Roter Jäger
کاربر سایت
نه والا از هرکی میپرسم میگن توی این 2-3 روزه باید بیادبازیهای مجانی پلاس مارچ نمی دونین کی میان بچه ها؟
چهار شنبه بعد از ظهر میادنه والا از هرکی میپرسم میگن توی این 2-3 روزه باید بیاد
اره اومده برای امریکا ..من گذاشتم دان بشه ...dead nation اومد یا نه؟
اینطور فایده نداره!اره اومده برای امریکا ..من گذاشتم دان بشه ...
خدا کنه تا اخر سونی بازی های رایگان رو از عناوین ایندی بزاره :d
چون هم حجمش کمتره هم کلا حال میده بازی مستقل
اینطور فایده نداره!
کلا من دیگه از استور بازی نمیخرم همه رو فیزیکی میگیرم
این استاندبای مود کلا اعتمادی بهش نیست دستگاه مثل حالت عادی داغ میکنه!!!
واقعا سونی باید یه فکری بکنه اینطوری عمر دستگاه خیلی کم میشه
اگه یه سرویس خودش واسه PC بده که بشه بازی هارو منتقل کرد خیلی خوب میشه
شما حالت Stand By دستگاه رو تا حالا از نزدیک دیدی انصافا؟!
خدائیش راستش رو بگو،دیدی یا نه؟!
کمترین صدا و حرارت رو داره واقعا،من شده 24 ساعت هم گذاشتم روشن مونده دستگاه و حتی بدنه دستگاه هم داغ نشده،چه برسه بخواد عین بخاری گرما بده............
روی بالاترین دور فن هم بادش ولرم هستش بعد چندین ساعت بازی،دیگه چه برسه به استند بای................
کلا به نظر منم standby mode یک epic fail کامله روی ps4
دانلود کردن و شارژ کردن دسته فرایند خاصی نیست ، همین الان wii u یک پردازنده بسیار کم مصرف arm روش داره ، شما وقتی تنظیمات power saving رو تغییر می دی برای دانلود ، دستگاه رو به طور کامل که خاموش می کنی پردازنده arm به کار میفته و وصل می شه وایرلس فایل هایی که توی لیست دانلودت هست دانلود می کنه، نصب هم می کنه، در واقع خود کنسول کاملا خاموشه و هیچ گرمایی نمی ده و مصرف فوق العاده پایینی هم داره و فقط چراغ قرمز می شه نارنجی که نشون بده داره فایل دانلود می کنه ، همین
یعنی فرق کنسول خاموش با power saving در یک چراغه کلا ، کنسول رو خاموش می کنی اگر تنظیمات power saving انجام داده باشی خودش پردازنده arm رو بر اساس تنظیمات روشن می کنه ، اما در ps4 به نظر کل عملیات داره توسط پردازنده اصلی کنترل می شه و مثل بخاری گرما می ده بیرون
سونی هم کلا خودش رو سرویس داره می کنه که هیچ جوره از pc نشه فایل نصبی انتقال داد روی دستگاه هاش :d
شرمنده برای off-topic
حجمش چقده؟خوب دانلود تموم شد
بازی رو 30 فرمه و 1080
فکر نکنم زیاد تغییر کرده باشه از لحاظ گرافیکی نسبت به نسخه ps3