PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعضی از سایت ها به سونی گیر دادن

Sony needs blockbusters
تا وقتی خود ملت گیر ندن تغییری نمیکنه. از اونجایی هم که پلاس با قابلیت آنلاین بازی کردن در ارتباط هست، کسی نمیتونه کاری بکنه. یعنی اکثراً به خاطر آنلاین بازی کردن پلاس میگیرن و مجبور هستن این بازی ها رو تحمل کنن، به جز معدود افرادی مثل من که آنلاین باز نیستن و به خاطر بازی ها سراغ پلاس میرن.
من که 2،3 ماه هست دیگه اکانتم رو تمدید نکردم و ولش کردم رفت. ولی باز به خاطر مولتی پلیر U4 مجبور هستم برم سراغ پلاس. :|

واقعا دیگه سونی داره شورش رو در میاره خدایی بازی های پلاس نذاره به خدا بهتره این دوتا بازی چیه خداوکیلی هر ماه بازی های بیخود تر از ماه قبلش منم فقط واسه فیفا پلاس میگیرم. سونی حسابی داره سو استفاده میکنه

واقعا دیگه سونی داره شورش رو در میاره خدایی بازی های پلاس نذاره به خدا بهتره این دوتا بازی چیه خداوکیلی هر ماه بازی های بیخود تر از ماه قبلش منم فقط واسه فیفا پلاس میگیرم. سونی حسابی داره سو استفاده میکنه
اگر منظورت از این دوتا بازی کامنت منه باید بگم
It's just a prank bro:D

یه جا خوندم ممکنه از 5 تا از عناوین AAA یکیش برای ماه آپریل بیاد
1- THE ORDE 1886
2- KNACK
3- LBP 3
4- KILLZONE SF
5- INFAMOUS

بجز infamous همشون زباله ن :D

Sent From Valhalla

نکته جالبشون هم اینه که همشون مال خود سونی هستن!
انگار سونی دلش نمیاد از کمپانی های دیگه بازی رایگان کنه!

به نظر من پلاس فقط برای استفاده از بخش آنلاین باید باشه یعنی بازی های رایگان باید حذف بشه از این سرویس. به جاش یه سرویس دیگه بذارن برای بازی های رایگان و تخفیف و ... که هم قیمت پلاس پایین تر بیاد هم بازی های رایگان دیگه اینقدر چرند نباشن.

تا وقتی خود ملت گیر ندن تغییری نمیکنه. از اونجایی هم که پلاس با قابلیت آنلاین بازی کردن در ارتباط هست، کسی نمیتونه کاری بکنه. یعنی اکثراً به خاطر آنلاین بازی کردن پلاس میگیرن و مجبور هستن این بازی ها رو تحمل کنن، به جز معدود افرادی مثل من که آنلاین باز نیستن و به خاطر بازی ها سراغ پلاس میرن.
من که 2،3 ماه هست دیگه اکانتم رو تمدید نکردم و ولش کردم رفت. ولی باز به خاطر مولتی پلیر U4 مجبور هستم برم سراغ پلاس. :|
Last month was the last month I am subscribing to the service :grinning:
همشون زبالن ؟! LBP3 زبالس ؟ :-j
کامنت بنده نظر شخصی اینجانب میباشد و هیچ گونه ارزش قانونی دیگری ندارد. و بله. بجز infamous مابقیشون زباله ن :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sherytto and zagr0s
Last month was the last month I am subscribing to the service :grinning:

کامنت بنده نظر شخصی اینجانب میباشد و هیچ گونه ارزش قانونی دیگری ندارد. و بله. بجز infamous مابقیشون زباله ن :D

اتفاقاً نظر ـه بنده هم ب نظر ایشان بسیار نزدیک است!! :D :D

يكي از بازي هاي اپريل كه چند وقت پيش لو رفت !

Dead Star !
اگر هم در موردش سوالي مي خوايد بپرسيد بايد بگم من كه يه تريلر ازش ديدم و به نظرم اشغال بود :|
تو سبك GALAK Z ميشه گذاشتش و فقط 5 به 5 ميتونيد بزنيد هم ديگه رو نابود كنيد

بازي رو براي كساني كه پيش خريد كرده بودن سوني ريفاند كرد اين مدلي ملت فهميدن يكي از بازي ها اينه !

اين بازي هاي AAA رو هم فكر نكنم بده ! اگر هم ميخواد بده خواهشا! I SS بده :D

• Like
Reactions: VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or