خیر. ولی هفته دیگه روی EA Play میاد که میشه اشتراکش رو از استور با قیمت 30 دلار (برای یک سال) تهیه کردکسی خبری نداره فیفا 23 میاد روی پلاس یا نه ؟
خیلی خوبه ، دقیقا چن روز پیش داشتم فک میکردم چرا همه بازیای بتزدا هست ولی The Evil Within 2 نیست ، واسه من این بازی طلسم شده بوددیروز داشتم میگفتم موقع اینه که ratchet and clank rift apart دیگه بفرستن سمت پلاس کم کم که امروز خبرش اومد
لیست بازی های این ماه اکسترا و پرمیوم:
Ratchet & Clank: Rift Apart
Humanity
Watch Dogs: Legion
Dishonored 2
Dishonored: Death of the Outsider
Tomb Raider: Definitive Edition
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
Shadow of the Tomb Raider
The Evil Within 2
Wolfenstein: Youngblood
Thymesia
Lake
Sakuna: Of Rice and Ruin
Bus Simulator 21: Next Stop
Rain World
Conan Exiles
Rune Factory 4 Special
درست شد؟دوست عزیز من اکانت ریجن ترکیه گرفتم و شیر هم کردم پلاس رو...اما دیگه کال آف در اکانت دیگه که دارم وارد بازی اصلا نمیشه..و بازی هایی که روی اکانت دیگع داشتم که با پلاس بود همه قفل شده...مگه با شیر کردن پلاس اکانت کنونی نباید در دسترس باشه؟
کالکشن 2 در کار نیست.سلام، دوستان من بعد از کلی وقت امروز پلی استیشن رو روشن کردم یه نوتیف اومد که میگه آخرین شانس برای ردیم کردن بازیهای پلی استیشن پلاس کالکشن هستش.
قراره کلا کالکشن برداشته بشه یا کالکشن 2 قرار هستش بیاد
اگر قراره کالکشن 2 بیاد کسی میدونه برای کی میشه و چه بازی هایی داره؟
والا سر همون بلک فرایدی تخفیف خیلی خوبی خورده بود و کلا خب سابقه داشته پلاس تخفیف بخوره. یکم میخوای تا شوکیس احتمالی صبر کن شاید اون موقع یه حرکتی بزنندوستان من ماه پیش پلاسم تموم شد میخواستم یدونه پلاس اکسترا بگیرم رو اکانتم
یدونه گیفت کارت 100$ هم خریدم ولی هنوز پلاس رو فعال نکردم
آیا سابقه داشته پلاس تخفیف بخوره؟ مثلا واسه سامر سیل یا بلک فرایدی پلاس هم جزء تخفیفات باشه؟ البته بلک فرایدی که هیچی نصف سال مونده ولی تخفیفات فصلی یا سوپر سیل
اگه خبری نیست که فعال کنم بذاره بره
قبل از تغییرات همیشه نزدیک کریسمس تخفیف 25% می خورد من هر سال همون موقع تمدید می کردم چند ماه پیش هم یک تخفیف خوب برای اونایی که پریمیوم داشتن و داشت تمام می شد داد تقریبا با قیمت اسنشال پریمیوم تمدید کردمدوستان من ماه پیش پلاسم تموم شد میخواستم یدونه پلاس اکسترا بگیرم رو اکانتم
یدونه گیفت کارت 100$ هم خریدم ولی هنوز پلاس رو فعال نکردم
آیا سابقه داشته پلاس تخفیف بخوره؟ مثلا واسه سامر سیل یا بلک فرایدی پلاس هم جزء تخفیفات باشه؟ البته بلک فرایدی که هیچی نصف سال مونده ولی تخفیفات فصلی یا سوپر سیل
اگه خبری نیست که فعال کنم بذاره بره
وای کاشکی خبردار میشدمقبل از تغییرات همیشه نزدیک کریسمس تخفیف 25% می خورد من هر سال همون موقع تمدید می کردم چند ماه پیش هم یک تخفیف خوب برای اونایی که پریمیوم داشتن و داشت تمام می شد داد تقریبا با قیمت اسنشال پریمیوم تمدید کردم
ایمیلتو بزن توی لیست newsletter استور همه افرها ایمیل میشه واست از دست نمیدیوای کاشکی خبردار میشدم
من پرمیوم یه ساله داشتم یه هفته قبل از عید فطر تموم شد حیف
پس اینجور که معلومه تخفیف زیاد میخوره پس صبر میکنم
مرسیایمیلتو بزن توی لیست newsletter استور همه افرها ایمیل میشه واست از دست نمیدی