PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نسبت به نسخه Wildlands که میگفتن خیلی تو دیواره ولی با آپدیت بهتر شده انگار
یه سر به تاپیک خودش بزن

دوستان از این kingdom hearts کدومشون چیز خوبی آمد برای کسی که اولین باره سمت شون می‌ره و حس میکنم جالب اند ، می‌خوام تو ذوق ام هم نخوره

امیر اکیبا تو را احضار میکنم @Akiba
صفحه ی قبل گفتم:دی
حقیقتا سری KH جوریه که اصلا و ابدا نمیشه بدون نسخه های قبل( همه نسخه ها) بازیش کرد به نظر من...

به هم وصل بودن داستان خیلیییی زیاده!
مثلا شماره اول که شماره اوله:-" (و گیم پلیش برای الان روون نیست اصلا!)

بعدش باید COM رو زد که اونجا دشمن های اصلی شماره بعد رو نشون میدن، بعد یک گیم پلی عجیبی داره که شاید هرکسی خوشش نیاد:دی

دوباره یه 358/2 هست که بعضیا میگن بهتره قبل از 2 زد... باز اینجا چندتا از کاراکترهای مهم بازی رو معرفی میکنند... (این توی کالکشن فقط کاتسین هاش هست)

تازه میرسیم شماره دوم(اینو خیلیا میگن بالانس ترین گیم پلی رو داره و یکی از بهترین ARPGها حای همین الان هست:-"... بی راه هم نمیگن:-" )

بعد دوباره BBS رو داریم، یک مشت کاراکتر دیگه معرفی میشن:))

بعدش DDD هست، ادامه شماره دوم...

یه Coded هم هست باز این فقط کاتسینه

یه 2.8 هم دادن، ادامه BBS و پیش مقدمه ای برای KH IIIه :-"

تازه میرسیم KH III و قراره ته همه این بازی های قبل به اینجا ختم بشه:دی

MoM هم موزیکال، و بعد از KH IIIه:-"

آها یادم رفت! یه انیمیشن سینمایی هم دارن:-" :دی
که داستان بازی موبایلشون رو انیمیشن ساختن براش(و مهمه:-" )

---

من پیشنهادم اینه یا همش رو بزنید یا نزنید کلا :-"
آیا بازی به درد همه میخوره؟ اونم نه! :D
اگر سخت پسندید ، حوصله چندین بازی ندارید ، با پر از جملات دوستی و ناکاما پاور و ... حال نمیکنید و براتون کرینجه ، دیدن پر از چیزای انیمیشن های دیزنی به نظرتون بچگونه میاد ( و البته داستان اصلی، ربط چندانی به کاراکترهای دیزنی نداره و صرفا اینا تو مسیرمون هستن...)
اصلا سمتش نرید :D

با این حال، اگر فقط میخوای گیم پلی تست کنی، KH3 که جدیدترینه، و همینطور KH2 و BBS ... گزینه های خوبین:-"

برای من فقط زده قابل استریمه نمیدونم ماجرا چیه
اون گوشه view product رو بزنید وقتی وارد صفحه بازی شدید دوتا گزینه هم نام به اسم game دارید اگه دومی رو بزنید add to library میاد بعد میتونید بازی رو دانلود کنید احتمالا یه باگ باشه که به زودی برطرف میشه

اون گوشه view product رو بزنید وقتی وارد صفحه بازی شدید دوتا گزینه هم نام به اسم game دارید اگه دومی رو بزنید add to library میاد بعد میتونید بازی رو دانلود کنید احتمالا یه باگ باشه که به زودی برطرف میشه
هر کاری کردم گزینه دان نیست بنظرم همونطور که گفتی باید باگ باشه تو ردیت هم دیدم نمیتونن دان کنن گیم رو

اگه تو فکر تجربه رینبو هستید بنظرم زودتر از بقیه بازیا دانلودش کنید چون 19 روز تا پایان بتل پس مونده اگه خوشتون بیاد میتونید تا قبل تموم شدن فصل بتل پسو کامل کنید :-"
ادیت: یادم رفت اضافه کنم, کراس اور nier تا چند روز دیگه به رینبو میاد
کمتر از یه ماه دیگه هم ایونت کریسمس میاد هم مود جدید برای بازی میاد هم اینکه مثل هرسال یه پک بهتون داده میشه که اگه اپراتوراتون کامل باز نشده باشن یه اپراتور مجانی بهتون میده (سعی کنید renown هارو جمع کنید اپراتورای ارزونو بگیرید که توی پک کریسمس شانس بیشتری واسه باز شدن اپراتورای گرون داشته باشید)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
اگه تو فکر تجربه رینبو هستید بنظرم زودتر از بقیه بازیا دانلودش کنید چون 19 روز تا پایان بتل پس مونده اگه خوشتون بیاد میتونید تا قبل تموم شدن فصل بتل پسو کامل کنید :-"
من تا حالا بازیش نکردم ولی با این وضعیت نت میترسم 60 گیگ دانلود کنم بعد نشه به سرور ها وصل شد

من تا حالا بازیش نکردم ولی با این وضعیت نت میترسم 60 گیگ دانلود کنم بعد نشه به سرور ها وصل شد
اگه نت مخابرات هستید وصل میشه ولی درمورد بقیه نت ها مطمئن نیستم
کلا این بازی از همون زمان لانچش هم تو وصل شدن بار اولش حداقل تو ایران یکم اذیت میکرد ولی به بعدش اوکی بود
من الان حدود یه هفتس برگشتم تو بازی بار اول خیلی اذیت کرد تا وصلشه به بعدش نه گاهی هم داخل نمیره انقدر رفرش میزنم تا بالاخره وصل میشه اینطور که شنیدم برای کنسول هم همینجور چندین بار رفرش بزنید وصل میشه بالاخره ولی بازم مطمئن نیستم. ارزش امتحان کردنو داره
اگه مشکل وصل شدن نداشته باشید بازی سرور خاورمیانه داره تو بازی پینگتون بین 50-70 هست همیشه

• Like
Reactions: ezio252
الا من با شاتل اکثر گیما درست شدن آنلاین

آقا کسی ghost recon breakpoint بازی میکنه؟دانش کردیم بعد ۱۰ دقیقه کرش میکنه :|

• Like
Reactions: Am3R and ezio252

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or