Homi-Fatal
کاربر سایت
این ماه اضافه میشهمگه برا پلاس اومده
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
این ماه اضافه میشهمگه برا پلاس اومده
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
سلام من از این کانال گرفتم ریجن ترکیهسلام جای میشناسید مطمن وقیمت خوب داشته باشه واسه خرید اکانت پلاس اکسترا
ارور چی میده؟ شاید مال سرعت زیادی اینترنتمونه dns بزنچرا با اینکه بازی Concrete Genie تو پلاس هست ولی نمیتونم دانلودش کنم
بعد 14 روز آنلاین نشی قفل میشن باید دوباره یه لحظه اکانت پلاس آنلاین بشه..رفتن کلا از پلاس هم بازی رفتنش نزدیک باشه تاریخ میزنه جفتش اگه نزده مشخص نیست هستش فعلا ..معمولا دو ماه جلوتر میزنهدوستان یه سوال توی ps4 بازیهایی که رو پلاس بودن تایمری داشت که مشخص بود چقدر تا زمان قفل شدن بازی و پایان پلاس وقت هست ولی روی ps5 اون تایمر وجود نداره چطوریه داستان شرايط عوض شده یا فقط اون تایمره دیگه نیست؟
برای افلاین بازی کردن میخوام یهو قفل نشه وسط کار
اصن ارور نمیده میگه باید پول بدیارور چی میده؟ شاید مال سرعت زیادی اینترنتمونه dns بزن
عجیب من که میتونم دانش کنماصن ارور نمیده میگه باید پول بدی
بقیه بازیارو تست کردم اوکی بود
تو اکانت خودم زده بازی در پلاس اکسترا موجوده
تو اکانتی که پلاس روش هست میرم گزینه دانلود نداره میگه پرداخت کن هزینه رو
از روی سایت یا اپ ادش کن تو Library و روی کنسول دانلود کن.اصن ارور نمیده میگه باید پول بدی
بقیه بازیارو تست کردم اوکی بود
تو اکانت خودم زده بازی در پلاس اکسترا موجوده
تو اکانتی که پلاس روش هست میرم گزینه دانلود نداره میگه پرداخت کن هزینه رو
سه شنبه حدود 7:30 شبچندم میاد برای دانلود !
پلاس ۱۴ روزه هست فک کنم ۱۰۰ یا ۸۰ تومن باشهکسی هست اینجا پلی استیشن پلاس داشته باشه بخواد واسه یکی دو هفته با من اشتراک بزاره؟!
پی اس 4 پرو و پی اس 5 دارم ، میخوام چند تا بازی رو انلاین تست کنم زور بهم داره واسه یکی دو هفته 500/600 تومن پیاده بشم :/