vaan 2
کاربر سایت
تو روحشون ..خخخ
تا وقتی خود ملت گیر ندن تغییری نمیکنه. از اونجایی هم که پلاس با قابلیت آنلاین بازی کردن در ارتباط هست، کسی نمیتونه کاری بکنه. یعنی اکثراً به خاطر آنلاین بازی کردن پلاس میگیرن و مجبور هستن این بازی ها رو تحمل کنن، به جز معدود افرادی مثل من که آنلاین باز نیستن و به خاطر بازی ها سراغ پلاس میرن.بعضی از سایت ها به سونی گیر دادن
Sony needs blockbusters

اگر منظورت از این دوتا بازی کامنت منه باید بگمواقعا دیگه سونی داره شورش رو در میاره خدایی بازی های پلاس نذاره به خدا بهتره این دوتا بازی چیه خداوکیلی هر ماه بازی های بیخود تر از ماه قبلش منم فقط واسه فیفا پلاس میگیرم. سونی حسابی داره سو استفاده میکنه
بجز infamous همشون زباله نیه جا خوندم ممکنه از 5 تا از عناوین AAA یکیش برای ماه آپریل بیاد
1- THE ORDE 1886
2- KNACK
3- LBP 3
4- KILLZONE SF
5- INFAMOUS
یه جا خوندم ممکنه از 5 تا از عناوین AAA یکیش برای ماه آپریل بیاد
1- THE ORDE 1886
2- KNACK
3- LBP 3
4- KILLZONE SF
5- INFAMOUS
بجز infamous همشون زباله ن
Sent From Valhalla
همشون زبالن ؟! LBP3 زبالس ؟بجز infamous همشون زباله ن
Sent From Valhalla

Last month was the last month I am subscribing to the service :grinning:تا وقتی خود ملت گیر ندن تغییری نمیکنه. از اونجایی هم که پلاس با قابلیت آنلاین بازی کردن در ارتباط هست، کسی نمیتونه کاری بکنه. یعنی اکثراً به خاطر آنلاین بازی کردن پلاس میگیرن و مجبور هستن این بازی ها رو تحمل کنن، به جز معدود افرادی مثل من که آنلاین باز نیستن و به خاطر بازی ها سراغ پلاس میرن.
من که 2،3 ماه هست دیگه اکانتم رو تمدید نکردم و ولش کردم رفت. ولی باز به خاطر مولتی پلیر U4 مجبور هستم برم سراغ پلاس.![]()
کامنت بنده نظر شخصی اینجانب میباشد و هیچ گونه ارزش قانونی دیگری ندارد. و بله. بجز infamous مابقیشون زباله نهمشون زبالن ؟! LBP3 زبالس ؟![]()
Last month was the last month I am subscribing to the service :grinning:
کامنت بنده نظر شخصی اینجانب میباشد و هیچ گونه ارزش قانونی دیگری ندارد. و بله. بجز infamous مابقیشون زباله ن![]()