PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من پلاس ترکیه دارم و اکانت خودم ریجن امریکاست الان بازیهای پلاس رو میتونم روی اکانت خودم بازی کنم ولی قابلیت اپلود سیو بازیها در کلود کار نمی کنه
اصلا میشه این قابلیت رو شیر کرد روی اکانت خودم؟
داخل یوتیوب دیدم که شیر میکنن و حتی ارم پلاس هم کنار پروفایل اون اکانت دومی قرار می گیره ولی من طبق اون اموزش رفتم اصلا این اتفاق نیفتاد
بخاطر متفاوت بودن ریجن اکانتهاست؟

آخرین ویرایش:
این Tony Hawk's Pro Skater چقدر هاردکوره! :D
خیلی تعریفش رو شنیده بودم و سبکشم بشدت دوست دارم ولی انتظار نداشتم واسه کمبو زدن انقدر نیاز به تمرکز داشته باشه!
بازیو دانلود کردم که میون بقیه بازیا واسه تنوع بازی کنم ولی مثل اینکه باید تمام تمرکزم رو بزارم رو همین!
ولی در کل خیلی فان هست و گیم پلی بسیار خوش ساختی داره.
امیدوارم پلاس به همین روند دو سه ماه اخیر ادامه بده...هم بازیای Essential هم Extra عالی بودن...فقط Premium تا حالا خوب نبوده که ارزش داشته باشه ارتقا بدم.

دوستان من پلاس ترکیه دارم و اکانت خودم ریجن امریکاست الان بازیهای پلاس رو میتونم روی اکانت خودم بازی کنم ولی قابلیت اپلود سیو بازیها در کلود کار نمی کنه
اصلا میشه این قابلیت رو شیر کرد روی اکانت خودم؟
داخل یوتیوب دیدم که شیر میکنن و حتی ارم پلاس هم کنار پروفایل اون اکانت دومی قرار می گیره ولی من طبق اون اموزش رفتم اصلا این اتفاق نیفتاد
بخاطر متفاوت بودن ریجن اکانتهاست؟
نه کلا ربطی نداره کلاود استورج فقط واسه اکانتی فعاله که پلاس روش خریده شده باشه

• Like
Reactions: Arash-S212 and db07
دوستان سری یاکوزا همشون زیرنویس و صدا اینگلیسی دارن؟
زیرنویس انگلیسی رو اکثر قسمت‌ها دارن (جز اونایی که خارج از ژاپن عرضه نشدن. مثل ایشین و دد سولز)
صدا گذاری انگلیسی رو هم هیچ کدوم ندارن (یا من ندیدم).
اگر هم داشته باشن باز استفاده از صداگذاری انگلیسی حرام است.

دوستان سری یاکوزا همشون زیرنویس و صدا اینگلیسی دارن؟
فقط Yakuza Like a Dragon صدای انگلیسی داره
Yakuza 1 اون زمان که برا PS2 اومده بود انگلیسی داشت ولی این که remake شده روی PS4 نداره (Kiwami)
اسپین آف های Yakuza که به نظرم از برخی جهات بازیهای بهتری هم هستن :D صداگذاری انگلیسی دارن. Judgement و Lost Judgement

فقط Yakuza Like a Dragon صدای انگلیسی داره
Yakuza 1 اون زمان که برا PS2 اومده بود انگلیسی داشت ولی این که remake شده روی PS4 نداره (Kiwami)
اسپین آف های Yakuza که به نظرم از برخی جهات بازیهای بهتری هم هستن :D صداگذاری انگلیسی دارن. Judgement و Lost Judgement
لایک دراگون اولین سری یاکوزا میزنم خیلی خیلی قشنگه چپتر هفتم.بنظرت جاگمنتم بعدا اضاف میکنن؟

• Like
Reactions: Sorcerer 17
لایک دراگون اولین سری یاکوزا میزنم خیلی خیلی قشنگه چپتر هفتم.بنظرت جاگمنتم بعدا اضاف میکنن؟
جاجمنت برای PS Now قبلاً اومده بود. احتمالش کمه بیاد رو Plus Extra ولی احتمالش هست بیاد روی Plus Essential.

دوستان اگه کانال یا سایت معتبری میشناسید که پلاس ریجن ۱ میفروشه لطفا برام بفرسته
یعنی هیچکس پلاس نداره اینجا.بابا یه سایتی معرفی کنین :D

پلاس معمولی یا گیفت کارت میخوای از اینا بگیر:
خرید گیفت کارت ارزان اپل | گیفت کارت گوگل
giftcard.ir
خرید گیفت کارت
فروشگاه کنسول، بازی، گیفت کارت و لوازم جانبی
خودم از اولی میگیرم

ولی پلاس اکسترا و پرمیوم میخوای: 1-با گیفت کارت خودت بخر 2-از کانالهای تلگرام بگیر (خصوصا اگه ظرفیتی میخوای) که ماشالا یکی دوتا هم نیستن :D بازارچه فروم هم هست
فقط بعنوان مثال:
News Games
Digital Factory
HalaGame.IR
PSN STORE
PSN CLUB

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or