porfesor
کاربر سایت
دوستان بازی یاکوزا تاحالا بازی نکردم.سریه قشنگیه دانلود کنیم؟البته اینی که روی پلاسه میگم
دوستان بازی یاکوزا تاحالا بازی نکردم.سریه قشنگیه دانلود کنیم؟البته اینی که روی پلاسه میگم
دیتا رو با هر اکانتی دانلود کنی براساس اکانت اصلی پلاس (که ترکیه است) دانلود میشهدوستان منم پلاس ترکیه گرفتم و چند سوال برام پیش اومده:
-دیتا رو حتما باید روی خود اکانت ترکیه دانلود کنم یا فرقی نمیکنه روی اکانت خودمم دانلود کنم؟
-الان stray رو گذاشتم دانلود و پازش کردم اگه روی اکانت خودم به دانلود ادامه بدم دیتا ریجن ترکیه میشه یا ریجن اکانت خودم که امریکاست؟
این اکانت ترکیه میشه ظرفیت دو. بقیه اکانتهای روی کنسول از قابلیت های پلاس این دارن استفاده میکنن (برای همشون شیر شده) و ظرفیت دو و سه شدن برای اونا معنی نداره-الان اکانت خودم ظرفیت3 میشه؟
-اگه ظرفیت 3بشه تروقی ها دیگه ثبت نمیشن؟
-خودکار پلاس روی اکانت خودم هم شیر میشه که بتونم انلاین بازی کنم یا باید کار خاصی انجام بدم؟
حتما پسورد رو عوض کن و رمز دومرحله ای رو فعال کن-نیازی هست پسورد اکانت ترکیه رو عوض کنم؟چونکه دادمش به ترکی کالا میگم
این سوال منم بوددوستان بازی یاکوزا تاحالا بازی نکردم.سریه قشنگیه دانلود کنیم؟البته اینی که روی پلاسه میگم
مرسی از توضیحاتت. فقط یه چیزی، داستان اونقدر کِشِش داره که بشه با کات سین ها کنار اومد؟ من با دیالوگ و کات سین زیاد مشکلی ندارم توی بازی به شرطی که اراجیف نباشه و اینکه میگی "خیلی خیلی زیادن" یعنی از MGS هم حتی؟اگه منظورت نسخه ۷ یا همون Like a Dragon هستش که تغییرات خیلی زیادی داشته نسبت به شمارههای قبلیش. مبارزات بازی نوبتی شدن. یه گروه برای خودت درست میکنی و همه جا باهات هستن. شخصیتا جدید هستن و البته خیلی خووب. چیزی که در مورد یاکوزا باید بدونی و تو تمام نسخههاش هم وجود داره اینه که خیلی خیلی باید با صبر و حوصله بازی کنی اگه میخوای لذت ببری و تمومش کنی. بازی پر از کاتسین و دیالوگه. اینکه میگم "پر از" رو احتمالا خیلی خوب نتونی درک کنی ولی خیلی خیلی زیادن. بخش مهمی از بازی رو تشکیل میدن و اگه خستت کنن به مشکل خواهی خورد. محتوای بازی هم خیلی خیلی زیاده و اینم تو تمام نسخهها هست. کلی ساید کوئست و ساید اکتیویتی تو بازی هست. مقدار خیلی زیادی مینی گیم و بازیای آرکید. اگر به تمام سطوح پلاس دسترسی نداری قطعا شماره ۷ خیلی شروع خوبی میتونه باشه واست. بازی خیلی با کیفیته و باید ببینی با سلیقت جور هست یا نه. معمولا خیلی نایابه کسی که تازه بخواد یاکوزا شروع بکنه و بتونه تمام نسخههاشو تموم کنه چون شباهت خیلی زیادی بهم دارن مخصوصا از نظر کامبت (غیر از نسخه هفتم)، محیط بازی و لوکیشنهایی که میبینی و شخصیتای بازی (غیر از نسخه ۷). در کل با توجه به اینکه تازه میخوای وارد دنیای یاکوزا بشی قطعا از اولین تجربت لذت خواهی برد.
این سوال منم بود
مرسی از توضیحاتت. فقط یه چیزی، داستان اونقدر کِشِش داره که بشه با کات سین ها کنار اومد؟ من با دیالوگ و کات سین زیاد مشکلی ندارم توی بازی به شرطی که اراجیف نباشه و اینکه میگی "خیلی خیلی زیادن" یعنی از MGS هم حتی؟
منم اونقدر یاکوزا نزدم... ولی کمم نزدماین سوال منم بود
مرسی از توضیحاتت. فقط یه چیزی، داستان اونقدر کِشِش داره که بشه با کات سین ها کنار اومد؟ من با دیالوگ و کات سین زیاد مشکلی ندارم توی بازی به شرطی که اراجیف نباشه و اینکه میگی "خیلی خیلی زیادن" یعنی از MGS هم حتی؟
تا هفت روز نباید مشکلی باشهدوستان من یه اشتراک اکسترا داشتم هفته پیش تموم شد، دقیقا یه روز مونده به اینکه تموم بشه اینترنت کنسولو کلا قطع کردم
الان یه هفته اس همه بازیای دانلودی رو بدون مشکل اجرا میکنم (فقط انلاین نداره که برام مهم نیست، من داستانی رو ترجیح میدم)
میخواستم ببینم تا کی میتونم اینجوری ادامه بدم؟ چون شنیده بودم پی اس فایو هفته ای یه بار میخواد که به اینترنت وصل بشه. درسته؟
بستگی به سلیقه ات داره ، برای من مثلا بازی های پلاس کیلومترها بهتر از گیم پس هستش ، مخصوصا این چند ماه اخیر که عملا هیچی نداشتدوستان قصد خرید کنسول دارم ولی بازی های پلاس چنگی بهدلنمیزنه نصبت به گیم پس به نظرتون درست میشه؟
فایو بخر،اگه بودجه داریدوستان قصد خرید کنسول دارم ولی بازی های پلاس چنگی بهدلنمیزنه نصبت به گیم پس به نظرتون درست میشه؟
اد کرد به لایبرری.دوستان بازیهای ماهانه تا 1 ما میشه بازیش کرد یا تا 1 ماه میشه اددش کرد به لایبرری؟