PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ددنيشن نسخه PS4 يه قابليت خيلي باحال داره :d
95045915758097771922.png

انصافا خوبه،ولی فکر نکنم کسی توی ایران بتونه استریم کنه بازیش رو!!!

من آخر نفهمیدم ، اکانت که میسازم لوکیشن رو کجا بزنم که بازی هاش بهتره ؟

شما کاری که من کردم رو بکن،یه رجین 2 بساز و پلاسش کن(یجورایی اکانت اصلی)،یه اکانت رجین یک هم بساز که اگه یه وقت خواستی بازی دیجیتالی بخری خیلی نره تو پاچت :d
چون الان بازیها قیمت پوند و دلارش خیلی به نزدیک شده و با توجه به اختلاف ارزش ارز یجورایی خرید از استور رجین 2 با پوند خیلی بالاتر از رجین کی درمیاد..................

اقا من میخام فیفا انلاین بازی کنم باید حتما پلاس داشت باشم ؟؟
ایا؟؟؟؟؟؟؟؟

آره باید داشته باشی

- - -ویرایش - - -

شما کاری که من کردم رو بکن،یه رجین 2 بساز و پلاسش کن(یجورایی اکانت اصلی)،یه اکانت رجین یک هم بساز که اگه یه وقت خواستی بازی دیجیتالی بخری خیلی نره تو پاچت :d
چون الان بازیها قیمت پوند و دلارش خیلی به نزدیک شده و با توجه به اختلاف ارزش ارز یجورایی خرید از استور رجین 2 با پوند خیلی بالاتر از رجین کی درمیاد..................

من خرید نمیخوام بکنم ، فقط میخوام بدونم بازی مجانی که میزارن اکانت اروپا بهتره یا آمریکا ؟ ( ریجن 2 همون اروپا هست دیگه ، نه ؟ )

من خرید نمیخوام بکنم ، فقط میخوام بدونم بازی مجانی که میزارن اکانت اروپا بهتره یا آمریکا ؟ ( ریجن 2 همون اروپا هست دیگه ، نه ؟ )

اگه خرید نمیکنی همون رجین 2 رو بگیر،نسل قبل که بازیهاش بهتر بود..........
ولی فکر کنم توی این نسل دیگه میخوان بازیها رو یکسان بذارن،تا اینجا که فعلا اینجوری بوده................

آقا این سرعت دانلود از سرورای سونی افتضاحه .. یه آپدیت فیفا داره میگیره .. هر 5 مین یه مگ میره !!!!!!
به نظرتون چیکار باید کنم ؟؟؟؟
سرعت دانلود خودم خیلی خوبه تو PC اما نمدیونم این تو چرا اینطوریه
اگه راهی هست سرعتا اوکی شه ممنون میشم بگید

آقا این سرعت دانلود از سرورای سونی افتضاحه .. یه آپدیت فیفا داره میگیره .. هر 5 مین یه مگ میره !!!!!!
به نظرتون چیکار باید کنم ؟؟؟؟
سرعت دانلود خودم خیلی خوبه تو PC اما نمدیونم این تو چرا اینطوریه
اگه راهی هست سرعتا اوکی شه ممنون میشم بگید

اون به دلیل اینه که شما توی PC از IDM استفاده میکنی و سرعت دانلودتون با 8 یا 16 کانکشن تنظیم شده،اما توی PS4 دستگاه نهایتا از 2تا کانکشن استفاده میکنه و متاسفانه راهی برای افزایش سرعت دانلود نیست هنوز..............
البته اوایل نسل میشد از Bay life استفاده کرد ولی سونی لینکای دانلود رو HTTPS کرد و گیمرا رو نابود کرد(اونایی که سرعت دانلود کم دارن):d

واسه ساختن اکانت ریجن 2 بهتره یا 1؟دوستم میخواد اکانت بسازه میخواد مطمئن بشه کدوم بهتره
به صورت کلی:
تو این نسل (PS4) که تا الان Region 1 بهتره چون هم بیشتر گیر میاد PSN Plus و پولش و هم این که ارزون تره از لحاظ بازی و... هم فرقی نداشتن تا به حال!
اگر بخواد سونی برگرده به نسل قبلی دو تا بخش به وجود میاد:
1) اگر بازی های دیجیتالی می‌خره که Region 1 خوب تخفیف می‌خورد.
2) اگر بازی های رایگان پلاس می‌خواد که Region 2 بهتر بود.
در کل این نسل من خودم فکر می‌کنم فرق چندانی بین ریجن ها نباشه ولی توی ایران Region 1 به صرفه تر باشه.

یه سوال مهم
اکانت پلاس رو چند دستگاه میشه فعال باشه که مثلا بشه یه بازیو روی دو دستگاه دانلود کرد؟
میشه همچین چیزی اصلا؟؟؟
نه.
این که کپی خوری ـه :دی
مثلا شما یه پلاس می‌خری اکانت رو می‌دی 600 نفر استفاده کنن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or