PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اولا در مورد outlast بگم بازی اوایل تا وسطاش خوب هست بخصوص اوایلش با فضاسازی ترسناکش.ولی متاسفانه بعضی از مکانهای بازی بحدی تاریک هست که نور صفحه نمایشگر و بازی رو تا ته هم ببری بالا راه رو پیدا نمیکنی.به همین خاطر نصفه رهاش کردم)x
دوما هم که دوستان گفتن.واقعا بجز دد نیشن عنوان جالبی واسه پلاس نیومده که واقعا از سونی انتظارم بیشتر بود.حداقل knack رو باید میداد.
هرچند خودم فن سونی هستم ولی انصافا مایکروسافت نسل رو خیلی خیلی بهتر شروع کرده.
حالا ما باید تا کی انتظار بکشیم که یکی از عناوین شاخ سونی بیاد خدا میدونه)x
والا یجورایی از خرید ps4 واسه حالا پشیمون شدم.لااقل تا یک سال دیگه آدم هیچی از دست نمیداد.
عجله کار شیطون بود:d

چند مورد رو مشخص کنیم!
اول اینکه نسل قبل،اول نسل که اصلا پلاسی وجود نداشت! فکر کنم 2009 یا 2010 تازه متولد شد! اون موقع هم خبری از ماهی 2-3 تا بازی مجانی نبود و بیشتر مثلا یک هفته زودتر دموی بازی ها رو میزاشتن :d
بعد اینکه هنوز هیچی نشده انتظار دارید کیلزون و نک و ... بزارن خیلی انتظار زیادیه! و اینکه خوب این بازی ها هنوزم فروش دارن! چیزی هم از عرضه ـشون نگذشته! برای PS3 هم که میان TR و BS:I و ... میزارن،نزدیک یک سال گذشته بوده از عرضشون!

مورد بعدی اینکه این بازی هایی که الان برای پلاس اومدن/دارن میان، اکثرش رو یه سر به E3 و Gamescom و ... بزنید،همون موقع گفتن قراره برای پلاس بیان!
Don't Starve و Outlast و Secret Ponchos (این هنوز عرضه نشده) توی E3 گفتن. + DriveClub Plus Edition ...
توی Gamescom هم یادمه بهترین بازی ایندی:x the Binding of Isaac رو گفته بودن میاد! (اینم هنوز عرضه نشده:| ) آیزاک اگر بیاد رسما دست به بازی دیگه ای نمیزنید:-" مخصوصا اونایی که ویتا دارن،مطمئنا همینطور سرش شارژ تموم میکنند :d

همه ی این بازی هایی هم که اومدن، Day 1 بودن! :d
به نظرم چندان جای ایرادی به پلاس وارد نیست! یدونه ددنیشن هست فقط...که اونم چون قبلا برای تعطیلی PSN داده بودن و تقریبا همه بازی کرده بودن،انتخاب خوبی نبود به نظرم! :|
دیگه بقیه ی چیزا بر میگرده به سلیقه :d

البته من احتمالا اومدن Octodad برای پلاس رو هم زیاد میدونم! :| یعنی همه جا از این بازی یه خبری میشه! توی هر ویدیویی هم که میزارن،اینم حضور داره! :|

و یه چیز دیگه! این نسل هم فکر نمیکنم دیگه مثل نسل قبل بهمون بازی خفن بدن :| همون پلاس رو برای آنلاین بازی کردن گذاشتن،این یه بازی در ماه هم برای خالی نبودن عریضه میباشد! :| اون سیستمی که روی ویتا و PS3 بود رو فکر کنم باید فراموش کنیم :(

تو PS3 هم اول نسل همین بود!!؟
آقا چرا خالی میبندی:دی اول نسل مگه پلاس وجود داشت؟:دی
سونی گفته تابستون تولید کنسولش رو میرسونه به تقاضا! یعنی رک بهتون بگم تا تابستون انتظار معجزه ای از سونی نداشته باشید چون تمام توانش رو گذاشته که تولیدات رو ببره بالا!
بعد از تابستون مطمئن باشید با کیلزون و نک و درایو کلاب و ... کلی بهتون حال میده:دی

آخرین ویرایش:
این نسل هم فکر نمیکنم دیگه مثل نسل قبل بهمون بازی خفن بدن :| همون پلاس رو برای آنلاین بازی کردن گذاشتن،این یه بازی در ماه هم برای خالی نبودن عریضه میباشد! :| اون سیستمی که روی ویتا و PS3 بود رو فکر کنم باید فراموش کنیم :(
امیر حسین اینهمه اسمون ریسمون بافتی اخرشم رسیدی به حرف من :دی منم همینو گفتم دیگه :دی کلا سونی به علت اینکه پلاس رو روی ps4 اجباری کرده و باید برای انجام بازی انلاین پلاس باشی دیگه نیازی نمی بینه مثل ps3 خودشو به اب و اتیش بزنه و بازی های خوب رو برای پلاس مجانی کنه . زوری این نسل پلاس رفت تو پاچمون ! ضمنا اون knack که داری می گی می فروشه خیلی از بازی های دیگه که برای پلاس ps3 قرار گرفته هم داشتن می فروختن و free شدن . منتهی اینا می دونن بخوای نخوای باید پلاس بشی پس نیازی نمی بینن برای بازی های بزرگ هزینه کنن.

چند مورد رو مشخص کنیم!
اول اینکه نسل قبل،اول نسل که اصلا پلاسی وجود نداشت! فکر کنم 2009 یا 2010 تازه متولد شد! اون موقع هم خبری از ماهی 2-3 تا بازی مجانی نبود و بیشتر مثلا یک هفته زودتر دموی بازی ها رو میزاشتن :d
بعد اینکه هنوز هیچی نشده انتظار دارید کیلزون و نک و ... بزارن خیلی انتظار زیادیه! و اینکه خوب این بازی ها هنوزم فروش دارن! چیزی هم از عرضه ـشون نگذشته! برای PS3 هم که میان TR و BS:I و ... میزارن،نزدیک یک سال گذشته بوده از عرضشون!

مورد بعدی اینکه این بازی هایی که الان برای پلاس اومدن/دارن میان، اکثرش رو یه سر به E3 و Gamescom و ... بزنید،همون موقع گفتن قراره برای پلاس بیان!
Don't Starve و Outlast و Secret Ponchos (این هنوز عرضه نشده) توی E3 گفتن. + DriveClub Plus Edition ...
توی Gamescom هم یادمه بهترین بازی ایندی:x the Binding of Isaac رو گفته بودن میاد! (اینم هنوز عرضه نشده:| ) آیزاک اگر بیاد رسما دست به بازی دیگه ای نمیزنید:-" مخصوصا اونایی که ویتا دارن،مطمئنا همینطور سرش شارژ تموم میکنند :d

همه ی این بازی هایی هم که اومدن، Day 1 بودن! :d
به نظرم چندان جای ایرادی به پلاس وارد نیست! یدونه ددنیشن هست فقط...که اونم چون قبلا برای تعطیلی PSN داده بودن و تقریبا همه بازی کرده بودن،انتخاب خوبی نبود به نظرم! :|
دیگه بقیه ی چیزا بر میگرده به سلیقه :d

البته من احتمالا اومدن Octodad برای پلاس رو هم زیاد میدونم! :| یعنی همه جا از این بازی یه خبری میشه! توی هر ویدیویی هم که میزارن،اینم حضور داره! :|

و یه چیز دیگه! این نسل هم فکر نمیکنم دیگه مثل نسل قبل بهمون بازی خفن بدن :| همون پلاس رو برای آنلاین بازی کردن گذاشتن،این یه بازی در ماه هم برای خالی نبودن عریضه میباشد! :| اون سیستمی که روی ویتا و PS3 بود رو فکر کنم باید فراموش کنیم :(

اتفاقا سونی بازی خوب باید بده
از اون ور مایکروسافت با Games With Gold هست و قاعدتا در این زمینه کم نمی زاره واسه محبوبیت بیشتر Xbox One پس سونی از این ور قاعدتا نباید کم بیاره

من فقط شفاف سازی کردم که اگر کسی انتظار نک و کیلزون داشته،خیلی انتظار بی خودی داشته :| به همون دلیلی که تا الان رفته PS4 گرفته(نمایش ها و ... ) توی همون نمایش ها هم برنامه های آینده ی پلاس مشخص بود! :d :-"
بعد بازی های ایندی خدایی اگر نزارن،عمرا طرف هیچکدومشون نمیریم و خیلی هاشون رو از دست میدیم،هر از گاهی بد نیست! :d
برای PS3 هم به صورت Day 1 فقط بازی ایندی میزارن :d (اونم خیلی کمتر به نسبت:-" ) اون بازی هایی که فروش داشتن هم نزدیک 10-12 ماه بعد میزاشتن،خو یکم صبر پیشه کنید! :| فروشی که بعد از نزدیک یک سال هست رو با فروشی که بعد از 4-5 ماه،اونم توی این بی بازیی هست مقایسه میکنی؟ :d

البته برای کسایی که قبلا پلاس میگرفتن،فکر نکنم تو پاچه رفتن باشه،چون میگرفتن به هر حال! :d مثلا من خودم رزوگان و ددنیشن و MC (این رو که شدید منتظرش بودم اصلا! :d ) و DS رو حتما میزنم! فقط یدونه Outlast بود که حتی نزدم تو لیست دانلود بره! :| اون بازی سایه ایه ...چی بود اسمش؟ اونم بهش نرسیدم و بعد از برداشته شدنش پلاس شدم :| ، اینا فقط برای PS4 بودن، روی PS3 هم که TR و برادرها!
با یه حساب سرسری میتونم بگم من چیزی نرفته تو پاچم و همین الان هم راضیم! :d
تازه مثلا من MC بزنم حداقل لذت میبرم ولی کیلزون بزنم یحتمل از اول تا آخر حرص میخورم که چرا گند زدن به KZ نازنین :(

ولی خوب بازم آخرش میرسیم به حرف خودت:-" که خبری از اون بازی ها غیر از E3 و آخر سال نخواهد شد! :d امیدوارم DC Plus Edition رو به عنوان یکی از این بازی ها ندن بهمون! :|

---
سیستم مایکروسافت که هنوز برای این نسل فکر نکنم به راه افتاده باشه! اگرم قرار باشه مثل E3 باشه که باید بهش خندید! :d AC II ؟ چجوری روشون شد خدایی! =))
ولی خوب اگر MS این سیستم رو برای این نسل بیاره با بازی های خوب و به روز البته،سونی هم بیکار نمیشینه دیگه :d اما فعلا همین آش ـه و همین کاسه! :d

اولا در مورد outlast بگم بازی اوایل تا وسطاش خوب هست بخصوص اوایلش با فضاسازی ترسناکش.ولی متاسفانه بعضی از مکانهای بازی بحدی تاریک هست که نور صفحه نمایشگر و بازی رو تا ته هم ببری بالا راه رو پیدا نمیکنی.به همین خاطر نصفه رهاش کردم)x
دوما هم که دوستان گفتن.واقعا بجز دد نیشن عنوان جالبی واسه پلاس نیومده که واقعا از سونی انتظارم بیشتر بود.حداقل knack رو باید میداد.
والا یجورایی از خرید ps4 واسه حالا پشیمون شدم.لااقل تا یک سال دیگه آدم هیچی از دست نمیداد.

میدونستی که تو OutLast دوربین همراته ؟! بعدا ، میدونستی دوربینه دید در شب داره برای مواقعی که محیط تاریکه ؟! :دی

- - -ویرایش - - -

تو PS3 هم اول نسل همین بود!!؟
الانم بازی خاصی نیست بخوان فری کنن
فکر اینم که بیان KZ و امثال اونو فری کنن رو نکنید:d
تا پلاس PS4 بازی های درست حسابی ه خودش ببینه دسته کم 1 سال طول میکشه...

دارم میگم حداقل چند تا بازی درست حسابی میدادن بیرون عین مایکرو که چندتا بازی مختلف برای کنسول خودش داده بیرون ! حداقل یکم بیشتر لذت میبردم ، الان فقط دارم فیفا بازی میکنم یا inFAMOUS ! امیدوارم حداقل Watch Dogs رو میدن بیرون بازیش خوب از آب دراومده باشه .

پ.ن : اگه بخواد KillZone رو مجانی کنه ، کی میتونه دان کنه ؟ :دی والا به خدا ، چهل و خرده ای گیگ مگه کشکه !!! :دی

outlast که دوربین دید در شب داره!:d

سلام دوستان
بازی steamworld رو من گرفتم متاسفانه بد جوری گیر کردم قبلش مراحل رو مشخص میکرد که کجا بری اما الان از صفحه اصلی فقط میگه برو فلان جا ! دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون !

سلام به همگی
میشه لطفا راهنماییم کنید؟؟؟
از کجا می تونم طوری تنظیم کنم که دانلود و آپلود گزینه توقف داشته باشه تا هر وقت خواستم قطع کنم و بعدا ادامه آپدیت و دانلود رو انجام بدم؟؟؟؟
میشه بگید از کجا باید این کارو بکنم و تنظیماتشو انجام بدم؟؟؟
ممنون

سلام به همگی
میشه لطفا راهنماییم کنید؟؟؟
از کجا می تونم طوری تنظیم کنم که دانلود و آپلود گزینه توقف داشته باشه تا هر وقت خواستم قطع کنم و بعدا ادامه آپدیت و دانلود رو انجام بدم؟؟؟؟
میشه بگید از کجا باید این کارو بکنم و تنظیماتشو انجام بدم؟؟؟
ممنون

PS4 هنوز قابلیت Pause کردن دانلود رو نداره.........
ولی اگه اینترنت رو قطع کنید و هر موقع خواستید وصل کنید،دانلود از اونجایی که Pause شده ادامه پیدا میکنه............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or