porfesor
کاربر سایت
فقط رد دد دیدم تاریخ دیدن چیزی دیگه ای نیستبغیر rdr2 که ۲۹ شهریور از لیست حذف میشه بازی دیگه ای هم هست که تاریخ داده باشن؟
فقط رد دد دیدم تاریخ دیدن چیزی دیگه ای نیستبغیر rdr2 که ۲۹ شهریور از لیست حذف میشه بازی دیگه ای هم هست که تاریخ داده باشن؟
با هر اکانتی پلاس بگیری فقط با همون اکانت میشه بازی ها رو به لیست دانلود اضافه کرد ولی محدودیتی برای بازی با اکانت های دیگه ندارید.دوستان من دو تا اکانت با دو ریجن متفاوت(آمریکا و اروپا) رو کنسول دارم. این امکان وجود داره که من پلاس اکانت امریکام با با اکانت اروپا شر کنم؟ اگه میشه برای سیو بازی های پلاس که رو اکانت اروپا هست ک مشکلی پیش نمیاد؟
سلام.کسی هست بگه من چطوری باید پلاس اکسترا بگیرم؟ همه جا فقط پلاس معمولی میفروشن.
لطفاً یه سایت معتبر معرفی کنید که کد ( میخوام تو اکانت خودم فعالش کنم ) میده و اکسترا بفروشه. ممنون.سلام.
کانال و سایت زیاد هست برای خرید.
تو اکانت شخصی فعال کنی نمیشناسم اما اگه ظرفیت ۲ بگیری خیلی اروزنتر در میاد پات بهترم هست.لطفاً یه سایت معتبر معرفی کنید که کد ( میخوام تو اکانت خودم فعالش کنم ) میده و اکسترا بفروشه. ممنون.
کار راحت تر اینه که گیفت کارت دلاری بگیری و خودت اسنشیال رو ارتقا بدی به اکسترا.لطفاً یه سایت معتبر معرفی کنید که کد ( میخوام تو اکانت خودم فعالش کنم ) میده و اکسترا بفروشه. ممنون.
راهحلی نداره فقط روهمون اکانتی کپلاس خریدی میتونی نسخه تریال رو بازی کنی.اقا من horizon forbidden west رو دانلود کردم ولی فقط رو همون اکانت پلاس دارم میتونم بازی بکنم بقیه بازی ها ولی مشکلی ندارن ، راه حلش چیه؟
فکر کنم نسخه دایرکتورز کات رو پلاس هستشسلام و درود. دوستان چند ماه پیش بازی گوست اف سوشیما روی پلاس انگار رایگان بودمن اون موقع شاید دقت نکردم، ولی الان که اومدم دانلودش کنم دیدم زده تریال، باگ گرفته یعنی؟ یا موضوع چیز دیگه ایه، اگه کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
میشه یکم توضیح بدید یعنی چی؟فکر کنم نسخه دایرکتورز کات رو پلاس هستش
این رو پلاس اسنشیال و اکسترا و اینا هستش، قبل از اینکه این نوع پلاس ها بیاد این بازی رو به صورت بازی های رایگانی که هر ماه میاد داده بود، اون موقع من به لایبرری لضافه کردم، الان که میخوام دانلودش کنم دیدم زده تریال، میخواستم بدونم باگ سیستمی هستش یا نه، چون تو بازی های رایگان ماه بود. نمیدونم چطور میتونم بهتر توضیح بدمببین شما این نسخه را باید بگیری
Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT
هم کاملتره و شامل dlc و هم نسخه ps5 داره
View attachment 272970