PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
DEAD NATION بنظرم بازی بدی نیست که بعضی دوستان میگن در حد ps2 هست.همونطور که یکی از دوستان گفته بود یکم نشونه گیریش بده و سخت که سختیش هم جز جذابیتهای بازیه بنظرم مخصوصا جاهایی که یه لشکر زامبی جلوت درمیاد.
من رو ps3 هم بازیش کردم البته نه کامل ولی در کل بازی خوبیه.کیلزون رو پیش دوستم اتفاقا بازی کردم واقعا بازی چرتی هست.اصلا قابل قیاس با نسخه دو و سه نیست.
سرتون رو درد نیارم ولی در مجموع با اینکه خودم فن سونی هستم ولی مایکروسافت نسل رو بهتر شروع کرده.کوانتوم بریک هم که بیاد...
من دیگه حرفی ندارم:d

اوه Octodad داداشم عاشقشه:D
به نظرت اگه بیاد بیشتر 10 دلار قیمت میخوره؟ یا اصن واسه پلاس رایگان؟
برای پلاس رایگان می‌شه اگر درست باشه شایعات.
ولی یه بازی کم ـه :| باید همه بازی هایی که تو این مدت رایگان شدن رو تو یه ماه دوباره قرار بدن!

دوستان به نظرتون من پینگ نتم بالاست برم پلاس بگیرم یا الکی هزینه نکنم ؟ با لندن حدود 330 میشه و با تهران حدود 210 -190/ نتم واسه مخابرات هستش و تو شهر ما خداروشکر شرکت درست درمونیم نیست

دوستان به نظرتون من پینگ نتم بالاست برم پلاس بگیرم یا الکی هزینه نکنم ؟ با لندن حدود 330 میشه و با تهران حدود 210 -190/ نتم واسه مخابرات هستش و تو شهر ما خداروشکر شرکت درست درمونیم نیست

اگه واسه آنلاین می خوای بگیری نگیر
اما اگه واسه بازی های فری اش می خوای بگیری ، بگیر
:-??

آقا خیلی الکی روی پینگ حساسیت نشون می‌دین!
من دیروز با پینگ 300+ راحت بازی می‌کردم از هم تیمی هام هم بیشتر Kill می‌گرفتم!

چی بازی می کردی مهمه

کلا تنها بازی ای که با این پینگ می شه بازیش کرد bf4 اه که البته انقدر باگ داره که کلا آدم بازی نکنه اعصابش راحت تره :d

چی بازی می کردی مهمه

کلا تنها بازی ای که با این پینگ می شه بازیش کرد bf4 اه که البته انقدر باگ داره که کلا آدم بازی نکنه اعصابش راحت تره :d
Warframe که خودش F2P هست رو راحت بازی کردم.
نسل قبل هم با همین نت بدون مشکل FIFA 14 می‌زدم این نسل پلاس ندارم که امتحان کنم :دی

تو این هفته اعلام میشه (دوشنبه به بعد)

خیلی ها میگن بازی بعدی Octodad هست.
بابا این چه بازیه!!
هشت پا چیه جریانش!

- - -ویرایش - - -

چی بازی می کردی مهمه

بتل 4 با پینگ 150 لگ میده شما چطور میگی بتل 4!!!:|

- - -ویرایش - - -

Warframe که خودش F2P هست رو راحت بازی کردم.
نسل قبل هم با همین نت بدون مشکل FIFA 14 می‌زدم این نسل پلاس ندارم که امتحان کنم :دی
اونو که دیس کانکتم باشی میتونی بازی کنی:d
فقط اخرش باید واسه ثبت امتیازا به اینترنت وصل بشی

این آمریکا ( ریجن 1 ) سر ویتا هم فرت فرت بازی PSP مجانی میکرد اشک همه رو در اورده بود در حالی که ریجن 2 داشت MGS و Unit 13 رایگان میکرد . امیدوارم سر PS4 این کار رو نکنن . این همه بازی octodad رو کجای دلم بزارم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or