PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان doom ethernal ارزش وقت گذاشتن داره؟
هیجانش مثل ریترنال میشه؟
فوق‌العاده هست
گیمپلی بسیار عالی و عمیق،
برا من جزو بهترین شوتر های عمرم هست

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

پس منظورش dns بوده زده dna
داداش با همین dns شما هم زدم بازم میزنه اشتباهه
این کد دو مرحله ای یه بار اشتباه بخوره باید عوض بشه؟دیشب با همون dns اتوماتیک زدم زد اشتباست الان با dns جدید زدم میگه اشتباست
سلام و درود
یه بار هم با این برن اگه باز اشتباه بود، یعنی کد درست نیست
178.22.122.100
185.51.200.2
این همیشه جواب میده،
تایید دو مرحله ای چند نوعه
یک مدل عدد هست که به محض وارد کردن اکانت کد ارسال میشه و فقط یک دقیقه وقت داری استفاده کنی
یکیش حروف هست که نرم افزار میده واین هم محدودیت زمانی داره
یک مدل هم کد بکاپ هست که 10 تا میده برا هر اکانت و همشون یک بار مصرف هستن

دوستان doom ethernal ارزش وقت گذاشتن داره؟
هیجانش مثل ریترنال میشه؟
یه شوتر سریع و ستسفاینگ فینیشر های ارضا کننده الد اسکول و مهم تر از همه صدای خفن گان ها و مچ بودنشون با ادپتیو تریگرز دیگه چی میخوای بزن دانلود هرچه زود تر و جهنم رو به آغوش بکش:D
تروفی های انلاینش برا پلت موند فقط خواستی پلت کنی بهم بگو بریزم بعدا بریم انلاینشو پلت کنیم :D

سلام و درود
یه بار هم با این برن اگه باز اشتباه بود، یعنی کد درست نیست
178.22.122.100
185.51.200.2
این همیشه جواب میده،
تایید دو مرحله ای چند نوعه
یک مدل عدد هست که به محض وارد کردن اکانت کد ارسال میشه و فقط یک دقیقه وقت داری استفاده کنی
یکیش حروف هست که نرم افزار میده واین هم محدودیت زمانی داره
یک مدل هم کد بکاپ هست که 10 تا میده برا هر اکانت و همشون یک بار مصرف هستن

داداش با اینم نشد
کدی که داده ترکیب حروف و عدد هستش
همه بازیا دانلود شد ولی این مشکل کد دوم پلاس نمیدونم چیه دیگه
از شیده گرفتم خودشون که میگن کد درسته هر 12 شب میاد یه کد میده که میزنه اشتباهه میره تا 12 شب فردا
3 روز همین برنامست
3 روزم طول داد اکانتو بده
جایی سراغ ندارین سریع باشه؟یا روالش همینه؟

دوستان سایت یا کانالی رو سراغ دارید که پلاس ترکیه تمدید کنه؟
خودم از ترکیه کالا گرفتم ولی مثل اینکه یکی از بچه ها باهاشون به مشکل برخورده و کار خرید پلاس رو براش انجام ندادن
خودم دادم ایران گت برام انجام داد.
دکتر گیم هم انجام میده کانالشو سرچ کنین میاد

• Like
Reactions: db07 and ezio love
خودم از ترکیه کالا گرفتم ولی مثل اینکه یکی از بچه ها باهاشون به مشکل برخورده و کار خرید پلاس رو براش انجام ندادن
من نیت داشتم از همین ترکیه کالا تمدید کنم چه مشکلی پیش اومده پارسال که راحت خرید زدیم ازشون
کانال dokidoki تمدید اکسترا گفت 1500 دیلاکس 1700 از ترکیه کالا بگیرم امروز 1400 میفته دیلاکسش

• Like
Reactions: db07
من نیت داشتم از همین ترکیه کالا تمدید کنم چه مشکلی پیش اومده پارسال که راحت خرید زدیم ازشون
کانال dokidoki تمدید اکسترا گفت 1500 دیلاکس 1700 از ترکیه کالا بگیرم امروز 1400 میفته دیلاکسش
منظور از dokidoki این کانال DokiDokiShop تلگرامه؟
این به من گفت ظرفیت 3 1 ساله 300 تومن ظرفیت 2 950 قیمتش اوکیه؟
شیده که سرکارم گذاشته تازه 3 ماهرو داد 330 این کانال 1 سالرو میده 300 که اون 3 ماهشم که داده کد دو مرحله ای اشتباه میده دیگه هم جواب نمیده

خودم دادم ایران گت برام انجام داد.
دکتر گیم هم انجام میده کانالشو سرچ کنین میاد
ممنون
میشه لطف کنی آدرس ایران گت رو بفرستی؟
چقدره تحویلت داد و چه اطلاعاتی از اکانت رو ازت خواست؟
دکتر گیم کانالش این هست؟@DokiDokiShop

منم همینجور ولی یکی از دوستان داخل تاپیک پرسش و پاسخ نوشته که بعد از 3 روز هنوز بهش تحویل ندادن
قیمت ترکیه کالا بهتره ولی ی وقت خواستی بهش بدی تمدید کنه حتما شرط کن که ظرف چند ساعت تحویلت بده البته اگه جواب بدن

ممنون
میشه لطف کنی آدرس ایران گت رو بفرستی؟
چقدره تحویلت داد و چه اطلاعاتی از اکانت رو ازت خواست؟
دکتر گیم کانالش این هست؟@DokiDokiShop
https://iranget.com/
یه ۵۰۰ لیری برام شارژ کرد ۱۶۰۰ در امد برام.خیلی سریع انجام داد. اکانت پسورد کد دو مرحله ای بهش میدی چند مرتبه وارد اکانت میشه.

Doctor Game | دکتر گیم دکتر گیم
قیمتا بپرس حتما ببین به صرفه تره

• Like
Reactions: Arash.RG and db07
سلام اگه خاستین در خدمتم .
پ خ کنید

• Like
Reactions: Arash-S212 and db07
منم همینجور ولی یکی از دوستان داخل تاپیک پرسش و پاسخ نوشته که بعد از 3 روز هنوز بهش تحویل ندادن
قیمت ترکیه کالا بهتره ولی ی وقت خواستی بهش بدی تمدید کنه حتما شرط کن که ظرف چند ساعت تحویلت بده البته اگه جواب بدن
3 روز دیگ هم اضافه کن به اون سه روز. یه اکانت ساختم دوباره، هرچی شماره موبایل بود خرج کردم واسه اینا ، باز میگه صبر کنید ببینیم مشکل از کجاس :|||| واسه اکانت های دیگه زدیم مشکلی نبوده!
میگه باید اکانت ترکیه باشه ، شما ترکیه زدید؟ حالا خوبه وارد اکانت شده دیده قیمتا به لیر هست، چجور پس سوال میکنی ترکیه زدی منطقه رو یا نه :|

اصلا من بلد نیستم کاری که بچه 4 ساله هم دیگه بلده انجام بده، بعد از این همه سال اکانت ساختن و خرید و فروش هنوز یاد نگرفتم چیزی. یکی بیاد به من توضیح بده چطور ممکنه یه اکانت ساده خرید واسش انجام نشه و ارور بده مگر همچین چیزی شدنیه ؟؟ والا خودمم داره باورم میشه مشکل از منه :| :D

• Smile
Reactions: db07
3 روز دیگ هم اضافه کن به اون سه روز. یه اکانت ساختم دوباره، هرچی شماره موبایل بود خرج کردم واسه اینا ، باز میگه صبر کنید ببینیم مشکل از کجاس :|||| واسه اکانت های دیگه زدیم مشکلی نبوده!
میگه باید اکانت ترکیه باشه ، شما ترکیه زدید؟ حالا خوبه وارد اکانت شده دیده قیمتا به لیر هست، چجور پس سوال میکنی ترکیه زدی منطقه رو یا نه :|

اصلا من بلد نیستم کاری که بچه 4 ساله هم دیگه بلده انجام بده، بعد از این همه سال اکانت ساختن و خرید و فروش هنوز یاد نگرفتم چیزی. یکی بیاد به من توضیح بده چطور ممکنه یه اکانت ساده خرید واسش انجام نشه و ارور بده مگر همچین چیزی شدنیه ؟؟ والا خودمم داره باورم میشه مشکل از منه :| :D
بهشون بگو نخواستم پولم رو برگردونید
متاسفانه جایی زندگی میکنیم که افراد نه وجدان کاری دارن نه ثبات اخلاقی
این سایتها و کانالها هم با این اوضاع نمیشه روشون حساب کرد
ی مدت خوب کار راه میندازن و بعد ی مدت مشتری مداری رو دایورت میکنن

دوستان سلام

تفاوت اکانت PS Plus با شارژ گیفت کارت چیه؟‌ با کدومش میشه بازیهایی که عرضه میشن رو همون روز دانلود کرد؟‌ ممنون میشم فرقشو توضیح بدین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or