PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا نقد داشته باشم!؟
همون بازیا ک روز عرضه میده برای گیم پس کافیه چ رسد بقیه! شما و امثال شما خوب میدونید که الکی فن بازی دراومدن چیزی رو‌عوض نمیکنه! حالا ببین اونا از گیم‌پس ناراضی باشن تو‌پلاس چه خبره 😂 همون بازی های درپیت گیم پس، شده ارزوی کابران پلاس! بگذریم همونطور که گفتم پلاس هکی خدا بده برکت!
خب شما که با این پست دیگه مشخص شد تو کدوم جبهه هستی :))
اینکه یه چیزی بگی بری جواب ندی نشد ..
چندتا از بازیهای تاپ گیمپس تو چهار ماه اخیر را مثال بزن
من کلی مثال زدم از پلاس جدیدی که تو چهارماه اخیر اومده..
منتظر پاسخم

• Like
Reactions: hosein me
دوستان بهترین بازیای ایندی که روی پلاس اکسترا هستن و ارزش بازی کردن داشته باشن اگه لیستی دارید بگید ممنون میشیم:)
اگه به سبک دیابلو علاقه داری warhammer chaos bane و victor vran و dead nation رو از دست نده
artful escape هم که واقعا فوق العاده بود و منو به گیتار الکتریک علاقه مند کرد فقط حیف دیگه سنم رفته بالا برای یادگیری موسیقی
این ماه هم که what remains of edith finch میاد روی سرویس که واقعا یکی از خاص ترین بازی هاست فقط باید زبانت خوب باشه

اینا رو زدم تو رگ و عالین :-bd
بازی children of morta هم از دست ندین تیم سازندش ایرانی و سبک روگ لایکه
منم اولین بازی که رو ps5 پلات کردم این بود،، به عنوان یه بازی ایرانی واقعا باعث افتخاره،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

• Like
Reactions: Homi-Fatal
دوستان بهترین بازیای ایندی که روی پلاس اکسترا هستن و ارزش بازی کردن داشته باشن اگه لیستی دارید بگید ممنون میشیم:)
میخواستم بگم hollow knight و Blasphemous و فرزندان مورتا،،. که دیدم همش رو بازی کردی، پیشنهاد میکنم حتما moonlighter رو بازی کن، روگلایک هست و یه ایده ی عالی داره که هرچی از دانجن ها لووت میکنی میاری تو مغاذه ی خودت میفروشی، خودت قیمت میزاری با مشتری ها چونه میزنی

چرا نقد داشته باشم!؟
همون بازیا ک روز عرضه میده برای گیم پس کافیه چ رسد بقیه! شما و امثال شما خوب میدونید که الکی فن بازی دراومدن چیزی رو‌عوض نمیکنه! حالا ببین اونا از گیم‌پس ناراضی باشن تو‌پلاس چه خبره همون بازی های درپیت گیم پس، شده ارزوی کابران پلاس! بگذریم همونطور که گفتم پلاس هکی خدا بده برکت!
دوست من من هر دو رو دارم و میتونم اینطوری بگم که گیم پس درسته بازی های فریست پارتی رو روز اول میزاره ولی واقعا کیفیت پلاس بالاتره، گیم پس الان کلا زیر 150 تا بازی داره که نهایتا 50 تا بازی به درد بخور داره، و بقیه فقط حکم سیاهی لشکر رو دارن، ولی پلاس با این که بازی های first party رو همون روز اول نمیزاره رو سرویسش ولی در عوض تعداد بازی هاش چندین برابر گیم پس هست و بازی های خیلی با کیفیتی هم میزاره، منم الان یک ساله که تو ایکس باکس فقط فورزا میزنم،

دوست من من هر دو رو دارم و میتونم اینطوری بگم که گیم پس درسته بازی های فریست پارتی رو روز اول میزاره ولی واقعا کیفیت پلاس بالاتره، گیم پس الان کلا زیر 150 تا بازی داره که نهایتا 50 تا بازی به درد بخور داره، و بقیه فقط حکم سیاهی لشکر رو دارن، ولی پلاس با این که بازی های first party رو همون روز اول نمیزاره رو سرویسش ولی در عوض تعداد بازی هاش چندین برابر گیم پس هست و بازی های خیلی با کیفیتی هم میزاره، منم الان یک ساله که تو ایکس باکس فقط فورزا میزنم،

داداش باشوا دولانم اخی هانچی کیفیت!؟
نمنه وار هامسی نچه ایل قاباغن دی !
گیم پس اله بیدا هیلو و فورزا گورر دا !
سونی ده نمنه دالی قالمش گیم وار ایتلیر یوزر لره!
ایشالله ک یاخجی اولار

حجم بازی های پلاس اکسترا که از سه شنبه ساعت 19:30 برای دانلود قرار خواهند گرفت:

PS Plus Extra - November 2022

⬜ The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Edition
- PS4 : 49.277 GB
- PS5 : 15.196 GB

🟫 Chorus
- PS4 : 50.920 GB
- PS5 : 34.319 GB

🟨 Oddworld: Soulstorm – Enhanced Edition
- PS4 : ~15 GB
- PS5 : 15.356 GB

🟥 Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- PS4 : 50.824 GB

🟧 Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
- PS4 : 57.339 GB
- PS5 : 58.950 GB

🟨 Tom Clancy’s The Division 2
- PS4 : 111.897 GB

⬛ Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX
- PS4 : 50.103 GB

🟫 Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
- PS4 : 30.594 GB

🟩 Kingdom Hearts III
- PS4 : 49.746 GB

🟨 Kingdom Hearts: Melody of Memory
- PS4 : ~6.76 GB

🟧 What Remains of Edith Finch
- PS4 : 5.499 GB

🟥 Earth Defense Force: World Brothers
- PS4 : 12.9 GB

🟫 Earth Defense Force: Iron Rain
- PS4 : 19.5 GB

🟨 Onee Chanbara Origin
- PS4 : 11.4 GB

🟩 The Gardens Between
- PS4 : 3.227 GB
- PS5 : 740 MB

دوستان این بازی What Remains of Edith Finch رو از دست ندید. بازی کوتاه ولی اثرش تا مدت ها تو ذهنتون میمونه.
بازی فوق العاده ای هست. بازی ای بود که دوست نداشتم close game بزنم و ادامش رو بذارم برای بعد!
شدیدا داستان کاراکتر ها sensible بود و محیط بازی و گرافیکش من رو جذب خودش کرد.

• Like
Reactions: FERYGAMER
این ghost recon breakpoint خوبه برای سینگل پلیر؟
یا مثل بقیه گیما یوبی تو دیواره؟:-?

نسبت به نسخه Wildlands که میگفتن خیلی تو دیواره ولی با آپدیت بهتر شده انگار
یه سر به تاپیک خودش بزن

دوستان از این kingdom hearts کدومشون چیز خوبی آمد برای کسی که اولین باره سمت شون می‌ره و حس میکنم جالب اند ، می‌خوام تو ذوق ام هم نخوره

امیر اکیبا تو را احضار میکنم @Akiba

• Like
Reactions: Akiba

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• AxeL90

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or