دیویژن 2 با نت شاتل میشه بازی کرد؟
یا ایرانسل؟
اونو فقط باید ویپیعن شیر کنی برای بازی کردن.
دیویژن 2 با نت شاتل میشه بازی کرد؟
یا ایرانسل؟
عادیه باگ زیاد داره من رو ps4 پلاتش کرده بودم کلا زیاد انتظاری ازش نداشته باش بنظرم wildlands ارزش تجربه خیلی خیلی بیشتری نسبت به breakpoint دارهالا من با شاتل اکثر گیما درست شدن آنلاین
آقا کسی ghost recon breakpoint بازی میکنه؟دانش کردیم بعد ۱۰ دقیقه کرش میکنه
فک نکنم عادی باشه من هرجا دیدم خیلی از خارجیا هم تو این چندروز مشکل کرش براشون اتفاق افتاده اصلا نمیزاره بیشتر ۱۰دقیقه بازیش کنی کرش میکنه مختص ps5 هم نیست حالا دیدم یوبی تو توییتر گفته حلش میکنیمعادیه باگ زیاد داره من رو ps4 پلاتش کرده بودم کلا زیاد انتظاری ازش نداشته باش بنظرم wildlands ارزش تجربه خیلی خیلی بیشتری نسبت به breakpoint داره
breakpoint عملا همون wildlands هست که بدترش کردن. خیلی از انیمیشنا و مکانیزما رسما از wildlands کپی شده حتی یذره هم تغییرشون ندادن از نظر گیم پلی, محیط, گان پلی و تقریبا همه چیز wildlands سرتر بود
ارزش یبار تجربه رو داره ولی انتظاری ازش نداشته باش
این بازی انقد باگ داشت و افتضاح بود که یوبیسافت اگه چیزی نگه ملت فک میکنن عادیه wildlands همون 30 فریمه مگر اینکه با اپدیت 60 کرده باشن که بعید میدونم ولی درکل خود بازی خیلی نرم تر و بهتر از breakpoint بود کلا breakpoint یجور حس سنگینی و کندی داشت نسبت به wildlandsفک نکنم عادی باشه من هرجا دیدم خیلی از خارجیا هم تو این چندروز مشکل کرش براشون اتفاق افتاده اصلا نمیزاره بیشتر ۱۰دقیقه بازیش کنی کرش میکنه مختص ps5 هم نیست حالا دیدم یوبی تو توییتر گفته حلش میکنیم
این نسخه قبلیش 60 فریمه؟
اگر 1 سال میاد روش و extra هست بنظرم offer خوبیه !سلام بچه ها نیاز به مشورتتون داشتم
من اشتراک پلاسم تقریبا ۱ سالش مونده
حالا هم میتونم ۱ سال دیگه اضافه کنم بهش . هم میتونم همینو به extra تغییر بدم . این برای من میشه حدود ۲۷ پوند
اما ۱ سال بیاد روش میشه ۳۵
نه دیگه essential هست برای خودم. یا باید همینو که ۱ سال دارم already یک سالم بزارم روش بشه ۲ سالاگر 1 سال میاد روش و extra هست بنظرم offer خوبیه !
از طرفی هم قیمت گیفت کارت معلوم نیست چقدر بشه !
بدون شک اکسترا بگیر کلی گیم داره برای یکی مثل خودم که عشق گیم ایندی ام بهشته برام و گیمای دیگهنه دیگه essential هست برای خودم. یا باید همینو که ۱ سال دارم already یک سالم بزارم روش بشه ۲ سال
یا این ۱ سال باقی مونده رو به extra تبدیل کنم
به حرفت گوش کردم و واقعا عالیه خیلی کالکشن خفنی دارهبدون شک اکسترا بگیر کلی گیم داره برای یکی مثل خودم که عشق گیم ایندی ام بهشته برام و گیمای دیگه
ps1 قابل دانلودن اما خیلی قدیمین فوقش ۱۰ دقیقه بتونی تحمل کنی بگی یادش بخیربه حرفت گوش کردم و واقعا عالیه خیلی کالکشن خفنی داره
پرمیوم که بازی های ps1 هم داره قابل دانلودن؟ یا اونم مثل ps now استریم باید کرد؟