PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام

دوستان می‌خواستم ps۴ بگیرم البته فقط برای بازی mortal kombat xl و tekken که در آینده میاد

دوستان کدوم ریجن رو بگیرم چون آنلاین بازی کردن واسه من مهم هست
آیا باید ریجن کنسول و اکانتی که می‌سازم یکی‌ باشه ؟؟؟ از نظر پینگ کدوم رجین واسه ما خوب یا فرقی‌ ندران ؟
واسه مورتال کمبت xl ؟ کدام رجین کنسول خوب و کدوم ریجن اکانت بسازم ؟؟در آخر کدوم ؟ مدل کنسول رو توصیه می‌کنین به جز مورتال کمبت xl و tekken بازی دیگی یه هم نمیگرم براش

لطفا کسایی که دارن مورتال کمبت xl رو اونلاین تجربه می‌کنن جواب بدن مشکلی‌ در پیدا کردن متچmatch یا
......؟؟؟؟ دارن بگن ما هم مطلع بشیم
در مورد پس۴ و آنلاین بازی کردنش اطلاعاتی ندارم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

ريجن كنسول هيچ اهميتى نداره فقط براى دانلود dlc نيازه كه ريجن بازى با اكانت يكى باشه وگرنه براى آنلاين بازى كردن هم اهميت نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

ممنون بابت توضیحات .خب‌حالا ریجن بازی و اکانت رو چی‌ بگیرم بهتره ریجن ۲ که مال اروپاست؟یا ریجین ۱ ?کدمشون رو راحت می‌شه کارت هاشو گیر آورد و پینگش بهتره؟
یعنی‌ کارت ها موجود تره

ممنون بابت توضیحات .خب‌حالا ریجن بازی و اکانت رو چی‌ بگیرم بهتره ریجن ۲ که مال اروپاست؟یا ریجین ۱ ?کدمشون رو راحت می‌شه کارت هاشو گیر آورد و پینگش بهتره؟
یعنی‌ کارت ها موجود تره
ریجن بازی ها تفاوتی نداره ولی ریجن یک بهتر هست اما اینجوری که من شنیدم فک کنم مورتال کمبت ریجن لاک باشه یعنی فقط با افرادی که ریجن بازیشون مثل شماست میتونید انلاین بازی کنید ولی برای بقیه بازی ها فرقی نداره.
کارت های ریجن یک نسبتا ارزون تر هستند.

یعنی‌ کارت ها موجود تره
مورتال کمبت ریجن لاک هستش . یعنی بازیت هر ریجنی باشه با کسایی میتونی بازی کنی که هم ریجن بازی خودت باشن.
واسه XL زمانی که من گرفتم ریجن 2 بود فقط . 2روز پلاس داشتم چند دست بازی کردم . خودش اکثرا ایرانی هارو واسم پیدا میکرد . پینگش بد نبود میشد بازی کنی . من قبلش با PC حتی 1بار هم با ایرانی ها نتونستم آنلاین بزنم.اما رو PS4 با این نت کد جدید میشه بازی کرد . با خارجی ها اما نمیشه . حداقل واسه من نشد.

سلام دوستان
به تازگی یه کنسول تهیه کردم یه بروشور توشه و یه کد 12 رقمی توشه که فکر میکنم 10 دلاری باشه
وقتی کد رو وارد میکنم توی کنسول یه کد ارور میده که ارور رو سرچ کردم میگه مطمئن بشید کشور کدی که وارد میکنید با کشور اکانتتون یکی باشه
توی سایت هم میزنم این ارور رو میده :

The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid

چیکار کنم؟ جریان چیه؟ چطوریه؟

سلام دوستان
به تازگی یه کنسول تهیه کردم یه بروشور توشه و یه کد 12 رقمی توشه که فکر میکنم 10 دلاری باشه
وقتی کد رو وارد میکنم توی کنسول یه کد ارور میده که ارور رو سرچ کردم میگه مطمئن بشید کشور کدی که وارد میکنید با کشور اکانتتون یکی باشه
توی سایت هم میزنم این ارور رو میده :

The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid

چیکار کنم؟ جریان چیه؟ چطوریه؟

شما اکانت ماله کجاست؟ دستگاه ریجن چیه ؟ اگر ریجن دستگاه 2 باشه اما اکانت شما ماله US باشه نمی توانید از این کد روی این اکانت استفاده کنید و باید حتما یک اکانت EU بسازید و روش این کد را بزنید.
اگر هم دستگاه و هم اکانت ریجن یکسانی دارند و این ارور رامی گیرید توصیه می کنم یکبار با قند شکن از طریق سایت تست کنید .
اگر دو مورد بالا مشکل را حل نکرد و مطمئن هستی این کد قبلا استفاده نشده می توانی به Support ایمیل بزنی و مشکل را مطرح کنی سریع برات پیگیری می کنند و دلیلش را بهت می گن.

• Like
Reactions: ardj75
شما اکانت ماله کجاست؟ دستگاه ریجن چیه ؟ اگر ریجن دستگاه 2 باشه اما اکانت شما ماله US باشه نمی توانید از این کد روی این اکانت استفاده کنید و باید حتما یک اکانت EU بسازید و روش این کد را بزنید.
اگر هم دستگاه و هم اکانت ریجن یکسانی دارند و این ارور رامی گیرید توصیه می کنم یکبار با قند شکن از طریق سایت تست کنید .
اگر دو مورد بالا مشکل را حل نکرد و مطمئن هستی این کد قبلا استفاده نشده می توانی به Support ایمیل بزنی و مشکل را مطرح کنی سریع برات پیگیری می کنند و دلیلش را بهت می گن.

والا دستگاه رجین 1 هست من هم اکانت آمریکا ساختم! کد رو نمیدونم مال کجاست! توی دستگاه بود 100% باید مال آمریکا باشه!
با قند شکن رفتم ولی قند شکن سرورش انگلیس بود که اون ارور رو داد!
دستگاه اکبند و پلم بود نمیدونم استفاده شده یا نه!
فک کنم باید به ساپورت ایمیل بزنم آره؟
در ضمن توی سیستم این ارور رو میداد :
WC-40376-0
که توی خود سایت سونی توضیحش اینه :
This product or content is not available for your account's country/region.
خب این دقیقا توضیح میده که مشکل چیه! ولی من اکانتم مربوط به آمریکا هست و باند Black Ops 3 رجین 1 دارم که میشه همون آمریکا! مشکل چیه؟ میشه کشور رو عوض کرد؟

ویرایش : یه اکانت برای کشور فرانسه هم ساختم همون مشکل و ارور رو داشت!

آخرین ویرایش:
والا دستگاه رجین 1 هست من هم اکانت آمریکا ساختم! کد رو نمیدونم مال کجاست! توی دستگاه بود 100% باید مال آمریکا باشه!
با قند شکن رفتم ولی قند شکن سرورش انگلیس بود که اون ارور رو داد!
دستگاه اکبند و پلم بود نمیدونم استفاده شده یا نه!
فک کنم باید به ساپورت ایمیل بزنم آره؟
در ضمن توی سیستم این ارور رو میداد :
WC-40376-0
که توی خود سایت سونی توضیحش اینه :
خب این دقیقا توضیح میده که مشکل چیه! ولی من اکانتم مربوط به آمریکا هست و باند Black Ops 3 رجین 1 دارم که میشه همون آمریکا! مشکل چیه؟ میشه کشور رو عوض کرد؟

خیلی عجیبه ، به نظر من مشکل از اینترنت ایران نیست بخاطر اینکه خیلی ها از جمله خوده من چند روز گذشته کد وارد کردم روی دستگاهم و هیچ مشکلی هم نداشتم به نظر من هرچی هست ایراد از این کدی که در دست شماست و تنها راه باقیمانده و راه حلش در دستان خوده support سونی هست.

خیلی عجیبه ، به نظر من مشکل از اینترنت ایران نیست بخاطر اینکه خیلی ها از جمله خوده من چند روز گذشته کد وارد کردم روی دستگاهم و هیچ مشکلی هم نداشتم به نظر من هرچی هست ایراد از این کدی که در دست شماست و تنها راه باقیمانده و راه حلش در دستان خوده support سونی هست.

چطوری میتونم با این ساپورت سونی ارتباط برقرار کنم؟ بعد مشکلی نیست که ما تو ایرانیم کنسول رجین آمریکا داریمو ...! فک نکنم زیاد اونا خوششون بیاد از این مورد :|

چطوری میتونم با این ساپورت سونی ارتباط برقرار کنم؟ بعد مشکلی نیست که ما تو ایرانیم کنسول رجین آمریکا داریمو ...! فک نکنم زیاد اونا خوششون بیاد از این مورد :|
نه دوست عزیز مشکلی نداره ، کنسول من هم ریجن 1 هست و تا حالا به مشکلی بر نخوردم.همیشه هم موردی بوده Support خیلی خوب پاسخ داده. اگر کد شما قبلا استفاده شده باشه حتما بهت می گن که این کد Expired شده یا Used شده.
لینک ساپورت

• Like
Reactions: ardj75
با سلام

دوستان می‌خواستم ps۴ بگیرم البته فقط برای بازی mortal kombat xl و tekken که در آینده میاد

دوستان کدوم ریجن رو بگیرم چون آنلاین بازی کردن واسه من مهم هست
آیا باید ریجن کنسول و اکانتی که می‌سازم یکی‌ باشه ؟؟؟ از نظر پینگ کدوم رجین واسه ما خوب یا فرقی‌ ندران ؟
واسه مورتال کمبت xl ؟ کدام رجین کنسول خوب و کدوم ریجن اکانت بسازم ؟؟در آخر کدوم ؟ مدل کنسول رو توصیه می‌کنین به جز مورتال کمبت xl و tekken بازی دیگی یه هم نمیگرم براش

لطفا کسایی که دارن مورتال کمبت xl رو اونلاین تجربه می‌کنن جواب بدن مشکلی‌ در پیدا کردن متچmatch یا
......؟؟؟؟ دارن بگن ما هم مطلع بشیم
در مورد پس۴ و آنلاین بازی کردنش اطلاعاتی ندارم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
در مورد سروراش اگه بتونی ایرانی هم رجیون خودت پیدا کنی راحت میتونی باش آنلاین بزنی . مشکلی پیش نمیاد . حتی عراقی و پاکستانی هم من آنلاین زدم باشون مشکل نبود . اما خارجیاا لگ شدید میاد توو بازیم . خیلیلاش وسط بازی اندینگ گیم میشه . خلاصه با خارجی جماعت کوفتت میشه . توو روما هم خیلی کم پیش میاد به پستت بخوره .

یک عکس از اون برگه حاوی کد رو بزار اینجا(البته بپوشون روی کد رو)
این ارور برای دو حالت هست:1- کد مربوط به ریجن غیر از 1 هست.برای همین میگم عکس بزار تا بشه گفت مال کدوم ریجن هست. 2-کسی اون کد رو استفاده کرده برای خودش روی همون اکانت ریجین 1 اگه باشه و برای همین دوبار اجازه فعال کردنشو نمیده بهت.

یک عکس از اون برگه حاوی کد رو بزار اینجا(البته بپوشون روی کد رو)
این ارور برای دو حالت هست:1- کد مربوط به ریجن غیر از 1 هست.برای همین میگم عکس بزار تا بشه گفت مال کدوم ریجن هست. 2-کسی اون کد رو استفاده کرده برای خودش روی همون اکانت ریجین 1 اگه باشه و برای همین دوبار اجازه فعال کردنشو نمیده بهت.

کد رو برای یک نفر روی دستگاه رجین 2 و اکانت کانادا زدم! کد رو گرفت منم زدم برای اون دوستمون :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or