'!|SNAKE|!'
کاربر سایت
کسی از نسخه های تریال بازیها استفاده کرده که فقط مخصوص پلاسه ؟ میگن Thief تریالش موجوده نزدیک یک ساعت میشه بازیش کرد !درسته؟
ددنيشن نسخه PS4 يه قابليت خيلي باحال داره :d
من آخر نفهمیدم ، اکانت که میسازم لوکیشن رو کجا بزنم که بازی هاش بهتره ؟
اقا من میخام فیفا انلاین بازی کنم باید حتما پلاس داشت باشم ؟؟
ایا؟؟؟؟؟؟؟؟
شما کاری که من کردم رو بکن،یه رجین 2 بساز و پلاسش کن(یجورایی اکانت اصلی)،یه اکانت رجین یک هم بساز که اگه یه وقت خواستی بازی دیجیتالی بخری خیلی نره تو پاچت :d
چون الان بازیها قیمت پوند و دلارش خیلی به نزدیک شده و با توجه به اختلاف ارزش ارز یجورایی خرید از استور رجین 2 با پوند خیلی بالاتر از رجین کی درمیاد..................
من خرید نمیخوام بکنم ، فقط میخوام بدونم بازی مجانی که میزارن اکانت اروپا بهتره یا آمریکا ؟ ( ریجن 2 همون اروپا هست دیگه ، نه ؟ )
اگه خرید نمیکنی همون رجین 2 رو بگیر،نسل قبل که بازیهاش بهتر بود..........
ولی فکر کنم توی این نسل دیگه میخوان بازیها رو یکسان بذارن،تا اینجا که فعلا اینجوری بوده................
برای هر دو ریجن!outlast برای کدوم ریجنا بود ؟
آقا این سرعت دانلود از سرورای سونی افتضاحه .. یه آپدیت فیفا داره میگیره .. هر 5 مین یه مگ میره !!!!!!
به نظرتون چیکار باید کنم ؟؟؟؟
سرعت دانلود خودم خیلی خوبه تو PC اما نمدیونم این تو چرا اینطوریه
اگه راهی هست سرعتا اوکی شه ممنون میشم بگید
سه روز دیگه برای پلاس رایگان میشه.ببخشید dead nation دقیقا تاریخ عرضش کی هست به تاریخ ما(شمسی)؟
به صورت کلی:واسه ساختن اکانت ریجن 2 بهتره یا 1؟دوستم میخواد اکانت بسازه میخواد مطمئن بشه کدوم بهتره
نه.یه سوال مهم
اکانت پلاس رو چند دستگاه میشه فعال باشه که مثلا بشه یه بازیو روی دو دستگاه دانلود کرد؟
میشه همچین چیزی اصلا؟؟؟