giftcard.irدوستان کدوم سایت گیفت کارت بصورت آنی بهتون میده ؟
نه کلا ربطی نداره کلاود استورج فقط واسه اکانتی فعاله که پلاس روش خریده شده باشهدوستان من پلاس ترکیه دارم و اکانت خودم ریجن امریکاست الان بازیهای پلاس رو میتونم روی اکانت خودم بازی کنم ولی قابلیت اپلود سیو بازیها در کلود کار نمی کنه
اصلا میشه این قابلیت رو شیر کرد روی اکانت خودم؟
داخل یوتیوب دیدم که شیر میکنن و حتی ارم پلاس هم کنار پروفایل اون اکانت دومی قرار می گیره ولی من طبق اون اموزش رفتم اصلا این اتفاق نیفتاد
بخاطر متفاوت بودن ریجن اکانتهاست؟
زیرنویس انگلیسی دارن...دوستان سری یاکوزا همشون زیرنویس و صدا اینگلیسی دارن؟
زیرنویس انگلیسی رو اکثر قسمتها دارن (جز اونایی که خارج از ژاپن عرضه نشدن. مثل ایشین و دد سولز)دوستان سری یاکوزا همشون زیرنویس و صدا اینگلیسی دارن؟
فقط Yakuza Like a Dragon صدای انگلیسی دارهدوستان سری یاکوزا همشون زیرنویس و صدا اینگلیسی دارن؟
لایک دراگون اولین سری یاکوزا میزنم خیلی خیلی قشنگه چپتر هفتم.بنظرت جاگمنتم بعدا اضاف میکنن؟فقط Yakuza Like a Dragon صدای انگلیسی داره
Yakuza 1 اون زمان که برا PS2 اومده بود انگلیسی داشت ولی این که remake شده روی PS4 نداره (Kiwami)
اسپین آف های Yakuza که به نظرم از برخی جهات بازیهای بهتری هم هستن صداگذاری انگلیسی دارن. Judgement و Lost Judgement
جاجمنت برای PS Now قبلاً اومده بود. احتمالش کمه بیاد رو Plus Extra ولی احتمالش هست بیاد روی Plus Essential.لایک دراگون اولین سری یاکوزا میزنم خیلی خیلی قشنگه چپتر هفتم.بنظرت جاگمنتم بعدا اضاف میکنن؟
یعنی هیچکس پلاس نداره اینجا.بابا یه سایتی معرفی کنیندوستان اگه کانال یا سایت معتبری میشناسید که پلاس ریجن ۱ میفروشه لطفا برام بفرسته
دوستان اگه کانال یا سایت معتبری میشناسید که پلاس ریجن ۱ میفروشه لطفا برام بفرسته
یعنی هیچکس پلاس نداره اینجا.بابا یه سایتی معرفی کنین