PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان سلام . یه جا برای تهیه پلاس پرمیوم با اکانت ترکیه معرفی کنید که خودتون هم ازشون خرید کرده باشید و راضی بوده باشید . ترجیحا رو اکانت خودم فعال کنه که ریجن ترکیه هست
سلام داداش توی پی وی پیام بده برات کانال تلگرامشو بفرستم

لیست بازیای پرمیموم که بدلیل سرعت وحشتناک بالای نت بدردمون نمیخورن:|
View attachment 276274

لیست بازیای که بزودی از پلاس خارج میشن
View attachment 276275
مسخره بازی سونی ادامه داره! سو‌استفاده یعنی همین! یه مشت بازی ماقبل تاریخ و رسما مضخرف میشه پرمیوم!؟؟؟ واقعا توهین به شعور کاربراس! الان مقایسه کنید با گیم پس‌ که واقعا مغز ادم سوت میکشه! دیگه ی دلار هم برای پلاس خرج نمیکنم ! هکی میزنم بره کیف کنه

مسخره بازی سونی ادامه داره! سو‌استفاده یعنی همین! یه مشت بازی ماقبل تاریخ و رسما مضخرف میشه پرمیوم!؟؟؟ واقعا توهین به شعور کاربراس! الان مقایسه کنید با گیم پس‌ که واقعا مغز ادم سوت میکشه! دیگه ی دلار هم برای پلاس خرج نمیکنم ! هکی میزنم بره کیف کنه
گیف تموم شد خیلی تاثیر گذار بود.gif

با این که از لاین آپ پریمیوم ابدا راضی نیستم ولی جدا انتظار داشتی گاو رگنوراک بیاد روی سرویس ؟ عرضه بازی انحصاری روز اول رو منم دوست دارم ولی همه دیدیم نتفیلیکسی شدن فیلم ها چه بلایی سر کیفیت سینما آورد الان همینطوری خلاقیت توی بازی ها مرده از اون طرف هم بازی ها دارن به سمت آنلاین سرویس محور میرن وای به حال روزی که انحصاری های داستانی مثل گاو هم نتفیلیکسی بشن در ضمن مایکرو هم نمیتونه تا ابد به این سیاست پول پاشیدنش ادامه بده چون تعداد مشترکینش اونطور که انتظار داره بالا نمیره
موفق باشید

سلام
یک اکانت ظرفیت ۳ ریجن ترکیه ۱۲ماهه ک فکر کنم ۱۱ ماهش مونده دقیق نمیدونم ،پلاس پرمیوم موجوده ( دستگاه پلی رو فروختم لازم ندارم) می‌خوام بفروشم کسی خواست پیغام خصوصی بده

با این که از لاین آپ پریمیوم ابدا راضی نیستم ولی جدا انتظار داشتی گاو رگنوراک بیاد روی سرویس ؟ عرضه بازی انحصاری روز اول رو منم دوست دارم ولی همه دیدیم نتفیلیکسی شدن فیلم ها چه بلایی سر کیفیت سینما آورد الان همینطوری خلاقیت توی بازی ها مرده از اون طرف هم بازی ها دارن به سمت آنلاین سرویس محور میرن وای به حال روزی که انحصاری های داستانی مثل گاو هم نتفیلیکسی بشن در ضمن مایکرو هم نمیتونه تا ابد به این سیاست پول پاشیدنش ادامه بده چون تعداد مشترکینش اونطور که انتظار داره بالا نمیره
موفق باشید
چنین انتظاری داشتن ایراد داره !؟
بحث من این نیست بازی رو روز عرضه برای پرمیوم! این همه بازی خوب و به روز ! همه این عناوین به جز یکی دوتا همگی برای ناو عرضه شده بودن ! دقیقا همون پلی استیشن ناو هست کمی با عطر بوی متفاوت! امیدوارم تغییر رویه بده

چنین انتظاری داشتن ایراد داره !؟
بحث من این نیست بازی رو روز عرضه برای پرمیوم! این همه بازی خوب و به روز ! همه این عناوین به جز یکی دوتا همگی برای ناو عرضه شده بودن ! دقیقا همون پلی استیشن ناو هست کمی با عطر بوی متفاوت! امیدوارم تغییر رویه بده
ببین اولین ملاک مقایسه باید قیمت سرویس باشه. حتی همون سرویس ناو و پلاس قبلی هم که گفتی ۶۰ دلاری بودن. ترکیب این دو شده تو حالت اکسترا سالانه ۱۰۰ دلار
سرویس پرمیوم به غیر از بازیهای کلاسیک و Trial برتری دیگری نسبت به اکسترا نداره.
خب میرسیم سر بازیها
لیست بازیهای پلاس اکسترا که این چند ماه اومده واقعا لیست خیلی خوبی هست. کل سری یاکوزا ، کینگدوم هارت ، اساسینز کرید و بازیهای خوبی مثل stray - metro - mafia remake ،مورتال ۱۱ را هم آوردن. لیستش مشخصه اسپایدرمن ها هست ، سوشیما ، دث استرندینگ و درکل همه بازیهای نسل هشتم پلی استیشن که آپدیت ps5 گرفتن هم هستن. نیازی به گفتن تک تک بازیها نیست. لیست مشخص هست و هرکسی اذعان داره ارزش ۱۰۰ دلار را واقعا داره.
حالا شما برو بازیهای گیمپس تو این چندماه هم ببین. قیمتش هم ببین. چیز دندون گیری نمیبینی. تو همون تاپیک گیمپس هم بری ببینی تا قبل اکتبر از کیفیت بازیهای گیمپس ناراضی بودند که تو اکتبر با پلگ تیل کمی وضع بهتر شد.
خلاصه بگم تا شما و امثال شما از فاز مقایسه ای بین سونی و مایکرو بیرون نیایید چیزی درست نمیشه. هم نینتندو هم ea و .. هم سرویس مشابه دارن. چرا پس کسی راجب اونا نقدی نداره؟

هممممم...
از گذاشتن سری رچت و برجسب " ما قبل تاریخ " رو پریمیوم انتقاد میشه؟
خوب...پریمیومم تنها فرقش فقط بازی های کلاسیکه... الان...مشکلش کجاست دقیقا؟

اینکه شما پول اضافه برای کلاسیک دادید، حقیقتا دیگه مشکل از سونی نیست...

حالا بحث اکسترا اگر میخواد بشه، بحث متفاوتیه، اون موقع پست مخصوص اکسترا رو نقل کنید و از اسم درست استفاده کنید:-"

---

پ.ن : اگر احیانا یهو هوس کردید برید صرفا KH 3 بزنید.‌‌.. نزنید... حقیقتا شدیدا به تمام بازی های قبلش نیاز هست، وگرنه لذت چندانی نمیبرید

و نه... دیدن خلاصه و فلانم جوابگو نیست:D

---

نامردا یاکوزا6 رو گذاشتن برای دسامبر:|
همین نوامبر میومد بهترین زمان میبود برا من:-"

هممممم...
از گذاشتن سری رچت و برجسب " ما قبل تاریخ " رو پریمیوم انتقاد میشه؟
خوب...پریمیومم تنها فرقش فقط بازی های کلاسیکه... الان...مشکلش کجاست دقیقا؟

اینکه شما پول اضافه برای کلاسیک دادید، حقیقتا دیگه مشکل از سونی نیست...

حالا بحث اکسترا اگر میخواد بشه، بحث متفاوتیه، اون موقع پست مخصوص اکسترا رو نقل کنید و از اسم درست استفاده کنید:-"

---

پ.ن : اگر احیانا یهو هوس کردید برید صرفا KH 3 بزنید.‌‌.. نزنید... حقیقتا شدیدا به تمام بازی های قبلش نیاز هست، وگرنه لذت چندانی نمیبرید

و نه... دیدن خلاصه و فلانم جوابگو نیست:D

---

نامردا یاکوزا6 رو گذاشتن برای دسامبر:|
همین نوامبر میومد بهترین زمان میبود برا من:-"
امیدوارم یاکوزا ۶ برای اکسترا بیاد مگرن باید برم یوتوب داستانشو ببینم :|

امیدوارم یاکوزا ۶ برای اکسترا بیاد مگرن باید برم یوتوب داستانشو ببینم :|
اصولا باید برای اکسترا بیاد، چون بازی PS4ه

ولی اگر بپیچونند هم کلا بازییه که خیلی تخفیف میخوره، و همین الانم 5$ه ، کلا تو یک سال گذاشته غیر از دوبار، همیشه 5$ بوده، اون دو بار دیگه هم 8$
در مجموع ارزشش رو داره

• Like
Reactions: porfesor
ببین اولین ملاک مقایسه باید قیمت سرویس باشه. حتی همون سرویس ناو و پلاس قبلی هم که گفتی ۶۰ دلاری بودن. ترکیب این دو شده تو حالت اکسترا سالانه ۱۰۰ دلار
سرویس پرمیوم به غیر از بازیهای کلاسیک و Trial برتری دیگری نسبت به اکسترا نداره.
خب میرسیم سر بازیها
لیست بازیهای پلاس اکسترا که این چند ماه اومده واقعا لیست خیلی خوبی هست. کل سری یاکوزا ، کینگدوم هارت ، اساسینز کرید و بازیهای خوبی مثل stray - metro - mafia remake ،مورتال ۱۱ را هم آوردن. لیستش مشخصه اسپایدرمن ها هست ، سوشیما ، دث استرندینگ و درکل همه بازیهای نسل هشتم پلی استیشن که آپدیت ps5 گرفتن هم هستن. نیازی به گفتن تک تک بازیها نیست. لیست مشخص هست و هرکسی اذعان داره ارزش ۱۰۰ دلار را واقعا داره.
حالا شما برو بازیهای گیمپس تو این چندماه هم ببین. قیمتش هم ببین. چیز دندون گیری نمیبینی. تو همون تاپیک گیمپس هم بری ببینی تا قبل اکتبر از کیفیت بازیهای گیمپس ناراضی بودند که تو اکتبر با پلگ تیل کمی وضع بهتر شد.
خلاصه بگم تا شما و امثال شما از فاز مقایسه ای بین سونی و مایکرو بیرون نیایید چیزی درست نمیشه. هم نینتندو هم ea و .. هم سرویس مشابه دارن. چرا پس کسی راجب اونا نقدی نداره؟
چرا نقد داشته باشم!؟
همون بازیا ک روز عرضه میده برای گیم پس کافیه چ رسد بقیه! شما و امثال شما خوب میدونید که الکی فن بازی دراومدن چیزی رو‌عوض نمیکنه! حالا ببین اونا از گیم‌پس ناراضی باشن تو‌پلاس چه خبره 😂 همون بازی های درپیت گیم پس، شده ارزوی کابران پلاس! بگذریم همونطور که گفتم پلاس هکی خدا بده برکت!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or