PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این رو پلاس اسنشیال و اکسترا و اینا هستش، قبل از اینکه این نوع پلاس ها بیاد این بازی رو به صورت بازی های رایگانی که هر ماه میاد داده بود، اون موقع من به لایبرری لضافه کردم، الان که میخوام دانلودش کنم دیدم زده تریال، میخواستم بدونم باگ سیستمی هستش یا نه، چون تو بازی های رایگان ماه بود. نمیدونم چطور میتونم بهتر توضیح بدم

بعد از اون بود که پلاس های اکسترا و اسنشیال و ... اومدن و من چون تازه یک ساله گرفته بودم دیگه نتونستم از این جدیدا بگیرم
خیر هیچ موقع نیومده بود
اون نسخه legends بود فکرکنم که برای قسمت آنلاین بازی بود

حجم بازی های پلاس اکسترا که از سه شنبه شب در دسترس قرار خواهند گرفت:

🟦 Deathloop
- PS5 : 28.350 GB

⬜ Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5
- PS4 : 36.223 GB
- PS5 : 15.928 GB

🟫 Dragon Ball XenoVerse 2
- PS4 : 20.474 GB

🟥 Assassin's Creed Origins
- PS4 : 53.393 GB

🟧 Watch Dogs 2
- PS4 : 33.134 GB

🟨 Rayman Legends
- PS4 : 8.507 GB

🟩 Rabbids Invasion
- PS4 : 6.533 GB

🟦 Scott Pilgrim vs. The World: The Game
- PS4 : 1.093 GB

⬛ Chicory: A Colorful Tale
- PS4 : 2.278 GB

🟫 Alex Kidd in Miracle World DX
- PS4 : 1.809 GB
- PS5 : 460 MB

🟩 Spiritfarer: Farewell Edition
- PS4 : 8.371 GB

کسانی که اینا رو بازی کردن یه توضیح بدن ببینیم با این وضع اینترنت کدومو میصرفه وقت بذاریم توی همین دهه دانلود کنیم
سلیقه ای هستند😉
من شخصه هیچ کدوم ارزش بازی ندارن 😐

کسانی که اینا رو بازی کردن یه توضیح بدن ببینیم با این وضع اینترنت کدومو میصرفه وقت بذاریم توی همین دهه دانلود کنیم
Deathloop شبیه بازی dishonored(یکی از بهترینای مخفی کاری) ولی اکشنتره.
monster energy هم موتور خاکی.
چنتاشونم بازی ایندی خوبین

امروز نسخه آزمایشی پلاس پرمیوم رو فعال کردم. خوبه که فرصت ۷ روزه برای امتحان میده چون برای مهم بود ببینم وضعیت بازی های پلی استیشن ۳ چطوریه و آیا لگ داره و اذیت میکنه یا نه؟
با سرعت اینترنت ۱۰۰ مگ تجربه نسبتاً خوبی داشتم و درسته به اندازه بازی هایی که نصب میشن روون نیستن ولی اصلا تجربه آزاردهنده ای هم نبودن و در هشتاد درصد مواقع بدون افت فریم بود. البته در حد نیم ساعت بازی کردم.
دفعه اول چون همزمان کنسول داشت دیتا دانلود میکرد خیلی لگ داشت و واقعا ناامید شدم، فکر میکردم خود کنسول اولیت رو با استریم قرار میده ولی بعدش که دانلود ها رو متوقف کردم تجربه بازی خیلی بهتر شد.
فقط تو لایبری نسخه اول GOW رو نتونستم پیدا کنم.
تو اون لیست خیلی بازی خاطره انگیز هست که واقعا ارزش سالیانه ۲۰ یورو بیشتر پرداختن رو نسبت به اکسترا داره .

• Like
Reactions: hunter76
امروز نسخه آزمایشی پلاس پرمیوم رو فعال کردم. خوبه که فرصت ۷ روزه برای امتحان میده چون برای مهم بود ببینم وضعیت بازی های پلی استیشن ۳ چطوریه و آیا لگ داره و اذیت میکنه یا نه؟
با سرعت اینترنت ۱۰۰ مگ تجربه نسبتاً خوبی داشتم و درسته به اندازه بازی هایی که نصب میشن روون نیستن ولی اصلا تجربه آزاردهنده ای هم نبودن و در هشتاد درصد مواقع بدون افت فریم بود. البته در حد نیم ساعت بازی کردم.
دفعه اول چون همزمان کنسول داشت دیتا دانلود میکرد خیلی لگ داشت و واقعا ناامید شدم، فکر میکردم خود کنسول اولیت رو با استریم قرار میده ولی بعدش که دانلود ها رو متوقف کردم تجربه بازی خیلی بهتر شد.
فقط تو لایبری نسخه اول GOW رو نتونستم پیدا کنم.
تو اون لیست خیلی بازی خاطره انگیز هست که واقعا ارزش سالیانه ۲۰ یورو بیشتر پرداختن رو نسبت به اکسترا داره .
خوشبحالتون.شما کجا زندگی میکنین؟:-?

خوشبحالتون.شما کجا زندگی میکنین؟:-?
آلمان هستم.
این تست بازی ها هم خیلی خوبه. برای تمام بازی های جدید میاد یا نه؟ مثلا GOD Ragnarok هم تست ۵ ساعته میده؟
چون میخوام سفارش بدم ولی فکر کنم یکی دو روز طول بکشه دستم بیاد.

آلمان هستم.
این تست بازی ها هم خیلی خوبه. برای تمام بازی های جدید میاد یا نه؟ مثلا GOD Ragnarok هم تست ۵ ساعته میده؟
چون میخوام سفارش بدم ولی فکر کنم یکی دو روز طول بکشه دستم بیاد.
بازیا به مرور زمان میان مسلما گاد هم میاد.ولی گاد کی تست میکنه مردم درجا میخرنش :D
ولی اینکه میتونین بازیای ps3 بازی کنین عالی اینجا که نت ترکیده

بازیا به مرور زمان میان مسلما گاد هم میاد.ولی گاد کی تست میکنه مردم درجا میخرنش :D
ولی اینکه میتونین بازیای ps3 بازی کنین عالی اینجا که نت ترکیده
الان هوریزون رو تست پنج ساعته بهم داده. ولی برای گاد چون دوست دارم همون روز اول بازی کنم نمیدونم با سفارش سریع بدستم میرسه یا نه؟
ولی باید همون روز اول مهلت تست فعال بشه.

سلام دوستان
با توجه به این وضعیت اینترنت، به نظرتون ارزش داره اکانت psn بخرم؟ یا کلا دیگه برم رو کار آفلاین بازی کردن؟
من تازه اکانتم تموم شده و فکر میکنم دیگه نشه انلاین بازی کرد

البته من adsl استفاده میکنم

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
احتمالا خیلی هاتون حال و حوصله بازی تو این ایامو ندارید ولی این بازی spritfarer که تو این ماه برای پلاس اکسترا اومد را به هیچ وجه از دست ندید .یه بازی خوش ساخت و ارامش بخش و طولانی که اگه بتونید مکانیزم های بازی را یاد بگیرید تو 2 3 ساعت اول بازی دیگه محاله دست از بازی بر دارید .حدود 40 ساعت طول کشید برای من تا پلات بشه و واقعا تجربه ارامش بخشی تو این روزها بود

دوستان من الان اگر plus ریجن ترکیه بگیرم باید اکانت ریجن ترکیه بسازم؟ بعد ریجن ترکیه مشکلی نداره؟در بازی کردن و نمیدونم ف.ی.ل.ت.ر باشه یا چیزی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or