PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
انصافا خوبه این بازی Dead Nation................
خیلی حال میده،فقط یخورده بازیش سخته و نشونه گیری بده،ولی در کل بقیه چیزاش خوبه....................

به نظرتون واقعا" بده يه بازي 100-160 تومني رو سوني مفت و مجاني بده شما نهايت نهايت اش 50 تومن خرج دانلودش بكنين ؟
من منتظرم سوني يه بازي به درد بخور بده اين indie ها فقط براي يه مدت خوب اند بعدش ديگه تكراري ميشن !
همين الان سوني براي PS3 بازي هايي ميده كه بايد تو خواب ديدشون !

به نظرتون واقعا" بده يه بازي 100-160 تومني رو سوني مفت و مجاني بده شما نهايت نهايت اش 50 تومن خرج دانلودش بكنين ؟
من منتظرم سوني يه بازي به درد بخور بده اين indie ها فقط براي يه مدت خوب اند بعدش ديگه تكراري ميشن !
تازه هنوز اول کار هست قرار شده تا آخر 2014 بازی های AAA هم برای پلاس رایگان بشن!
با 150 تومن پلاس یک ساله و هزینه اینترنت (نه دیگه تو رو خدا اینم ندید :| :دی) برای دانلود راحت می‌تونید تا 1 سال کلی بازی رو به صورت رایگان استفاده کنید.

شما چطوری یک روزه دانلودش کردین.مال من تازه 500 مگش رفته.از طریق وایفای دانلود میکنم.نت هم 512 نامحدود مخابرات هست
چرا سرعتم اینقد پایینه:((

تازه هنوز اول کار هست قرار شده تا آخر 2014 بازی های AAA هم برای پلاس رایگان بشن!
با 150 تومن پلاس یک ساله و هزینه اینترنت (نه دیگه تو رو خدا اینم ندید :| :دی) برای دانلود راحت می‌تونید تا 1 سال کلی بازی رو به صورت رایگان استفاده کنید.

يعني تا 10 ماه ديگه :| پس من تا اون موقع پلاس رو تمديد نكنم :|:d
باورتون نميشه اما من پولي بالاي اينترنت نميدم :d نه اينكه مجاني باشه :d همه رو تو بازه محاني دانلود مي كنم :ِd

شما چطوری یک روزه دانلودش کردین.مال من تازه 500 مگش رفته.از طریق وایفای دانلود میکنم.نت هم 512 نامحدود مخابرات هست
چرا سرعتم اینقد پایینه:((

رفيق يه سري از مشكلات سرعت پايين مربوط به DNS ميشه! سعي كن DNS رو عوض كني شايد بهتر شد !

من تو این ماه سه تا 10 گیگ شارژ کردم اینترنتمو ...
تازه فقط اپدیت بازیها و همین بازیهای ایندی رو گرفتم
اگه میخواستم یه بازی مثلا 25 گیگی بگیرم باید 3 تا 10 گیگ دیگه شارژ میکردم :d
تازه دانلود فیلم و سریال اینا هم بماند ...
بله اگه یه اینترنت 20 مگ بدون محدودیت باشه با قیمت معقول چرا بد باشه...

من تو این ماه سه تا 10 گیگ شارژ کردم اینترنتمو ...
تازه فقط اپدیت بازیها و همین بازیهای ایندی رو گرفتم
اگه میخواستم یه بازی مثلا 25 گیگی بگیرم باید 3 تا 10 گیگ دیگه شارژ میکردم :d
تازه دانلود فیلم و سریال اینا هم بماند ...
بله اگه یه اینترنت 20 مگ بدون محدودیت باشه با قیمت معقول چرا بد باشه...
من ماهی 30 گیگ شارژ میکنم:|
حوصله مجانی و از این حرفا هم ندارم هر چی باشه میزارم دانلود
من حاضرم هر چی باشه پول اینترنت بدم در عوض یه پینگ درست و حسابی داشته باشه پینگ 300 که نشد پینگ!!!!
واسه دانلود هم یه سری طرح ها داره های وب (فشفشه و ...) مثلا 15 گیگ میگیری با 5 روز مهلت استفاده فقط 12 تومن!!
اینش خیلی خوبه ولی نمی دونم باز چرا اینقدر شارژش زود تموم میشه!

انصافا چیش خوبه؟
در حده ps2 ام نیست؟!!!

چرا میزنی خوب؟!
بابا من بازی نکرده بودم خوب بهم حال داده...................
دندون اسب پیش کشی رو که نمیشمارن!!!

+
البته قبول دارم که سونی با وعده های خوب خوب سر ما رو شیره مالید و با وعده بازیهای بزرگ همه رو مجبور کرده که PS Plus بخرن،ولی مطمئنم که تا یکی دو ماه دیگه بازیهای خوب رو هم میذاره...............
مثلا همین امروز خبر اومد که بزودی چندتا بازی AAA رو به عنوان instant game سرویس پلاس میخوان بذارن................

چرا میزنی خوب؟!
بابا من بازی نکرده بودم خوب بهم حال داده...................
دندون اسب پیش کشی رو که نمیشمارن!!!

+
البته قبول دارم که سونی با وعده های خوب خوب سر ما رو شیره مالید و با وعده بازیهای بزرگ همه رو مجبور کرده که PS Plus بخرن،ولی مطمئنم که تا یکی دو ماه دیگه بازیهای خوب رو هم میذاره...............
مثلا همین امروز خبر اومد که بزودی چندتا بازی AAA رو به عنوان instant game سرویس پلاس میخوان بذارن................

منظوره بدی ندارم دوسته من. زدن چیه؟!
میگم خدایی در حده ps4 نیست. ما که 170 بابته پلاس دادیم و به قوله شما هرچیم بزاره اسبه پیشکشیه . ولی دیگه این در حده خره پیشکشیم نیست چه برسه به اسب.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

انصافا چیش خوبه؟
در حده ps2 ام نیست؟!!!
اتفاقا بعضیا مثل من خوره این بازیا هستن.خیلی حال میده این جور بازیها رو دو نفری بری.قبلی رو روی ps3 رفتم عالی بود و منتظر نسخه جدید رو 3 بودم که خشبختانه واسه 4 داره میاد.کیلزون رو تا حالا نتونستم 2 ساعت هم بازی کنم از بس مضخرفه ولی dead nation رو حتما میگیرم بهتم توصیه میکنم حتما بازیش کنی

اتفاقا بعضیا مثل من خوره این بازیا هستن.خیلی حال میده این جور بازیها رو دو نفری بری.قبلی رو روی ps3 رفتم عالی بود و منتظر نسخه جدید رو 3 بودم که خشبختانه واسه 4 داره میاد.کیلزون رو تا حالا نتونستم 2 ساعت هم بازی کنم از بس مضخرفه ولی dead nation رو حتما میگیرم بهتم توصیه میکنم حتما بازیش کنی

سلیقه ها مختلف هست .اتفاقا دیشب گرفتمش و یه مرحله هم رفتم
من که اصلا خوشم نیومد. سلیقه ای هست دیگه...

من 2بار بازی Dead Nation دانلود کردم و پاک کردم چون داخل بازی نمیره آخه عکس قفل داره...پلاس هم 3 ماه دیگه داره میخواستم ببینم داستان چیه؟آیا بازی 2دسته ایی باید باشه اجرا بشه یا تکنفره هم میباشد؟حالا عکس قفل برای چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or