arash_sard
کاربر سایت
دوستان سلام . من یه پلاس 3 ماه فعال کردم توو بازی های free بازی pes16 بود . کفم برید . یعنی میشه ؟؟؟ الان لینکای دانودش با psx گرفتم حدود 20 گیگ بود ولی توو لیستم توی پلی استیش 2 گیگ زده . داستانش چیه ؟ ممنون
دوستان سلام . من یه پلاس 3 ماه فعال کردم توو بازی های free بازی pes16 بود . کفم برید . یعنی میشه ؟؟؟ الان لینکای دانودش با psx گرفتم حدود 20 گیگ بود ولی توو لیستم توی پلی استیش 2 گیگ زده . داستانش چیه ؟ ممنون
اصلا ارزش نداره و اون انلاینشم چرتهفقط بخش آنلاین رایگان هستش ، آفلاین هم داره اما فقط چندتا تیم داره که میشه Friandly Match انجام داد.
دو گیگ که دانلود کردین ، میتونید همون بخش آفلاین رو اجرا کنید ، دانلود که کامل شد ، بخش آنلاین هم باز میشه.
اصلا ارزش نداره و اون انلاینشم چرته
مثل انلاین خود رو بلوری یا بازی کامل نبود
من این نسخه ی رایگان رو تجربه نکردم اما کلاً myClub یه دنیای دیگه هستش و خیلی با MasterLeague تفاوت داره.
فکر نمیکنم myClub این نسخه با بازی اصلی تفاوت خاصی داشته باشه.
فقط بخش آنلاین رایگان هستش ، آفلاین هم داره اما فقط چندتا تیم داره که میشه Friandly Match انجام داد.
دو گیگ که دانلود کردین ، میتونید همون بخش آفلاین رو اجرا کنید ، دانلود که کامل شد ، بخش آنلاین هم باز میشه.
درود
آقا ما می خوایم توی عید بشینیم این The Division رو بزنیم که یک هفته یا نهایتا 10 روز می رسم بازی کنم . سوالم اینکه این بازی اکانت پلاس می خواد ؟ اگه می خواد می شه از همین تریال 14 روزه استفاده کرد یا باید یک اکانت یک ماهه بخرم ؟ سوال بعدی هم اینکه برای خرید اکانت باید حتما اکانت امریکا بسازم ؟ یا دلاری می شه خرید و تو اکانت اروپا ( واحد پولی رو دلار نیست ) وارد کرد ؟ اگه یک توضیح کامل بدین ممنون می شم .
جواب ما رو هم بدین![]()
بلی دوست عزیزعذر میخوام من متوجه نشدم . یعنی اون 20 گیگه رو که لینکاش گرفتم بیخیال شم ؟ 2 گیگ رو با کنسول بگیرم ؟ این نسخه free با نسخه اصلی pes متفاوته ؟ یعنی با این 2 گیگ کله دیتاهای بازی نصب میشه . کلا گیج شدم . ممنون برام توضیح بدین . حالا جالبه اصلا نسخه پولی توی استورم نیست و همین نسخه فری فقط هست . ممنون .
بله نیاز داره
اگر میتونید 14روز رو فعال کنید دیگه نیاز به خرید نیست
منظورت خرید پلاسه؟ اگر آره شما باید پلاسه مخصوص اروپا رو بخری، پلاسه آمریکا و اروپا جُدان
جدا از این چیزایی که علی آقا گفت باید بگم برای 14 روزه پلاس رایگان باید کردیت کارت داشته باشی .
دوست عزیز دیگه ۱۴ روزه بدون کریدت کارت واقعی وجود نداره14 روزه رو باید اکانت ژاپن بسازم ؟ راهی نیست راحت بشه گرفتش کلا ؟
سوال بعدی اینکه برای خرید یک ماهه پلاس ، برم یک گیفت کارت 10 دلاری بخرم بعد وارد کنم و بعدش هم باقی ماجرا ، درسته ؟
ممنون بچه ها
من نت شبانه رایگانم خوبه . تونستم توو 2 شب بگیرم 20 گیگو . اونقدرا هم فاجعه نیست . نسبت به رایگان بودنش خوبه . بخش آفلاینش 7 تا تیم داره راحت میشه بازی کرد . قسمت کلوبشم نتت سرعتش خوب باشه جواب میده . در کل من راضی بودم .بلی دوست عزیز
منم ۲۰ گیگ حروم کردم و ارزش نداشت اصلا داونلود نکنید پاکش کنید
برادر یا شما یازی نکردید یا ندارید اینقدر تعریف میکنید!کل دنیا میگن فاجعه هست!کلایش هم کلابی که رو نسخه کامل هست نیست باید خردج کنید!!!!من نت شبانه رایگانم خوبه . تونستم توو 2 شب بگیرم 20 گیگو . اونقدرا هم فاجعه نیست . نسبت به رایگان بودنش خوبه . بخش آفلاینش 7 تا تیم داره راحت میشه بازی کرد . قسمت کلوبشم نتت سرعتش خوب باشه جواب میده . در کل من راضی بودم .
14 روزه رو باید اکانت ژاپن بسازم ؟ راهی نیست راحت بشه گرفتش کلا ؟
سوال بعدی اینکه برای خرید یک ماهه پلاس ، برم یک گیفت کارت 10 دلاری بخرم بعد وارد کنم و بعدش هم باقی ماجرا ، درسته ؟
ممنون بچه ها
من گفتم نسبت به رایگان بودنش . اسب پیش کشیو که دندونش رو نمیشمرن . نسخه اصلی 185 هزارتمن پولشه . شما میخوای نسخه اصلیو با مفتی مقایسه کنی ؟؟؟ ملت الان طبقه دومه ورزشگاه آزادیو مفتی کردن 50 هزارتا پر شده برای دو هزار تمن . اون وقت گله هم داری مفتی بازی در اختیارت قرار دادن .برادر یا شما یازی نکردید یا ندارید اینقدر تعریف میکنید!کل دنیا میگن فاجعه هست!کلایش هم کلابی که رو نسخه کامل هست نیست باید خردج کنید!!!!
کلی عمرتون رو بزارید تا وارد یک بازی بشید!!!ارززشو داره؟نه