PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من دو تا اکانت با دو ریجن متفاوت(آمریکا و اروپا) رو کنسول دارم. این امکان وجود داره که من پلاس اکانت امریکام با با اکانت اروپا شر کنم؟ اگه میشه برای سیو بازی های پلاس که رو اکانت اروپا هست ک مشکلی پیش نمیاد؟

دوستان من دو تا اکانت با دو ریجن متفاوت(آمریکا و اروپا) رو کنسول دارم. این امکان وجود داره که من پلاس اکانت امریکام با با اکانت اروپا شر کنم؟ اگه میشه برای سیو بازی های پلاس که رو اکانت اروپا هست ک مشکلی پیش نمیاد؟
با هر اکانتی پلاس بگیری فقط با همون اکانت میشه بازی ها رو به لیست دانلود اضافه کرد ولی محدودیتی برای بازی با اکانت های دیگه ندارید.

• Like
Reactions: FERYGAMER
لطفاً یه سایت معتبر معرفی کنید که کد ( می‌خوام تو اکانت خودم فعالش کنم ) میده و اکسترا بفروشه. ممنون.
تو اکانت شخصی فعال کنی نمیشناسم اما اگه ظرفیت ۲ بگیری خیلی اروزنتر در میاد پات بهترم هست.
من خودم از سایت cdkeyshare.ir میگیرم
از کانال @Playstation_Legal هم گرفتم خوب بوده.

• Like
Reactions: Solomoon
اقا من horizon forbidden west رو دانلود کردم ولی فقط رو همون اکانت پلاس دارم میتونم بازی بکنم بقیه بازی ها ولی مشکلی ندارن ، راه حلش چیه؟
راه‌حلی نداره فقط رو‌همون اکانتی ک‌پلاس خریدی میتونی نسخه تریال رو بازی کنی.

سلام و درود. دوستان چند ماه پیش بازی گوست اف سوشیما روی پلاس انگار رایگان بودمن اون موقع شاید دقت نکردم، ولی الان که اومدم دانلودش کنم دیدم زده تریال، باگ گرفته یعنی؟ یا موضوع چیز دیگه ایه، اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا

Attachments

• IMG_20220917_184539.jpg
    IMG_20220917_184539.jpg
    608.5 KB · مشاهده: 26
سلام و درود. دوستان چند ماه پیش بازی گوست اف سوشیما روی پلاس انگار رایگان بودمن اون موقع شاید دقت نکردم، ولی الان که اومدم دانلودش کنم دیدم زده تریال، باگ گرفته یعنی؟ یا موضوع چیز دیگه ایه، اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
فکر کنم نسخه دایرکتورز کات رو پلاس هستش

ببین شما این نسخه را باید بگیری

Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT

هم کاملتره و شامل dlc و هم نسخه ps5 داره

View attachment 272970
این رو پلاس اسنشیال و اکسترا و اینا هستش، قبل از اینکه این نوع پلاس ها بیاد این بازی رو به صورت بازی های رایگانی که هر ماه میاد داده بود، اون موقع من به لایبرری لضافه کردم، الان که میخوام دانلودش کنم دیدم زده تریال، میخواستم بدونم باگ سیستمی هستش یا نه، چون تو بازی های رایگان ماه بود. نمیدونم چطور میتونم بهتر توضیح بدم

بعد از اون بود که پلاس های اکسترا و اسنشیال و ... اومدن و من چون تازه یک ساله گرفته بودم دیگه نتونستم از این جدیدا بگیرم

• Poker Face
Reactions: GameMasterr

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or