PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این آمریکا ( ریجن 1 ) سر ویتا هم فرت فرت بازی PSP مجانی میکرد اشک همه رو در اورده بود در حالی که ریجن 2 داشت MGS و Unit 13 رایگان میکرد . امیدوارم سر PS4 این کار رو نکنن . این همه بازی octodad رو کجای دلم بزارم :|

Say no to racism :d
آقا نژاد پرستانش نکنید :دی
فعلا که تا اینجای کار بازیهای ریجن 1 و ریجن 2 با هم تفاوتی نداشته،این ماه هم هرچی فیری بشه برای هر 2 رجیون فری میشه.............

پ.ن:
عشق است Californication :دی
من کالیفورنیا زندگی میکنم :d

دوستام بازی پلاس برای ماه بعد چیه؟
چندماه طول میکشه تا بازی خوب بزارن مثل ps3 که تام ریدرو... میزارن دوستان؟

احتمالا هروقت فروش یکی از بازیهای لانچ کم بشه فیری میکننش برای دانلود...........
به نظرم اولین بازی با ارزش که میذارن به احتمال زیاد Knack خواهد بود،شایدم اگه بخوان حال بدن KZ:Shadow fall رو بذارن،اون یکی 2 هفته پیش همین بازی رو یه هفته مجانی کرده بودن مولتش رو............

مشکل در پلاس

دوستان یه سوالی ذهن منو مشغول کرده،اکانت پلاس فقط جهت دانلود بازی هاییه که برای پلاس منتشر میشه یا لازمه برای انلاین بازی کردن بعضی از عناوین ؟؟؟ مثلا بدون پلاس هم میشه FIFA یا بتل رو انلاین بازی کرد ؟؟؟؟ من الان یه پلاس 14 روزه با 10 دلار تو حسابم دارم،ارزش داره بخوام با اون 10 دلار پلاس بگیرم ؟؟؟

یوهوووووووووووووووو!!!!
عشق من Mercenary Kings :x:bighug: اتفاقا وقتی تاریخ عرضش اومد که 1 آپریل میباشد هم توی بلاگ ملت میگفتن یحتمل بازی پلاس آینده همینه! :d
یاد و خاطره ی Metal Slug رو زنده میکنه:bighug: و مثل اینکه مثل Borderlands یه عالمه اسلحه ی مختلف توی بازی هست! :d

امیدوارم همین باشه و یکهو ضدحال نخوریم و Octodad رو بزارن برای اینطرف...:|

MK به چه درد ميخوره:| تا اينجا كه نصف بازي هاي پلاس بدرد نخور بودن.بايد Fez رو مجاني ميزاشتن.
فقط Dont starve و Outlast خوب بودن:d

FEZ هم به نظر من به درد نمیخوره،روی PC بازی کردم قبلا،همش باید تصویر رو دور خودت بچرخونی.................

+
آقا برید توی استور رجین یک ببینید چه تخفیفای وحشتناکی خوردن بازیها............
قبلا با 59.99 دلار میشد یا تامب رایدر رو بخری یا تیف رو،الان من با همین پول جفتش رو خریدم :d

+
بعد یه سوال پیش اومده برام،چرا رزوگان رو برای پلاس از روی پلاس رجین دو که من بدبخت اونجا تشریف دارم ورداشتن،ولی روی پلاس رجین یک هست هنوز؟!
نه،واقعا چرا؟!
پرابلمشون با من چیه؟!:d

FEZ هم به نظر من به درد نمیخوره،روی PC بازی کردم قبلا،همش باید تصویر رو دور خودت بچرخونی.................
یا حضرته دن ماتریک !!!. شما الان یکی از بهترین بازیهای Indie تاریخ رو با خاک یکی کردی :دی.
چه تخفیفی خورده استور پلی استیشن :d:-o
Thief شده 30 دلار :دی

خبر کامل :
NA PlayStation Store Update - March 25, 2014 - PS3 Trophies Forum
گیم اشغال. اینو باید مفتی بدن با 10$ اشانتیون.
MK به چه درد ميخوره
:| تا اينجا كه نصف بازي هاي پلاس بدرد نخور بودن.بايد Fez رو مجاني ميزاشتن.
فقط Dont starve و Outlast خوب بودن:d

دعا کنید توی همین مایه ها گیم بدن وگرنه کی میتونه 40-50 گیگ کیلزون یا ACIV دانلود کنه :دی.

دوستان یه سوالی ذهن منو مشغول کرده،اکانت پلاس فقط جهت دانلود بازی هاییه که برای پلاس منتشر میشه یا لازمه برای انلاین بازی کردن بعضی از عناوین ؟؟؟ مثلا بدون پلاس هم میشه FIFA یا بتل رو انلاین بازی کرد ؟؟؟؟ من الان یه پلاس 14 روزه با 10 دلار تو حسابم دارم،ارزش داره بخوام با اون 10 دلار پلاس بگیرم ؟؟؟
برای آنلاین بازی کردن پلاس لازمه مگر بازی های F2P (که اونم دقیق نفهمیدیم میخواد یا نه، هر کی یه چیز میگه :d)
کلا اگه اهل آنلاین بازی کردن هستی باید پلاس بگیری :d

یا حضرته دن ماتریک !!!. شما الان یکی از بهترین بازیهای Indie تاریخ رو با خاک یکی کردی :دی.

دعا کنید توی همین مایه ها گیم بدن وگرنه کی میتونه 40-50 گیگ کیلزون یا ACIV دانلود کنه :دی.
http://forum.bazicenter.com/thread83253/page21/#post3112578
نظر من به نظر ایشان نزدیک تر است! :d
بازی درست حسابی بدن،بگو هر چند گیگ که میخواد باشه! :-" (کمی اغراق :d ) باز بهتر از ایندی هاست :d
این چیزا توی 2 دسته جا دارن! یا زود تموم میشن،یا کلا تموم نمیشن! :-"
در حالت اول که ضدحاله، در حالت دوم فقط the Binding of Isaac بوده که هیچوقت من رو خسته نکرده! :d

بیان نک رو بدن ببینم اون نکات منفیی که قبل از عرضه توی ذهنم بود،چقدرش درست بودن:-"
کیلزون هم همین اوضاع رو داره! :-"
گرچه به نظرم یکی از این 2تا به احتمال 85% توی E3 به عنوان بازی پلاس معرفی میشن! :d

کلا بازیهای ایندی رو من حال نمیکنم،البته تک و توک خوب بودنا،مثل لیمبو و یه چندتا دیگه...............
ولی درکل با فر :d حال نکردم..............

+
در ضمن،جون بچت از این دعاها نکن،تکلیف ما که میتونیم دانلود کنیم چیه؟!
:d

http://forum.bazicenter.com/thread83253/page21/#post3112578
نظر من به نظر ایشان نزدیک تر است! :d
بازی درست حسابی بدن،بگو هر چند گیگ که میخواد باشه! :-" (کمی اغراق :d ) باز بهتر از ایندی هاست :d
این چیزا توی 2 دسته جا دارن! یا زود تموم میشن،یا کلا تموم نمیشن! :-"
در حالت اول که ضدحاله، در حالت دوم فقط the Binding of Isaac بوده که هیچوقت من رو خسته نکرده! :d

بیان نک رو بدن ببینم اون نکات منفیی که قبل از عرضه توی ذهنم بود،چقدرش درست بودن:-"
کیلزون هم همین اوضاع رو داره! :-"
گرچه به نظرم یکی از این 2تا به احتمال 85% توی E3 به عنوان بازی پلاس معرفی میشن! :d

به نظر من خیلی زودتر از E3 بازی خوب میدن،شاید هم به قول شما توی E3 که instant game سال رو معرفی میکنن یکی از اینارو بدن............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or