PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان این بازی Stray برای پلن اکسترا تا چند روز قابل بازی کردن؟ رو پی اس فور دوستم زده ۱۲ روز دیگه زمان باقیمونده ولی رو پی اس فایو نمیبینم جایی زمان باقیمونده رو، کدوم قسمته؟
تا وقتی پلاس داشته باشی مشکلی نداری بعدش میپره

دوستان من فاینال فانتزی 7 رو روی PS5 دیسکش رو دارم بازی میکن ریجن دو هم هست . اگه بازی رو بفروشم و نسخه پلاس اکسترا ریجن ترکیه رو بگیرم به نظرتون Save هام کار میکنن ؟
بعد یه سوال دیگه به نظرتون بازی های تاپ که اد میشن تقریبا چند ماه تو لیست اکسترا و پریمیوم میونن ؟ دیگه حداقال 5-6 ماه میمونن که ؟ من تو بازی کردن خیلی کند هستم همیشه عقبم از بازی های روز ، اگه قراره فرت و فرت سر یک ماه دو ماه بازی ها بخوان پاک بشن بگید نگیرم پلاس اکسترا رو

دوستان من فاینال فانتزی 7 رو روی PS5 دیسکش رو دارم بازی میکن ریجن دو هم هست . اگه بازی رو بفروشم و نسخه پلاس اکسترا ریجن ترکیه رو بگیرم به نظرتون Save هام کار میکنن ؟
بعد یه سوال دیگه به نظرتون بازی های تاپ که اد میشن تقریبا چند ماه تو لیست اکسترا و پریمیوم میونن ؟ دیگه حداقال 5-6 ماه میمونن که ؟ من تو بازی کردن خیلی کند هستم همیشه عقبم از بازی های روز ، اگه قراره فرت و فرت سر یک ماه دو ماه بازی ها بخوان پاک بشن بگید نگیرم پلاس اکسترا رو
ترکیه هم ریجن ۲ هست ولی کلا بازی های ۵ همسون ریجن فری هستن دیتاها تا جایی که میدونم فرقی نداره
بازی ها هم قبل اینکه پاک بشن اعلام میکنن ۲ ۳ ماه قبلش الان رد دد قراره اکتبر بره پس اگه بازی نکردی عجله کن

• Like
Reactions: Scαrface
رفقا من برای اینکه اکانت ترکیه رو اکسترا کنم به یکی دوتا از سایت های پرداخت ارزی سفارش دادم که گفتن نمیتونن انجام بدن مثل ایرانیکارد و اینا که خیلی هم معتبرن .
این سایت ترکیه کالا ظاهرا انجام میده میخواستم ببینم کسی خرید کرده ؟ مطمئن هستن ؟ نرن با کردیت کارد دزدی خرید کنن اکانت فدای سرم ، کنسول رو بن کنه سونی :دی

رفقا من برای اینکه اکانت ترکیه رو اکسترا کنم به یکی دوتا از سایت های پرداخت ارزی سفارش دادم که گفتن نمیتونن انجام بدن مثل ایرانیکارد و اینا که خیلی هم معتبرن .
این سایت ترکیه کالا ظاهرا انجام میده میخواستم ببینم کسی خرید کرده ؟ مطمئن هستن ؟ نرن با کردیت کارد دزدی خرید کنن اکانت فدای سرم ، کنسول رو بن کنه سونی :D
من از این کانال می خرم اوکی بوده:
https://t.me/bestps4ir

این سایت ترکیه کالا ظاهرا انجام میده میخواستم ببینم کسی خرید کرده ؟ مطمئن هستن ؟ نرن با کردیت کارد دزدی خرید کنن اکانت فدای سرم ، کنسول رو بن کنه سونی :D
این سایت مطمئنه برای خرید و خیلیا در همین فروم ازش خرید کردنو تا الان راضی بودن، در مورد ضمانت هیچ سایتی رو نمی شه تضمین کرد و فقط در مورد تجربه خرید می شه نظر داد

به‌به مترو اگزودوس. عجب تجربه‌ی عالی و جذابی بود. پیشنهاد میکنم اگه از خود بازی خوشتون اومد، حتما dlcهاش رو هم بخرید چون خیلی خوبن.

UNO هم من خیلی سال پیش گرفتمش ازونجایی که عاشق این بازیم. بازی کارتی شدیدا دوس داشتنی که قطعا آشنایی دارید باهاش.

Trials of Mana هم تو ویش لیستم بود. یکی از عناوین قدیمی هستش که دوران کودکی رو سوپر نینتندو بازی میکردم و هنوزم گیج زدنام تو بازی رو یادمه :D

دد بای دی‌لایت هم اگه خواستید دانلود کنید حواستون به کامیونیتی سمی و خطرناکش باشه :D

خب در مورد Everspace کنجکاو شدم و سرچ کردم و سبک بازی روگ‌لایت داخل فضا هستش. کنترل یه شیپ‌ جنگی رو در دست میگیرید و باید با به دست آوردن آیتمای جدید و قوی‌تر، راه خودتونو باز کنید و در نهایت بتونید تمومش کنید. ازونجایی که روگ‌لایت هستش، وقتی بمیرید هم میتونید خودتون رو آپگرید کنید و دور بعدی رو قوی‌تر شروع کنید. خیلی خیلی مشتاقم برای بازی کردنش :D سال دیگه هم نسخه دومش میاد ظاهرا

آخرین ویرایش:
مترو رو حتما روی پلی 5 بازی کنید چون ری تریسینگ خیلی خوبی داره و 60 فریم و 4k هم اجرا میشه اگه سری های قبلی رو هم بازی نکردید حتما دو شماره قبلی رو بازی کنید هر دو شماره هم روی سرویس موجوده

از همه مهمتر لودینگاشه. لودینگای چند دقیقه‌ای رسیده به زیر ۱۰ ثانیه :D
امیدوارم همگی ۵ داشته باشن و بتونن رو این کنسول تجربش کنن چون خیلی فرقشه واقعا

از همه مهمتر لودینگاشه. لودینگای چند دقیقه‌ای رسیده به زیر ۱۰ ثانیه :D
امیدوارم همگی ۵ داشته باشن و بتونن رو این کنسول تجربش کنن چون خیلی فرقشه واقعا
کاشکی نسخه گلدش رو میذاشت تو کاتالوگ چون خود بازی رو من تجزیش کردم😁
ولی تجربه دوباره روی فایو میتونه جذاب باشه امتحانش میکنم حتما

• Love
Reactions: Arash-S212
به‌به مترو اگزودوس. عجب تجربه‌ی عالی و جذابی بود. پیشنهاد میکنم اگه از خود بازی خوشتون اومد، حتما dlcهاش رو هم بخرید چون خیلی خوبن.

UNO هم من خیلی سال پیش گرفتمش ازونجایی که عاشق این بازیم. بازی کارتی شدیدا دوس داشتنی که قطعا آشنایی دارید باهاش.

Trials of Mana هم تو ویش لیستم بود. یکی از عناوین قدیمی هستش که دوران کودکی رو سوپر نینتندو بازی میکردم و هنوزم گیج زدنام تو بازی رو یادمه :D

دد بای دی‌لایت هم اگه خواستید دانلود کنید حواستون به کامیونیتی سمی و خطرناکش باشه :D

خب در مورد Everspace کنجکاو شدم و سرچ کردم و سبک بازی روگ‌لایت داخل فضا هستش. کنترل یه شیپ‌ جنگی رو در دست میگیرید و باید با به دست آوردن آیتمای جدید و قوی‌تر، راه خودتونو باز کنید و در نهایت بتونید تمومش کنید. ازونجایی که روگ‌لایت هستش، وقتی بمیرید هم میتونید خودتون رو آپگرید کنید و دور بعدی رو قوی‌تر شروع کنید. خیلی خیلی مشتاقم برای بازی کردنش :D سال دیگه هم نسخه دومش میاد ظاهرا
عجیبه everspace همین الانم روی اکسترا هست نمیدونم چرا دوباره لیستش کردن من بازیش کردم خوبه فقط خیلی سخته باید حوصلشو داشته باشید

حجم بازی های پلاس اکسترا که از روز سه شنبه 25 مردادماه حدود ساعت 9 شب برای دانلود در دسترس قرار میگیرند:

🟦 Bugsnax
- PS4 : 6.612 GB
- PS5 : 10.733 GB

⬜ Metro Exodus
- PS4 : 66.071 GB
- PS5 : 70.130 GB

🟫 Dead by Daylight
- PS4 : 34.550 GB
- PS5 : 48.386 GB

🟥 Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands
- PS4 : 66.919 GB

🟧 Monopoly Plus
- PS4 : 1.603 GB

🟨 Monopoly Madness
- PS4 : 3.3 GB

🟩 UNO
- PS4 : 4.737 GB

⬛ Yakuza 0
- PS4 : 24.167 GB

🟫 Yakuza Kiwami
- PS4 : 20.622 GB

🟪 Yakuza Kiwami 2
- PS4 : 38.785 GB

🟨 Trials of Mana
- PS4 : 15.685 GB

دوستان من پلاس ترکیه دارم، Ghost of Tsushima و Blasphemous و چند تا بازی که از پلاس برداشته نشدن، برام قفل شده. میدونید مشکل چیه؟ (خیلی از بازیها بازن و مشکلی ندارن)

دوستان من پلاس ترکیه دارم، Ghost of Tsushima و Blasphemous و چند تا بازی که از پلاس برداشته نشدن، برام قفل شده. میدونید مشکل چیه؟ (خیلی از بازیها بازن و مشکلی ندارن)
در جریان باش اگر از اکانت US قبلا بازی رو دانلود کردی و الان با پلاس ترکیه بخوای بازی کنی امکانش وجود نداره، باید دیتای ترکیه رو دوباره دانلود کنی، اگر غیر اینه ریستور لایسنس کن. اگر بصورت هفتگی آنلاین نشی بازی ها قفل میشن. با توجه به اینکه می گی بازی های دیگه اجرا میشن مشکل باید همین باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or