PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من یه پلاس 3 ماه امریکا خریدم وقتی کد میزنم بعدش ارور wc-40355-7 میده تو گوگل زدم گفته باید کیف پول داشته باشی چجوری فعالش کنم راهنمایی کنید

من دلیل اینکه سونی هر ماه یدونه از این بازی های dual stick shooter رو میده نمیفهمم :-&
هزار و یک جور بازی indie خوب وجود داره اینا گیر دادن به این جور بازی ها

من دلیل اینکه سونی هر ماه یدونه از این بازی های dual stick shooter رو میده نمیفهمم :-&
هزار و یک جور بازی indie خوب وجود داره اینا گیر دادن به این جور بازی ها
فقط بازی های سال های قبل رو با الان مقایسه کن حالا به ما که رسیده رسما گند شده :|

نمیگم Zombi بازی بدیه . متوسطه . اما خدایی با تجربه بازی مثل dying light دیگه آدم نمی تونه Zombi رو تحمل کنه :D خداییش یه ذره داستان نداره . میرفت به جا این زامبی ، هات لاین میامی 2 رو رایگان میکرد خیلی هم حال میداد . . . من میگم بازی های AAA رو رایگان نکنن یا اگه میکنن یه چیز درست حسابیشو بکنن مثلا Infamous گزینه خوبیه . اینا حتی Knack و Killzone هم رایگان نکردن . . . کلا بگذریم دیگه . . . مردم دائما تو کانال یوتیوب سونی هی دارن به ویدیو بازی های رایگان پلاس دیس لایک میدن و اینا هم میبینن اما حرکتی نمی کنن این نشون میده که نظر کاربرا اهمیتی نداره براشون و ما میاییم هر ماه اینجا جنجال به پا میکنیم و نتیجه ای هم که نمیده. دیگه به عشق انلاین بازی کردن تحمل کنید دوستان (خدایی من حاضر بودم پول برا انلاین بازی کردن بدم و بازی رایگان هم نگیرم اما این اینترنت درست حسابی بود و بدون لگ بازی میکردیم :D . مشکلا که یکی دو تا نیستن :D )

نمیگم Zombi بازی بدیه . متوسطه . اما خدایی با تجربه بازی مثل dying light دیگه آدم نمی تونه Zombi رو تحمل کنه :D خداییش یه ذره داستان نداره . میرفت به جا این زامبی ، هات لاین میامی 2 رو رایگان میکرد خیلی هم حال میداد . . . من میگم بازی های AAA رو رایگان نکنن یا اگه میکنن یه چیز درست حسابیشو بکنن مثلا Infamous گزینه خوبیه . اینا حتی Knack و Killzone هم رایگان نکردن . . . کلا بگذریم دیگه . . . مردم دائما تو کانال یوتیوب سونی هی دارن به ویدیو بازی های رایگان پلاس دیس لایک میدن و اینا هم میبینن اما حرکتی نمی کنن این نشون میده که نظر کاربرا اهمیتی نداره براشون و ما میاییم هر ماه اینجا جنجال به پا میکنیم و نتیجه ای هم که نمیده. دیگه به عشق انلاین بازی کردن تحمل کنید دوستان (خدایی من حاضر بودم پول برا انلاین بازی کردن بدم و بازی رایگان هم نگیرم اما این اینترنت درست حسابی بود و بدون لگ بازی میکردیم :D . مشکلا که یکی دو تا نیستن :D )

دوست عزیز infamus first light و killzone رو قبلا فری کرده بود و بنده هم دارمش
شما اون موقع احتمالا نبودی:D

نه دوست عزیز Infamous First Light خب حالت دی ال سی داشت و بازی خوبی هم از آب در نیومد متاسفانه . منظورم بازی اصلی بود . . . Killzone رو اما خبر نداشتم رایگان شده :D اره همون احتمالا من اون موقع نبودم :D میشه بگی چه ماهی رایگان شده بوده که من برم نگاه کنم ؟ من باورم نمیشه سونی اینکارو کرده :D من فقط یادمه برا کریسمس یه سری (دیگه تهه دست و دلبازیشون بود) بخش مولتی پلیر رو رایگان کرد

خوب الان بهورين موقع هست xboxone. هم بگيريم. فرياش با وان بقيه با پي اس

Sent from my iPhone using Tapatalk

نه دوست عزیز Infamous First Light خب حالت دی ال سی داشت و بازی خوبی هم از آب در نیومد متاسفانه . منظورم بازی اصلی بود . . . Killzone رو اما خبر نداشتم رایگان شده :D اره همون احتمالا من اون موقع نبودم :D میشه بگی چه ماهی رایگان شده بوده که من برم نگاه کنم ؟ من باورم نمیشه سونی اینکارو کرده :D من فقط یادمه برا کریسمس یه سری (دیگه تهه دست و دلبازیشون بود) بخش مولتی پلیر رو رایگان کرد
دوستم ماهش رو نمیدونم خوب برید لایبرری نمیتونید که برنداشته باشید مال ماهای قبلو بردارید:>
نه به نظرم first light بهتر از second son بود
سکند سان اصلا جالب نبود برام
شاید چون اول first light رو بازی کردم
در کل سونی چیزای بدی نداده
بازی دندون گیری هم نداده!
ولی هوب این ماه من با zombi ش مشکلی ندارم
همه میگن بده اما صدرصد خوبه و صدرصد هم به شخصه برمیدام
چون پول اشتراکشو دادم

Last edited by a moderator:
دوستم ماهش رو نمیدونم خوب برید لایبرری نمیتونید که برنداشته باشید مال ماهای قبلو بردارید:>
نه به نظرم first light بهتر از second son بود
سکند سان اصلا جالب نبود برام
شاید چون اول first light رو بازی کردم
در کل سونی چیزای بدی نداده
بازی دندون گیری هم نداده!
ولی هوب این ماه من با zombi ش مشکلی ندارم
همه میگن بده اما صدرصد خوبه و صدرصد هم به شخصه برمیدام
چون پول اشتراکشو دادم
حقیقتش نه First Light نه Second Son . هیچ کدوم آش دهن سوزی نبودن :D اگه میبینی یکم هم سر و صدا کردن چون واقعا اون موقع اوایل لانچ کنسول بود و رسما هیچی نداشت برا همین مردم مثله قحطی زده ها حمله میکردن بهش :D
در رابطه با زامبی هم خب ما که نگفتیم کسی ورش نداره :D من که کلا این حجم رو نمی تونم فعلا دانلود کنم و بیخیالش خواهم شد اما واقعا نمیشه گفت سونی چیزای بدی نداده :D من به همه سازنده ها و به همه ی بازی ها احترام میزارم و تازه من از بازیا مستقل استقبال هم میکنم اما همونجور که خودت شاهد هستی واقعا این نسل کاربرا پلاس به طرز شگفت انگیزی افزایش یافتن و در نتیجه سود سونی هم بیشتر شده . . . واقعا یعنی حتی نمی تونستن یک ماه در میون یه بازی درست حسابی رو رایگان کنن ؟ (البته تخفیفا خوبی میزنه قبول دارم)
در کل موفق باشی ولی من هات لاین میامی 2 یا Rayman میخوام :D

• Like
Reactions: all4u
حقیقتش نه First Light نه Second Son . هیچ کدوم آش دهن سوزی نبودن :D اگه میبینی یکم هم سر و صدا کردن چون واقعا اون موقع اوایل لانچ کنسول بود و رسما هیچی نداشت برا همین مردم مثله قحطی زده ها حمله میکردن بهش :D
در رابطه با زامبی هم خب ما که نگفتیم کسی ورش نداره :D من که کلا این حجم رو نمی تونم فعلا دانلود کنم و بیخیالش خواهم شد اما واقعا نمیشه گفت سونی چیزای بدی نداده :D من به همه سازنده ها و به همه ی بازی ها احترام میزارم و تازه من از بازیا مستقل استقبال هم میکنم اما همونجور که خودت شاهد هستی واقعا این نسل کاربرا پلاس به طرز شگفت انگیزی افزایش یافتن و در نتیجه سود سونی هم بیشتر شده . . . واقعا یعنی حتی نمی تونستن یک ماه در میون یه بازی درست حسابی رو رایگان کنن ؟ (البته تخفیفا خوبی میزنه قبول دارم)
در کل موفق باشی ولی من هات لاین میامی 2 یا Rayman میخوام :D
اينم درسته
بديش اينه ريمن رو تو xbox و ويتا بازي كردم دي
اما تخفيفات سوني واقعا عاليه گاهي بعضي بازيرو خوب كم ميكنه من منتظر ميشم و ميخرم
رزيدنت اويل رو اشتباه كردم نخريدم
اي كاش يك گذينه اي داشت ميزدي مثلا تخيف ميومد واسه بازي مد نظرت اس ام اسي چيزي ميفرستاد

• Like
Reactions: mehran maker
کجا میشه به بازی های پلاس سونی اعتراض کرد؟؟

توي همون بلاگ كه مصطفي گفت ميشه اعتراض كرد ولي فايده اي نداره خصوصاً اين ماه !
چون اون اوايل كامنت ها يه سري اونقدر غش و ضعف كردن براي همين دوتا اشغال كه هر كي ببينه فكر مي كنه متاي زامبي يو بالاي 95

اگر ميخواستن توجه كنن ماه هاي قبل توجه مي كردن كه سر يه ماه واقعاً سوني رو فحش كش كردن !

کجا میشه به بازی های پلاس سونی اعتراض کرد/.
توي همون بلاگ كه مصطفي گفت ميشه اعتراض كرد ولي فايده اي نداره خصوصاً اين ماه !
چون اون اوايل كامنت ها يه سري اونقدر غش و ضعف كردن براي همين دوتا اشغال كه هر كي ببينه فكر مي كنه متاي زامبي يو بالاي 95

اگر ميخواستن توجه كنن ماه هاي قبل توجه مي كردن كه سر يه ماه واقعاً سوني رو فحش كش كردن !
البته من که بلاگی ندیدم لینک دارین بدین
ولی اگه یه تاپیک بزنیم و همه به همه گیمره های سایت یاد اوری کنیم تو یه دوره هی بریزن تو بلاگ سونی یا مثلا با یه # چیزی اعتراضشون و بگن شاید فرجی شد خصوصا واقعا من به شخصه حاضرم این دوتا بازی پلاس بیان بازی PS2 گنند بدن بیرون تا این آشغالارو

حتی Knack و Killzone هم رایگان نکردن . . . کلا بگذریم دیگه . . .
متاسقانه داخل UK Chart فروش هفتگی Killzone و Knack حتی از Halo 5 و Street Fighter 5 هم بیشتره (البته هفته ی اخیر فک کنم Halo 5 وضعیتش بهتر شد) وقتی هم که بازی هنوز داره خوب میفروشه رایگان نمیشه.

Killzone فقط برای ژاپن رایگان شد

البته من که بلاگی ندیدم لینک دارین بدین
ولی اگه یه تاپیک بزنیم و همه به همه گیمره های سایت یاد اوری کنیم تو یه دوره هی بریزن تو بلاگ سونی یا مثلا با یه # چیزی اعتراضشون و بگن شاید فرجی شد خصوصا واقعا من به شخصه حاضرم این دوتا بازی پلاس بیان بازی PS2 گنند بدن بیرون تا این آشغالارو

یک ساله همه دارن اعتراض میکنن . شما هم خودتو خسته نکن نتیجه ای نداره =((

بلاگ آمریکا :
PlayStation Plus: Free Games for April 2016

بلاگ اروپا :
PlayStation Plus in April: Zombi, Dead Star, Shutshimi, more

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or