PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام. من یه مقداری مبتدیم لطفا راهنمایی کنید.
استفاده از بازی های فیزیکی (دیسک) دسته دو مشکلی برای آنلاین بازی کردن ایجاد نمیکنه؟ بن نمیشه مثلا؟
و اینکه برای ما که تو ایرانیم، اکانتی که ساخته میشه از نظر پینگ فرقی نداره برای چه منطقه ای باشه؟ اگه هر منطقه سرور خورش رو داشته باشه. مثلا امارات قاعدتا نباید پینگ بهتری داشته باشه چون نزدیکتره؟

سلام. من یه مقداری مبتدیم لطفا راهنمایی کنید.
استفاده از بازی های فیزیکی (دیسک) دسته دو مشکلی برای آنلاین بازی کردن ایجاد نمیکنه؟ بن نمیشه مثلا؟
و اینکه برای ما که تو ایرانیم، اکانتی که ساخته میشه از نظر پینگ فرقی نداره برای چه منطقه ای باشه؟ اگه هر منطقه سرور خورش رو داشته باشه. مثلا امارات قاعدتا نباید پینگ بهتری داشته باشه چون نزدیکتره؟
سلام
نه عزیز هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه، بازی های دسته دوم فیزیکی بهترین راه برای بازی کردن با بهترین قیمت هست، کاملا هم قانونی هست و تایید شده توسط خود سونی.

نگاه کن عزیز قاعدتا اکانت امارات و انگلیس ممکنه خیلی بهتر باشه برای ما ولی این اشتباهی بود که خودمم مرتکب شدم، بصورت کلی دلار ارزون ترین ارز خارجی در استور سونی هست و توصیه میشه که حتما اکانتتون رو با این قیمت درست کنید، من الان اول نسل اکانتم رو امارات ساختم ولی اصلا حواسم به دلار امریکا و امارات نبود! مجبور شدم یه اکانت آمریکا بسازم و رو اکانت اصلی خودم پرایمری کنم.

• Like
Reactions: Arsene
چهارتا بازیای اکس باکس وان رو دیدم یکم پیش ... ریخت آقا ، ریخت :دی به خاطر همین همیشه از مایکروسافت خوشم میومد ، درسته تو بعضی جاها ممکنه کم بیاره ولی سرویس دهی و بخش گلد اکس باکس حرف نداره . این سونی از عمد پلاس رو با بازی های مجانی مزخرفش یکی کرده تا کسی که میخواد آنلاین بزنه مجبور بشه که دوتا اشتراک رو با هم داشته باشه ولی اگر اشتراک آنلاین رو از بخش تخفیفات و بازی های رایگان جدا کنه ، میدونه که خیلی از افراد میرن سمت آنلاین فقط

چهارتا بازیای اکس باکس وان رو دیدم یکم پیش ... ریخت آقا ، ریخت :D به خاطر همین همیشه از مایکروسافت خوشم میومد ، درسته تو بعضی جاها ممکنه کم بیاره ولی سرویس دهی و بخش گلد اکس باکس حرف نداره . این سونی از عمد پلاس رو با بازی های مجانی مزخرفش یکی کرده تا کسی که میخواد آنلاین بزنه مجبور بشه که دوتا اشتراک رو با هم داشته باشه ولی اگر اشتراک آنلاین رو از بخش تخفیفات و بازی های رایگان جدا کنه ، میدونه که خیلی از افراد میرن سمت آنلاین فقط

مگه هزینه اضافی باببتش میدی که سونی یکیشون کرده ؟ یه حرف هایی میزنیدا

مگه هزینه اضافی باببتش میدی که سونی یکیشون کرده ؟ یه حرف هایی میزنیدا

نه ولی نسل هفت هرکی که دلش میخواست میرفت پلاس میگرفت و هرکی هم آنلاین میخواست بزنه رایگان میزد . از بین تمام اونایی که اطرافم بودن که نزدیک 10 نفر بودن فقط یکیشون پلاس میگرفت و کسی زیاد طرف پلاس نمیرفت اما الان سونی اومده یکیشون کرده که هرکی میخواد آنلاین بزنه مجبور بشه اشتراک پلاس بگیره و در ازای این پولی که داره میگیره اون توقعاتی که ازش هست رو برآورده نمیکنه . نمیگم رایگان بشه آنلاین ولی قیمتش بالاست . اونایی که فقط برای آنلاین میخوان مجبورن پول اضافی بدن و اونایی هم که دنبال بازی های رایگان و تخفیفات هستن ، اینجوری ضدحال میخورن . بعضی تخفیفاتش خوبه البته ولی خب اگر یه سر بخش گلد بزنی میفهمی چقدر سرتره . اگر شما دوست دارید 50دلار برای یه سال بدید که اشکال نداره ولی برای من و خیلی های دیگه که میشناسم راضی نیستیم اینقدر بدیم بعد در ازاش چیزایی بده که به درد نمیخورن ( جدا از بخش آنلاین که بالا توضیح دادم )

آخرین ویرایش:
نه ولی نسل هفت هرکی که دلش میخواست میرفت پلاس میگرفت و هرکی هم آنلاین میخواست بزنه رایگان میزد . از بین تمام اونایی که اطرافم بودن که نزدیک 10 نفر بودن فقط یکیشون پلاس میگرفت و کسی زیاد طرف پلاس نمیرفت اما الان سونی اومده یکیشون کرده که هرکی میخواد آنلاین بزنه مجبور بشه اشتراک پلاس بگیره و در ازای این پولی که داره میگیره اون توقعاتی که ازش هست رو برآورده نمیگیره . نمیگم رایگان بشه آنلاین ولی قیمتش بالاست . اونایی که فقط برای آنلاین میخوان مجبورن پول اضافی بدن و اونایی هم که دنبال بازی های رایگان و تخفیفات هستن ، اینجوری ضدحال میخورن . بعضی تخفیفاتش خوبه البته ولی خب اگر یه سر بخش گلد بزنی میفهمی چقدر سرتره . اگر شما دوست دارید 50دلار برای یه سال بدید که اشکال نداره ولی برای من و خیلی های دیگه که میشناسم راضی نیستیم اینقدر بدیم بعد در ازاش چیزایی بده که به درد نمیخورن ( جدا از بخش آنلاین که بالا توضیح دادم )
فکر کنم شما به تازگی داری با این دنگ و فنگ ها سر و کله میزنی ... نمیخوام مثال live رو بزنم ولی چون خودتون مقایسه کردید نسل قبل همین حدود پول رو میگرفت فقط برای بازی انلاین بدون هیچ بازی مجانی و مع الذلک ...
این فتوای اینکه از هر ده نفر یه نفر پلاز نمیگرفت از کجا نازل کردید ... نسل قبل ملت همه کنسول کپی خور داشتن چرا پلاز بگیرن ؟ اصلا مگه میتونستن بگیرن ... دو سوته بن میشدن ...
اکثر کسایی که کنسولشون اوریج بود اشتراک پلاز رو میگرفتن به خاطر بازی های فوق العادش .. من خودم نصف بازی های خفن ps3 و ویتا رو با همین اشتراک پلاز مجانی یا با تخفیف بازی کردم

به علاوه اینکه مسخره بازی به اسم انلاین پس حذف شده و الان به راحتی و کاملا به صرفه میشه از بازی های دسته دوم استفاده کرد

فکر کنم شما به تازگی داری با این دنگ و فنگ ها سر و کله میزنی ... نمیخوام مثال live رو بزنم ولی چون خودتون مقایسه کردید نسل قبل همین حدود پول رو میگرفت فقط برای بازی انلاین بدون هیچ بازی مجانی و مع الذلک ...
این فتوای اینکه از هر ده نفر یه نفر پلاز نمیگرفت از کجا نازل کردید ... نسل قبل ملت همه کنسول کپی خور داشتن چرا پلاز بگیرن ؟ اصلا مگه میتونستن بگیرن ... دو سوته بن میشدن ...
اکثر کسایی که کنسولشون اوریج بود اشتراک پلاز رو میگرفتن به خاطر بازی های فوق العادش .. من خودم نصف بازی های خفن ps3 و ویتا رو با همین اشتراک پلاز مجانی یا با تخفیف بازی کردم

من ایران زندگی نمیکنم و اکثر دوستام که پلی استیشن 3 داشتن ازشون پرسیدم فقط یه نفرشون بود که پلاس میگرفت . من تاپیک های خارجی هم سر زدم و میخوندم ، سر همین قضیه میگفتن که سونی داره اجبار میکنه که پول بدیم برای آنلاین تو این نسل و میخواد سود کنه و چیز کاملا واضحی هست . یکی بخواد فقط آنلاین بزنه قاعدتا بدون پول یا با پول کم بیشتر میپسنده تا اینکه الکی پول اضافی بده برای بخشی که براش مصرف نداره .

آخرین ویرایش:
بیخیال خدایی حدود 2 سال و نیم هست که داریم با این نسل بازی میکنیم و از روز اول هم اعلام شده بود که باید با پلاس مولتی زد
یعنی بعضیها هنوز با این قضیه کنار نیومدن نسل داره تموم میشه وا بدید دوستان
دی:

• Like
Reactions: James Bond
من ایران زندگی نمیکنم و اکثر دوستام که پلی استیشن 3 داشتن ازشون پرسیدم فقط یه نفرشون بود که پلاس میگرفت . من تاپیک های خارجی هم سر زدم و میخوندم ، سر همین قضیه میگفتن که سونی داره اجبار میکنه که پول بدیم برای آنلاین تو این نسل و میخواد سود کنه و چیز کاملا واضحی هست . یکی بخواد فقط آنلاین بزنه قاعدتا بدون پول یا با پول کم بیشتر میپسنده تا اینکه الکی پول اضافی بده برای بخشی که براش مصرف نداره .

شرمنده ولی اگه پلاز هم نبود هزینه اشتراک برای انلاین زدن هم مطمینا همین میبود ... بدون شک ... الان بازی هلی پلاز ps4 حکم اشانتیون دارن ...

• Like
Reactions: James Bond
من که دیگه هر وقت بخوام بازیایی که قبلا از پلاز گرفتم بازی کنم ... اشتراک میگیرم .. وگرنه دیگه هیچ امیدی به بازی هایی که میده نیست ...

سونی این نسل حال به هم زنه ... پولکی پولکی شده

• Like
Reactions: NINJѦ
من که دیگه هر وقت بخوام بازیایی که قبلا از پلاز گرفتم بازی کنم ... اشتراک میگیرم .. وگرنه دیگه هیچ امیدی به بازی هایی که میده نیست ...

سونی این نسل حال به هم زنه ... پولکی پولکی شده
zombi بازی بدی نیست که هم انحصاری wiiu بوده هم واسه این نسل ریمستر شده از گیم اسپات هم که 7 گرفته

• Like
Reactions: all4u and s.snake2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or