PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه تو فکر تجربه رینبو هستید بنظرم زودتر از بقیه بازیا دانلودش کنید چون 19 روز تا پایان بتل پس مونده اگه خوشتون بیاد میتونید تا قبل تموم شدن فصل بتل پسو کامل کنید :-"
ادیت: یادم رفت اضافه کنم, کراس اور nier تا چند روز دیگه به رینبو میاد
کمتر از یه ماه دیگه هم ایونت کریسمس میاد هم مود جدید برای بازی میاد هم اینکه مثل هرسال یه پک بهتون داده میشه که اگه اپراتوراتون کامل باز نشده باشن یه اپراتور مجانی بهتون میده (سعی کنید renown هارو جمع کنید اپراتورای ارزونو بگیرید که توی پک کریسمس شانس بیشتری واسه باز شدن اپراتورای گرون داشته باشید)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
اگه تو فکر تجربه رینبو هستید بنظرم زودتر از بقیه بازیا دانلودش کنید چون 19 روز تا پایان بتل پس مونده اگه خوشتون بیاد میتونید تا قبل تموم شدن فصل بتل پسو کامل کنید :-"
من تا حالا بازیش نکردم ولی با این وضعیت نت میترسم 60 گیگ دانلود کنم بعد نشه به سرور ها وصل شد

من تا حالا بازیش نکردم ولی با این وضعیت نت میترسم 60 گیگ دانلود کنم بعد نشه به سرور ها وصل شد
اگه نت مخابرات هستید وصل میشه ولی درمورد بقیه نت ها مطمئن نیستم
کلا این بازی از همون زمان لانچش هم تو وصل شدن بار اولش حداقل تو ایران یکم اذیت میکرد ولی به بعدش اوکی بود
من الان حدود یه هفتس برگشتم تو بازی بار اول خیلی اذیت کرد تا وصلشه به بعدش نه گاهی هم داخل نمیره انقدر رفرش میزنم تا بالاخره وصل میشه اینطور که شنیدم برای کنسول هم همینجور چندین بار رفرش بزنید وصل میشه بالاخره ولی بازم مطمئن نیستم. ارزش امتحان کردنو داره
اگه مشکل وصل شدن نداشته باشید بازی سرور خاورمیانه داره تو بازی پینگتون بین 50-70 هست همیشه

• Like
Reactions: ezio252
الا من با شاتل اکثر گیما درست شدن آنلاین

آقا کسی ghost recon breakpoint بازی میکنه؟دانش کردیم بعد ۱۰ دقیقه کرش میکنه :|

• Like
Reactions: Am3R and ezio252
الا من با شاتل اکثر گیما درست شدن آنلاین

آقا کسی ghost recon breakpoint بازی میکنه؟دانش کردیم بعد ۱۰ دقیقه کرش میکنه :|
عادیه :D باگ زیاد داره من رو ps4 پلاتش کرده بودم کلا زیاد انتظاری ازش نداشته باش بنظرم wildlands ارزش تجربه خیلی خیلی بیشتری نسبت به breakpoint داره
breakpoint عملا همون wildlands هست که بدترش کردن. خیلی از انیمیشنا و مکانیزما رسما از wildlands کپی شده حتی یذره هم تغییرشون ندادن از نظر گیم پلی, محیط, گان پلی و تقریبا همه چیز wildlands سرتر بود
ارزش یبار تجربه رو داره ولی انتظاری ازش نداشته باش

• Like
Reactions: porfesor
عادیه :D باگ زیاد داره من رو ps4 پلاتش کرده بودم کلا زیاد انتظاری ازش نداشته باش بنظرم wildlands ارزش تجربه خیلی خیلی بیشتری نسبت به breakpoint داره
breakpoint عملا همون wildlands هست که بدترش کردن. خیلی از انیمیشنا و مکانیزما رسما از wildlands کپی شده حتی یذره هم تغییرشون ندادن از نظر گیم پلی, محیط, گان پلی و تقریبا همه چیز wildlands سرتر بود
ارزش یبار تجربه رو داره ولی انتظاری ازش نداشته باش
فک نکنم عادی باشه :D من هرجا دیدم خیلی از خارجیا هم تو این چندروز مشکل کرش براشون اتفاق افتاده اصلا نمیزاره بیشتر ۱۰دقیقه بازیش کنی کرش میکنه مختص ps5 هم نیست حالا دیدم یوبی تو توییتر گفته حلش میکنیم
این نسخه قبلیش 60 فریمه؟

فک نکنم عادی باشه :D من هرجا دیدم خیلی از خارجیا هم تو این چندروز مشکل کرش براشون اتفاق افتاده اصلا نمیزاره بیشتر ۱۰دقیقه بازیش کنی کرش میکنه مختص ps5 هم نیست حالا دیدم یوبی تو توییتر گفته حلش میکنیم
این نسخه قبلیش 60 فریمه؟
این بازی انقد باگ داشت و افتضاح بود که یوبیسافت اگه چیزی نگه ملت فک میکنن عادیه :D wildlands همون 30 فریمه مگر اینکه با اپدیت 60 کرده باشن که بعید میدونم ولی درکل خود بازی خیلی نرم تر و بهتر از breakpoint بود کلا breakpoint یجور حس سنگینی و کندی داشت نسبت به wildlands
اگه اینطوریه که صبر کنید اپدیت بدن درستشه بعد بازی کنید

• Like
Reactions: porfesor
سلام بچه ها نیاز به مشورتتون داشتم
من اشتراک پلاسم تقریبا ۱ سالش مونده
حالا هم میتونم ۱ سال دیگه اضافه کنم بهش . هم میتونم همینو به extra تغییر بدم . این برای من میشه حدود ۲۷ پوند
اما ۱ سال بیاد روش میشه ۳۵

سلام بچه ها نیاز به مشورتتون داشتم
من اشتراک پلاسم تقریبا ۱ سالش مونده
حالا هم میتونم ۱ سال دیگه اضافه کنم بهش . هم میتونم همینو به extra تغییر بدم . این برای من میشه حدود ۲۷ پوند
اما ۱ سال بیاد روش میشه ۳۵
اگر 1 سال میاد روش و extra هست بنظرم offer خوبیه !
از طرفی هم قیمت گیفت کارت معلوم نیست چقدر بشه !

يسوال دارم من اشتراك يسالم تموم شده توى يسال بازيايى كه ادد كردم اگه اكانت كشور ديگه اى بخرم و تو همون اكانت فعال كنم بازياى اين اكانتو ميتونم دانلود كنم بعدش ؟؟

اگر 1 سال میاد روش و extra هست بنظرم offer خوبیه !
از طرفی هم قیمت گیفت کارت معلوم نیست چقدر بشه !
نه دیگه :دی essential هست برای خودم. یا باید همینو که ۱ سال دارم already یک سالم بزارم روش بشه ۲ سال
یا این ۱ سال باقی مونده رو به extra تبدیل کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or