PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فک کنم سوالم قبلا پرسیده شده باشه !
ببخشید الان شما جایی رو هم میشناسین که گیفت کارت لیر پلی استیشن ریجن ترکیه رو بفروشه ؟
جایی پیدا نکردم ، گفتم از دوستان سوال کنم ، چون فقط فروش اسنشال و اکسترا و پریمیوم دیدم
سونی برای ترکیه قبلا گیفت کارت صادر میکرد اما الان مدتیه هیچ نوع گیفت کارتی وجود نداره و خرید فقط باید از طریق کردیت کارت انجام بشه.

سونی برای ترکیه قبلا گیفت کارت صادر میکرد اما الان مدتیه هیچ نوع گیفت کارتی وجود نداره و خرید فقط باید از طریق کردیت کارت انجام بشه.
مرسی از پاسختون

الان واسه کردیت کارت مجموعه ای میشناسین این خدماتو انجام بده یعنی خودش حسابو از طریق کردیت شارژ کنه؟ 😅

مرسی از پاسختون

الان واسه کردیت کارت مجموعه ای میشناسین این خدماتو انجام بده یعنی خودش حسابو از طریق کردیت شارژ کنه؟ 😅
فعلا نه ولی احتمالا ما به زودی این خدمت رو عرضه می کنیم

دوستان سونی هنوز به بازیای پی اس کالکشن گیر میده ؟

من الان رو اکانتم پلاس پرمیوم فعاله و دادم به یکی که روی پی اس فورش فعال و پرایمریش کنه.
سوالم اینه اگه از طریق پلاس من مثلا گاد آف وارو که روی پلاس کالکشن هست دانلود کنه و بعد روی اکانت خودش بازی کنه ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟

برای اطلاعات عمومیتون، کسانی که از ریجن ترکیه پلاس پریمیوم می گیرن در جریان باشن بازی های PS3 که از طریق سیستم کلاود اجرا می شن در لیست بازی های کلاسیک حضور ندارن. البته چیز مهمی هم نیست چون با حجمو سرعتی که داریم برای دانلود بازی هم به مشکل می خوریم چه برسه استریم!

لیست کشورهایی که از پردازش ابری پشتیبانی نمیکنن
  • Argentina
  • Australia
  • Bahrain
  • Bolivia
  • Brasil
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Ecuador
  • El Salvador
  • Guatemala