Paradise Lost
کاربر سایت
با اینترنت همراه اول نه به سرور های سونی وصل میشه، نه میشه چیزی دانلود کرد، نه اصلا وارد استور شد، حتی نمیتونم اکانت رو هم وارد کنم
همچیز بشکل فجیعی ترکیده به هیچ گیمی وصل نمیشهبا اینترنت همراه اول نه به سرور های سونی وصل میشه، نه میشه چیزی دانلود کرد، نه اصلا وارد استور شد، حتی نمیتونم اکانت رو هم وارد کنم
دوستان با نت سیمکارت همراه اول میشه از PSN بازی دانلود کرد؟
بازی 20 سپتامبر از پلاس خارج شدهسلام
قبلا تو لیست پلاس ،رد دد۲ بود , حذف شده ؟
دیشب هر چی سرچ میکردم واسه دانلود نبود
رسما تایید شد
فک نکنم شاید چند سال دیگ بیا.دیگه اضافه نمیشه ؟
یعنی اونایی که الان پلاس دارن و تمدید کردن . این بازی رو دیگه ندارن ؟فک نکنم شاید چند سال دیگ بیا.
فک کنم یسال رو پلاس بود
ببین دو نوع پلاس داریم یکی پلاس اسنشال که هرماه گیم میده اینارو تا اخر داری هیچوقت قفل نمیشنیعنی اونایی که الان پلاس دارن و تمدید کردن . این بازی رو دیگه ندارن ؟
اها. من یجا دیدم اونایی که مثلا اکسترا خریدن قابلیت های اسنشال رو دارن پس میتونن هرماه گیم را بگیرنببین دو نوع پلاس داریم یکی پلاس اسنشال که هرماه گیم میده اینارو تا اخر داری هیچوقت قفل نمیشن
یه نوع دیگه که پلاس اکسترا و پرمیوم اینا گیم به مدت محدود میان ۵ماه ۶ماه...مشخص نی ولی وقتی برن دیگه باید گیم رو خریداری کنید
اره اکسترا بگیر بهتره بازیای اسنشال هم داری ولی پلاس پرمیوم بازیای کلاسیک ps1 ps2 داره تفاوتش شاید ۲۰۰ ۳۰۰ باشه.اها. من یجا دیدم اونایی که مثلا اکسترا خریدن قابلیت های اسنشال رو دارن پس میتونن هرماه گیم را بگیرن
فقط میمونه کاتالوگ کاکشن که بقول شما هر چند ماه ممکنه بازی ها حذف بشن و...
یعنی اکسترا و پرمیوم همون بازی هایی که 4 و 5 هر ماه در دسترس قرار میگیره را در تاریخ 20تم میذاره یا ممکنه فرق داشته باشن ؟اره اکسترا بگیر بهتره بازیای اسنشال هم داری ولی پلاس پرمیوم بازیای کلاسیک ps1 ps2 داره تفاوتش شاید ۲۰۰ ۳۰۰ باشه.
بازیای پلاس اسنشال هم همیشه اوایل هفته اول ماه میلادی مثلا ۴ یا۵ ام در دسترسه بازیای پلاس اکسترا و پرمیوم هم ۲۰ تم ماه میلادی معمولا در دسترس
خودم اکسترا گرفتم ولی پشیمون شدم کاشکی پرمیوم میگرفتم برای ۲۰۰ تومن اختلاف ارزش نداره