PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سه ماهه پلاس من تموم شده، اهل آنلاین زدن نیستم، به هوای بازی های رایگان شارژ میکردم...
سونی هیچ انگیزه ای برای شارژ کردن نزاشته...
بازی های قبلی هم که قفل شدند انقدر معمولی بودن که انگیزه ندارم به خاطر اونا شارژ کنم...
کاش مایکروسافت یا نینتندو یه کاری بکنن...شاید سونی احساس خطر کنه و مثل نسل قبل یه حالی به همه بده.

• Like
Reactions: Siavash_MH
سه ماهه پلاس من تموم شده، اهل آنلاین زدن نیستم، به هوای بازی های رایگان شارژ میکردم...
سونی هیچ انگیزه ای برای شارژ کردن نزاشته...
بازی های قبلی هم که قفل شدند انقدر معمولی بودن که انگیزه ندارم به خاطر اونا شارژ کنم...
کاش مایکروسافت یا نینتندو یه کاری بکنن...شاید سونی احساس خطر کنه و مثل نسل قبل یه حالی به همه بده.

البته شما تنها نیستین و مثل اینکه پلاس در حال حاضر ناراضی زیاد داره!
نظرسنجی ها از افت 70 درصدی رضایت مخاطبان نسبت به سرویس پلی استیشن پلاس حکایت دارند - دیجیاتو

آقا وجدانا zombie بازی داغونی نیست
اتفاقا این ماه بازیهای به نسبت بهتری نسبت به قبل داده ولی خب فعلا تعداد بازیهای خوبش کمه و قطعا هرکدوم فروش خودشون رو در حد حتی ضعیفی دارن نمیتونه رایگان بزارتشون

• Like
Reactions: all4u
سلام
دوستان برای انلاین حتما باید پلاس گرفت ؟؟
بازی NFS و DIVISION هم که انلاینن باید حتما پلاس داشته باشی ؟
ممنون
سلام
DIVISION اگر نمیخوای با دوستات بازی کنی و فقط تکی بری .بدون پلاس میتونی بازی کنی

• Like
Reactions: minecraft
سلام دوستان به من گیفت کارت 10 دلاری دارم وقتی کد رو وارد میکنم این ارور رو میده

CODE IS NOT CORRECT OR MAY BE NO LONGER VALID

چیکار باید بکنم ؟ دستگاه ریجن 1 هست و منم تو اکانتم آمریکارو انتخاب کرده بودم . کد رو هم درست وارد میکنم ! :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• jdepp
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or