PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک سوال مهم :دی
الان من تا 1 سال دیگه Plus دارم؛ اگر کسی رو بشناسم که از قبل پلاس داشته و Outlast رو گرفته، من می‌تونم از این بازیش استفاده کنم؟! :-/
به هر طریقی هم باشه فرق نداره. (دانلود اکانت طرف و...)

مگه اینکه اون طرف کلا بره توی سایت Account.sonyentertainmentnetwrok.com و از اونجا PS4 رو دی اکتیو کنه،بعد شما برید اکانت رو توی دستگاه خودتون فعال کنید و استفاده کنید...............

دوستان در مورد ساپورت و پشتیبانی سونی برای کاربران پلاس نگران نباشید . کلا 5 ماه از عرضه کنسول گذشته و هیچ ناشری حاضر نیست بازیهایی که هنوز فروش میکنن با شرایط سونی بصورت رایگان بر روی Plus قرار بگیره . احتمالا بعد از E3 و در تابستان به مرور بازیهایی مثل NFS ، AC IV و ... روی پلاس قرار میگیرن اما تا اونموقع خیلی احتمالش کمه یک بازی AAA بزرگ فری بشه ...

خدایی این چه بازیاییه داری رایگتن میکنه اصلا رایگانشون نکنه بهتره به خدا
mercenary king هم شد بازی ؟!!!!!! حالا dead nation ید نبود یا resogun هم خوب بود ولی همه میگن outlast مزخرف بود که هنوز کامل دانلودش نکردم

mercenary king هم شد بازی ؟!!!!!! حالا dead nation ید نبود یا resogun هم خوب بود ولی همه میگن outlast مزخرف بود که هنوز کامل دانلودش نکردم

Outlast رو نگیری نصف عمرت ب فناس :d...........

به نظر من بهترین بازی پلاس بوده تا الان،Dead Nation هم انصافا خوب بوده،Co-Op خیلی جالبه...............
بخش تک نفره هم توی درجه های سختی بالا بد جور سخته و آدم رو معتاد خودش میکنه،کلا از اون بازیاس که پلات کردنش میره توی داستان مرد کهن و گاو آهن و این حرفا...............

Dead Nation بازیش سرگرم کنندست و اگه یکی از دوستات پلی 4 داره باهاش آنلاین بزنی بیشتر هم حال میده . OutLast هم متوسطه به نظرم . من بعد 1ساعت که بازی کردم دیگه ترسش برام پرید ! حالا نمیدونم چرا تعدادی از دوستان سکته زدن :دی ، ولی در کل بازیی هست که هیجان داره به جای ترس . من خودم بازی رو دیگه ادامه ندادم ! چون برام جلو تر که رفتم تکراری شده بود . اما تجربش خوبه ، سعی کن اگه میخوای بازیش کنی تو تاریکی باشه و هدفون تو گوشت باشه :دی

اقا من تازه کار الان تو شوکم پلاس چیه من تا حالا pc باز بودم لطفا یه توضیح درباره پلاس که چی هست به چه درد میخوره چجوری باید استفاده کرد و مزایاش به نسبت بخش شبکه کنسول رقیب به من بدین

این سونی هم داره یواش یواش عین اکس باکس اشکم رو در میاره :| :دی اون مایکروسافت از اون خسیس بازیاشون نسل قبل ، اینم از سونی شانس ما که حالا گرفتم !

این سونی هم داره یواش یواش عین اکس باکس اشکم رو در میاره :| :دی اون مایکروسافت از اون خسیس بازیاشون نسل قبل ، اینم از سونی شانس ما که حالا گرفتم !
تو PS3 هم اول نسل همین بود!!؟
الانم بازی خاصی نیست بخوان فری کنن
فکر اینم که بیان KZ و امثال اونو فری کنن رو نکنید:d
تا پلاس PS4 بازی های درست حسابی ه خودش ببینه دسته کم 1 سال طول میکشه...

حتی حاضر نیستن knack رو هم free کنن . از اول تا حالا یه مشت اشغال برای خالی نبودن عریضه مجانی کردن که اونا هم بود و نبودشون فرقی نمی کرده . مسلما اگه بحث زور و اجبار سونی برای انجام بازی های انلاین نبود هیچوقت من و خیلی های دیگه عضو این پلاس مسخره نمی شدیم .

اقا من تازه کار الان تو شوکم پلاس چیه من تا حالا pc باز بودم لطفا یه توضیح درباره پلاس که چی هست به چه درد میخوره چجوری باید استفاده کرد و مزایاش به نسبت بخش شبکه کنسول رقیب به من بدین

رفیق راحت بهت بگم
برای اینکه بازیهارو مولتی بازی کنی باید اکانت PSN یا همون پلی استیشن نتورک رو پلاس کنی.
پلاس کردن هم یعنی باید خریداری کنی اشتراک پلاس 1 ماهه 3 ماهه و یک ساله فروخته میشه.
حالا سونی هم ماهانه بازی رایگان میده بخواطر اینکه پلاس خریدی

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or