PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام . ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید :
1. بعد از خرید پلاس ظرفیت 2 اکسترا ، بازی های ماهانه را میشه در اکانت شخصی ادد کرد یا باید در اکانتی که فروشنده داد ؟
2. کانال دیجیتال فکتوری کسی در اینجا خرید داشته ؟ آیا معتبره ؟
سپاس.
سلام.
ظرفیت ۲ بله میتونین در اکانت خودتون بازی کنین.از اکانت پلاس بازی اد میکنین برمیگردین اکانت خودتون

• Like
Reactions: Dark021Knight
سلام . ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید :
1. بعد از خرید پلاس ظرفیت 2 اکسترا ، بازی های ماهانه را میشه در اکانت شخصی ادد کرد یا باید در اکانتی که فروشنده داد ؟
2. کانال دیجیتال فکتوری کسی در اینجا خرید داشته ؟ آیا معتبره ؟
سپاس.
این کانالو دو سال پیش ازش اکانت گرفتم اما بعد یه مدت قفل شد و دیگه هم زیر بارش نرفت. اکانت اشتراکی بود ولی قید نکرده بود این موضوع رو و به اسم قانونی فروخته بود و بعد هم گفت همکارم اشتباهی اینکارو کرده و قبول نکرد.

درصورتی که ظرفیت ۲ یا کامل بگیرید که شیر کنید رو اکانت خودتون و روب اکانت فعلی پلی بدید هم سیو ها قابل استفادس هم بازیای انلاین
دوست عزیز من اکانت ریجن ترکیه گرفتم و شیر هم کردم پلاس رو...اما دیگه کال آف در اکانت دیگه که دارم وارد بازی اصلا نمیشه..و بازی هایی که روی اکانت دیگع داشتم که با پلاس بود همه قفل شده...مگه با شیر کردن پلاس اکانت کنونی نباید در دسترس باشه؟

دوستان یه راهنمایی میخواستم

اشتراک

PlayStation Plus پرمیموم آمریکا

دارم
اگه بخوام اشتراک

PlayStation Plus پرمیموم ترکیه

تهیه کنم

اشتراک اکانت یک ساله ترکیه ارزونتر در میاد؟

چه تفاوتهایی بین اشتراک آمریکا و ترکیه هست؟
لطفا یه راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوست من
اشتراک پلاس ترکیه خیلی خیلی نسبت به امریکا ارزون تر در میاد
یه سری عناوین بازی اونم بصورت خیلی کم توی استور ترکیه موجود نیست

سلام وقتی پلاس ظرفیت کامل ترکیه میخریم ایا میشه روی یک کنسول هر سه تا ظرفیت فعال کرد حتی ظرفیت اول که در صورت اتصال به اینترنت بازی قفل میشه.

سلام وقتی پلاس ظرفیت کامل ترکیه میخریم ایا میشه روی یک کنسول هر سه تا ظرفیت فعال کرد حتی ظرفیت اول که در صورت اتصال به اینترنت بازی قفل میشه.
چرا باید روی 1 کنسول 3 تا ظرفیت فعال بشه آخه ؟ :دی
اکانت ترکیه هم فرقی با جاهای دیگه در عملکردش نداره

شما یدور توضیحات ظرفیت هارو بخونید چون کلا بد متوجه شدید
ظرفیت یک برای بازیا هست اکانتو اکتیو میکنن از سایت دی اکتیو میکنن که بدن کس دیگه و این وسط اون گنسول تا وقتی به نت وصل نشه به بازی دسترسی داره روی پلاس هم کاربردی نداره این مورد
ظرفیت ۲ رو کنسول اکتیو میشه افلاین و انلاین هردو قابل استفادس شیر هم میشه رو کنسول
ظرفیت ۳ فقط روی اکانتی که پلاس هست قابل استفادس بصورت انلاین

شما یدور توضیحات ظرفیت هارو بخونید چون کلا بد متوجه شدید
ظرفیت یک برای بازیا هست اکانتو اکتیو میکنن از سایت دی اکتیو میکنن که بدن کس دیگه و این وسط اون گنسول تا وقتی به نت وصل نشه به بازی دسترسی داره روی پلاس هم کاربردی نداره این مورد
ظرفیت ۲ رو کنسول اکتیو میشه افلاین و انلاین هردو قابل استفادس شیر هم میشه رو کنسول
ظرفیت ۳ فقط روی اکانتی که پلاس هست قابل استفادس بصورت انلاین
بله خوندم که سوال واسم پیش امد اگه منظورتون این نوشته دوستانه :

اکانت قانونی: 3 مدل ظرفیت داره: ظرفیت اول- دوم- سوم
در ظرفیت اول مثل بالا، در صورت اتصال به اینترنت 100 در 100 بازی قفل میشه.
در ظرفیت دوم، هیچ مشکلی برای اتصال به اینترنت نیست.
در ظرفیت سوم، باید کنسول همیشه به اینترنت وصل باشه.

می خوام ببینم فروشنده ظ 1 رو بکسی فروخته یا نه دوم اگه میشه واسه زمانی که پلاس ما تموم شد موقت دو سه ماهی قصد تمدید نداریم اکانت ظ 1 میشه روی یک اکانت دیگه مون روی کنسول خودمون استفاده کنیم بدون وصل شدن به نت

می خوام ببینم فروشنده ظ 1 رو بکسی فروخته یا نه دوم اگه میشه واسه زمانی که پلاس ما تموم شد موقت دو سه ماهی قصد تمدید نداریم اکانت ظ 1 میشه روی یک اکانت دیگه مون روی کنسول خودمون استفاده کنیم بدون وصل شدن به نت
نمیشه بدون اتصال اینترنت که اصلا نمی تونی لاگین کنی

پلاس ظرفیت یک نداره
بازیای اکسترا//پرمیوم بعد یه هفته ده روز لایسنس چک میشن قفل میشن اگه کلا افلاین باشه
و پلاس تمومشه کل بازیا قفل میشن چه افلاین باشید چه انلاین

• Like
Reactions: Jaw
امروز به لطف پلاس Uncharted: Legacy of Thieves Collection رو بازی کردم روی فایو و حقیقتا کرک و پرم ریخته که ناتی داگ سال 2016 چجوری چنین سطحی از کیفیت رو روی 4 تحویل داد! الان که حدودا 7 سال اینا گذشته از عرضش و تازه بهینه شده برای فایو و کلی بازی مثلا گرافیکی طی این سالها اومده بازم تک تک صحنه ها و مراحلش انگار تابلو نقاشیه و قشنگ رفتم دوران ریلیز بازی توی دوران خودش که کف کرده بودم از چیزی که داشتم میدیدم و الانم همچنان کف کردم که بعد این همه سال بازم خفنه! :D

دیروز داشتم میگفتم موقع اینه که ratchet and clank rift apart دیگه بفرستن سمت پلاس کم کم که امروز خبرش اومد😁
لیست بازی های این ماه اکسترا و پرمیوم:

Ratchet & Clank: Rift Apart
Humanity
Watch Dogs: Legion
Dishonored 2
Dishonored: Death of the Outsider
Tomb Raider: Definitive Edition
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Shadow of the Tomb Raider
The Evil Within 2
Wolfenstein: Youngblood
Thymesia