PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در جریان باش اگر از اکانت US قبلا بازی رو دانلود کردی و الان با پلاس ترکیه بخوای بازی کنی امکانش وجود نداره، باید دیتای ترکیه رو دوباره دانلود کنی، اگر غیر اینه ریستور لایسنس کن. اگر بصورت هفتگی آنلاین نشی بازی ها قفل میشن. با توجه به اینکه می گی بازی های دیگه اجرا میشن مشکل باید همین باشه
ممنونم. اکانتم آمریکاس ولی بازیها از استور ترکیه دانلود شدن. احتمالا همون مشکل آنلاین شدن و ریستور لایسنس باشه، ولی چون بعضیا کار می‌کردن برام عجیب بود، منطقا باید همه از کار می‌افتادن. دی‌ال‌سی‌های اسپایدرمنم با ریستور لایسنس درست شدن، احتمالا اینم با این راه درست بشه.

برای گیمرای دوران سوپر نینتندو هم بازی Wild Guns: Reloaded رو پیشنهاد میکنم. همون بازیه اما دو تا شخصیت بهش اضافه و اچ دی شده. البته نمی‌دونم چرا انقدر سخته! و چطوری تو ۹، ۱۰ سالگی بازیش می‌کردم! الان مرحله اولشم به زور رد کردم :))
AB2DEB8E-9F31-4FAA-BA95-1323FC71F24F.jpeg

آخرین ویرایش:
دوستان من پلاس ترکیه دارم، Ghost of Tsushima و Blasphemous و چند تا بازی که از پلاس برداشته نشدن، برام قفل شده. میدونید مشکل چیه؟ (خیلی از بازیها بازن و مشکلی ندارن)
سلام منم قبلا پلاس یک ماهه اکسترا آمریکا داشتم چندتا بازی دانلود کردم الان که پلاس دیلاکس ترکیه گرفتم بازی‌ها کارمیکنن واحتیاج به دانلود دوباره نداشتم

دوستان من پلاس DELUXE یا همون پرمیوم ترکیه گرفتم ولی بازی های کلاسیکش خیلی کمتر از ریجن آمریکاست! علتش چیه؟ مثلا Devil May Cry 4 در ریجن ترکیه نیست ولی در آمریکا هستش...:-s

دوستان من پلاس DELUXE یا همون پرمیوم ترکیه گرفتم ولی بازی های کلاسیکش خیلی کمتر از ریجن آمریکاست! علتش چیه؟ مثلا Devil May Cry 4 در ریجن ترکیه نیست ولی در آمریکا هستش...:-s
خب چون DMC4 بازی PS3 هست و فقط با استریم قابل بازی هست که اصلا ریجن ترکیه قابلیت استریم نداره پلاسش

• Like
Reactions: ArashMiniStar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or