PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
2تا Mode مثل اینکه اضافه داره، Horde و Challenge
همینطور اون DLCـی که برای PS3 اومد هم داره!
و در آینده هم گفتن براش DLC خواهد اومد!

نکته : اگر به فکر پلات هستید، بگم که وقتی که سر این میزارید،چند برابر بازی های دیگست! رسما پیر میشید! سخت هم میباشد! :d چندین و چندبار هم باید تموم کنید! :d البته با توجه به نسخه ی نسل قبل گفتم،اینجا یحتمل یه فرق هایی خواهد کرد تروفی هاش! :d

ولی بازیه خوبیه برای یک بار رفتن و مخصوصا اینکه Co Op هم داره! :d یقه ی من رو که از وقتی شایعه شده گرفتن برای دوباره بازی کردنش:|

2تا Mode مثل اینکه اضافه داره، Horde و Challenge
همینطور اون DLCـی که برای PS3 اومد هم داره!
و در آینده هم گفتن براش DLC خواهد اومد!

نکته : اگر به فکر پلات هستید، بگم که وقتی که سر این میزارید،چند برابر بازی های دیگست! رسما پیر میشید! سخت هم میباشد! :d چندین و چندبار هم باید تموم کنید! :d البته با توجه به نسخه ی نسل قبل گفتم،اینجا یحتمل یه فرق هایی خواهد کرد تروفی هاش! :d

ولی بازیه خوبیه برای یک بار رفتن و مخصوصا اینکه Co Op هم داره! :d یقه ی من رو که از وقتی شایعه شده گرفتن برای دوباره بازی کردنش:|

من که پلاتش کردم واقعا سخت بود

راستی این برای کدوم ریجنه ؟
پس 2 چی میده؟

در کل رجین 2 بهتر هستش از نظر قرار دادن بازیهای فری.............
من خودم آمریکا هستم،اما اکانتم رو رجین یک دارم.........
به قول پسر عموم ایرانی بازی دراووردم :دی

این ماه هیچی،ولی انصافا اگه مارس دیگه بازیه خوب فری نکنن همون داستانی که قبلا گفتم رو سر کاز هیرای درمیارم،والا بخدا :دی

بازیهای ریجن 2:
dead nation------------ps4
tomb raider----------ps3
brothers:a tale of two sons--------------ps3
pixeljunk------------psvita
smart as-----------psvita
نکته جالب اینه که ریجنthomas was alone 1 و lone surviveror کراس بای هستند یعنی 4 بازی برا ویتا:>:bighug::x

ریجن های مختلف (اکانت) مگه بازی های مختلف قرار می‌دن؟!
از این لحاظ کدوم ریجن از همه بهتره؟!
ببین شانسیه بعضی وقتا ریجن 1 خیلی بازی های خفنی میزاره ولی بعضی وقتا ( بیشتر وقتا ) بازی های ریجن 2 خیلی بهترن
بعضی وقتا هم چند تا بازی که تو یه ریجن فری میشه ماه بعد برای اون یکی ریجن فری میشه!!
من خودم ریجن 2 دارم ولی توی خریدا ضرر میکنم مخصوصا الان بازی ها دیگه کم کم داره به همون اندازه قیمتش بر حسب دلار فروخته میشه!!!

ددنيشن نسخه PS4 يه قابليت خيلي باحال داره :d
95045915758097771922.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or