PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی اونایی که الان پلاس دارن و تمدید کردن . این بازی رو دیگه ندارن ؟
ببین دو نوع پلاس داریم یکی پلاس اسنشال که هرماه گیم میده اینارو تا اخر داری هیچوقت قفل نمیشن
یه نوع دیگه که پلاس اکسترا و پرمیوم اینا گیم به مدت محدود میان ۵ماه ۶ماه...مشخص نی ولی وقتی برن دیگه باید گیم رو خریداری کنید

• Like
Reactions: Daniel4u
ببین دو نوع پلاس داریم یکی پلاس اسنشال که هرماه گیم میده اینارو تا اخر داری هیچوقت قفل نمیشن
یه نوع دیگه که پلاس اکسترا و پرمیوم اینا گیم به مدت محدود میان ۵ماه ۶ماه...مشخص نی ولی وقتی برن دیگه باید گیم رو خریداری کنید
اها. من یجا دیدم اونایی که مثلا اکسترا خریدن قابلیت های اسنشال رو دارن پس میتونن هرماه گیم را بگیرن
فقط میمونه کاتالوگ کاکشن که بقول شما هر چند ماه ممکنه بازی ها حذف بشن و...

اها. من یجا دیدم اونایی که مثلا اکسترا خریدن قابلیت های اسنشال رو دارن پس میتونن هرماه گیم را بگیرن
فقط میمونه کاتالوگ کاکشن که بقول شما هر چند ماه ممکنه بازی ها حذف بشن و...
اره اکسترا بگیر بهتره بازیای اسنشال هم داری ولی پلاس پرمیوم بازیای کلاسیک ps1 ps2 داره تفاوتش شاید ۲۰۰ ۳۰۰ باشه.
بازیای پلاس اسنشال هم همیشه اوایل هفته اول ماه میلادی مثلا ۴ یا۵ ام در دسترسه بازیای پلاس اکسترا و پرمیوم هم ۲۰ تم ماه میلادی معمولا در دسترس
خودم اکسترا گرفتم ولی پشیمون شدم کاشکی پرمیوم میگرفتم برای ۲۰۰ تومن اختلاف ارزش نداره

• Like
Reactions: Daniel4u
اره اکسترا بگیر بهتره بازیای اسنشال هم داری ولی پلاس پرمیوم بازیای کلاسیک ps1 ps2 داره تفاوتش شاید ۲۰۰ ۳۰۰ باشه.
بازیای پلاس اسنشال هم همیشه اوایل هفته اول ماه میلادی مثلا ۴ یا۵ ام در دسترسه بازیای پلاس اکسترا و پرمیوم هم ۲۰ تم ماه میلادی معمولا در دسترس
خودم اکسترا گرفتم ولی پشیمون شدم کاشکی پرمیوم میگرفتم برای ۲۰۰ تومن اختلاف ارزش نداره
یعنی اکسترا و پرمیوم همون بازی هایی که 4 و 5 هر ماه در دسترس قرار میگیره را در تاریخ 20تم میذاره یا ممکنه فرق داشته باشن ؟

اره 200 تومن پولی نیست ولی بشرط اینکه ادم بازیهاشو بخواد . مثلا من تو کل بازی های پلی استیشن 1 و 2 نهایتا 4 تا بازی دوست داشته باشم که اسمشون اینه
کراش - درایور - گاد آف وار 1 و 2
که مهم نیست برام . قبلا خیلی بازی کردم اما ممکنه شما علاقه زیادی به دیگر بازی ها داشته باشی براتون ارزش داره و بهتر بود میخریدی . ایشالله تمدید بعدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or