چند ساله اخیر به اضافه کلی بازی که خودم خریدم رو صاحب می شه.فکر نکنم کسی ریجن امریکا حاضر باشه اشتراکی بخره وقتی ریجن ترکیه ظرفیتیش انقدر ارزونه
بجای اینکه با کسی شریکی بخرید یه ظرفیت ۲ بگیرید خودتون استفاده کنید الان ظرفیت ۲ دیلاکس(پرمیوم) واسه فایو ۱۱۰۰ هست
فکر نکنم بالاتر از ۱۵۰۰ نهایت دو تومن کسی بابتش هزینه کنه وقتی ریجن ترکیه ۱۱۰۰ هست ولی بازم نظر خودتونه شاید بسته به لیست بازیا و چیزای دیگه کسی بخواد شریک بشه باهاتونداداش پونصد شیشصد تومن بیشتر می ده اما کلیه بازی های پلاس چند ساله اخیر به اضافه کلی بازی که خودم خریدم رو صاحب می شه.
داداش پونصد شیشصد تومن بیشتر می ده اما کلیه بازی های پلاس چند ساله اخیر به اضافه کلی بازی که خودم خریدم رو صاحب می شه.