فقط بازی های سال های قبل رو با الان مقایسه کن حالا به ما که رسیده رسما گند شدهمن دلیل اینکه سونی هر ماه یدونه از این بازی های dual stick shooter رو میده نمیفهمم
هزار و یک جور بازی indie خوب وجود داره اینا گیر دادن به این جور بازی ها

نمیگم Zombi بازی بدیه . متوسطه . اما خدایی با تجربه بازی مثل dying light دیگه آدم نمی تونه Zombi رو تحمل کنهخداییش یه ذره داستان نداره . میرفت به جا این زامبی ، هات لاین میامی 2 رو رایگان میکرد خیلی هم حال میداد . . . من میگم بازی های AAA رو رایگان نکنن یا اگه میکنن یه چیز درست حسابیشو بکنن مثلا Infamous گزینه خوبیه . اینا حتی Knack و Killzone هم رایگان نکردن . . . کلا بگذریم دیگه . . . مردم دائما تو کانال یوتیوب سونی هی دارن به ویدیو بازی های رایگان پلاس دیس لایک میدن و اینا هم میبینن اما حرکتی نمی کنن این نشون میده که نظر کاربرا اهمیتی نداره براشون و ما میاییم هر ماه اینجا جنجال به پا میکنیم و نتیجه ای هم که نمیده. دیگه به عشق انلاین بازی کردن تحمل کنید دوستان (خدایی من حاضر بودم پول برا انلاین بازی کردن بدم و بازی رایگان هم نگیرم اما این اینترنت درست حسابی بود و بدون لگ بازی میکردیم
. مشکلا که یکی دو تا نیستن
)
نه دوست عزیز Infamous First Light خب حالت دی ال سی داشت و بازی خوبی هم از آب در نیومد متاسفانه . منظورم بازی اصلی بود . . . Killzone رو اما خبر نداشتم رایگان شدهدوست عزیز infamus first light و killzone رو قبلا فری کرده بود و بنده هم دارمش
شما اون موقع احتمالا نبودی![]()
دوستم ماهش رو نمیدونم خوب برید لایبرری نمیتونید که برنداشته باشید مال ماهای قبلو برداریدنه دوست عزیز Infamous First Light خب حالت دی ال سی داشت و بازی خوبی هم از آب در نیومد متاسفانه . منظورم بازی اصلی بود . . . Killzone رو اما خبر نداشتم رایگان شدهاره همون احتمالا من اون موقع نبودم
میشه بگی چه ماهی رایگان شده بوده که من برم نگاه کنم ؟ من باورم نمیشه سونی اینکارو کرده
من فقط یادمه برا کریسمس یه سری (دیگه تهه دست و دلبازیشون بود) بخش مولتی پلیر رو رایگان کرد

حقیقتش نه First Light نه Second Son . هیچ کدوم آش دهن سوزی نبودندوستم ماهش رو نمیدونم خوب برید لایبرری نمیتونید که برنداشته باشید مال ماهای قبلو بردارید
نه به نظرم first light بهتر از second son بود
سکند سان اصلا جالب نبود برام
شاید چون اول first light رو بازی کردم
در کل سونی چیزای بدی نداده
بازی دندون گیری هم نداده!
ولی هوب این ماه من با zombi ش مشکلی ندارم
همه میگن بده اما صدرصد خوبه و صدرصد هم به شخصه برمیدام
چون پول اشتراکشو دادم
اينم درستهحقیقتش نه First Light نه Second Son . هیچ کدوم آش دهن سوزی نبودناگه میبینی یکم هم سر و صدا کردن چون واقعا اون موقع اوایل لانچ کنسول بود و رسما هیچی نداشت برا همین مردم مثله قحطی زده ها حمله میکردن بهش
![]()
در رابطه با زامبی هم خب ما که نگفتیم کسی ورش ندارهمن که کلا این حجم رو نمی تونم فعلا دانلود کنم و بیخیالش خواهم شد اما واقعا نمیشه گفت سونی چیزای بدی نداده
من به همه سازنده ها و به همه ی بازی ها احترام میزارم و تازه من از بازیا مستقل استقبال هم میکنم اما همونجور که خودت شاهد هستی واقعا این نسل کاربرا پلاس به طرز شگفت انگیزی افزایش یافتن و در نتیجه سود سونی هم بیشتر شده . . . واقعا یعنی حتی نمی تونستن یک ماه در میون یه بازی درست حسابی رو رایگان کنن ؟ (البته تخفیفا خوبی میزنه قبول دارم)
در کل موفق باشی ولی من هات لاین میامی 2 یا Rayman میخوام![]()
توی بلاگشکجا میشه به بازی های پلاس سونی اعتراض کرد؟؟
کجا میشه به بازی های پلاس سونی اعتراض کرد؟؟
البته من که بلاگی ندیدم لینک دارین بدینتوي همون بلاگ كه مصطفي گفت ميشه اعتراض كرد ولي فايده اي نداره خصوصاً اين ماه !
چون اون اوايل كامنت ها يه سري اونقدر غش و ضعف كردن براي همين دوتا اشغال كه هر كي ببينه فكر مي كنه متاي زامبي يو بالاي 95
اگر ميخواستن توجه كنن ماه هاي قبل توجه مي كردن كه سر يه ماه واقعاً سوني رو فحش كش كردن !
متاسقانه داخل UK Chart فروش هفتگی Killzone و Knack حتی از Halo 5 و Street Fighter 5 هم بیشتره (البته هفته ی اخیر فک کنم Halo 5 وضعیتش بهتر شد) وقتی هم که بازی هنوز داره خوب میفروشه رایگان نمیشه.حتی Knack و Killzone هم رایگان نکردن . . . کلا بگذریم دیگه . . .
Killzone فقط برای ژاپن رایگان شددوست عزیز infamus first light و killzone رو قبلا فری کرده بود و بنده هم دارمش
شما اون موقع احتمالا نبودی![]()
البته من که بلاگی ندیدم لینک دارین بدین
ولی اگه یه تاپیک بزنیم و همه به همه گیمره های سایت یاد اوری کنیم تو یه دوره هی بریزن تو بلاگ سونی یا مثلا با یه # چیزی اعتراضشون و بگن شاید فرجی شد خصوصا واقعا من به شخصه حاضرم این دوتا بازی پلاس بیان بازی PS2 گنند بدن بیرون تا این آشغالارو