PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من چند وقت پیش resogun رو دانلود کردم موقع اجرا قفل روش بود و بازش نمیکرد.یعنی چی؟داستانش چیه؟

باید بری تو تنظیمات psn و گزینه Primary Active کلیک کنی بعد چند لحضه که اکانت ریجن که هستی توpsn دستگاه ps4 شناسایی میکنه و بعد عکس قفل میره....یکی از علتاش اینه این گزینه فعال نکردید وبا از طریق pc توpsnرفتید و توبخشPrimary Activeو دستخالی برگشتید که این مورد پیش میاد دوست عزیز.

لیست این ماه پلاس هم معرفی شد، واقعا عنوان های پلاسشون برای PS4 مزخرفه! امیدوارم زودتر به فکر یه 2-3 تا Title درست و حسابی دادن بیوفتن.

خوب قبول کن ps4 هم هنوز بازی نداره ... هم زمان چندانی ازش نگذشته که بتونه بازی های بزرگ رو free کنه ... از طرفی باید بازی هایی که free میکنه صرفه داشته باشه ... مثلا من برم کیلزون رو فیزیکی بخرم برام به صرفه تر از دانلود کردنش میشه ...والا

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

راستی کسی اینجا مثل من هست که اینده نگری داشته باشه ... و بازی های پلاز هر سه پلتفرم رو به دانلود لیستش اضافه کنه ...

دوستان من BF4 Region ALL هست.
چرا نمیتونم DLC ها رو دانلود کنم چه از توی Store که میرم پولیه همچنان.
از توی بازی Premium هم که میرم میگه Premium نیستی هر پک رو که انتخاب میکنم.
China Rising و ... رو پولشو از طریق CreditCard یا Code میخواد محاسبه و بگیره...

من رفتم بازیمو با R-ALL عوض کردم 20ت سر دیسک پیاده شدم که این DLC ها رو راحت بگیرم بازم نمیتونم بگیرم.

یکی نیست مشکل رو بدونه کجاست؟

اکانتم US هست+شارژ شده.

چرا بقیه میتونن دانلود کنن؟

برای خرید پلاس میتونم اکانتمو شارژ کنم با اون plus بخرم؟ Credit card نمیخواد ؟
اخه پلاس یک ساله الان حدود 167 تومنه برای US بعد تو مارکت خوده امریکا 39.99 دلاره که با دو تا 20 دلاری میشه اکانته یک ساله گرفت . بیست دلاری هم 73 تومن قیمت دارم میخوام بدونم میشه یا خیر؟

برای خرید پلاس میتونم اکانتمو شارژ کنم با اون plus بخرم؟ Credit card نمیخواد ؟
اخه پلاس یک ساله الان حدود 167 تومنه برای US بعد تو مارکت خوده امریکا 39.99 دلاره که با دو تا 20 دلاری میشه اکانته یک ساله گرفت . بیست دلاری هم 73 تومن قیمت دارم میخوام بدونم میشه یا خیر؟

کی اینو گفته 39.99
1ماه=9.99$
3ماه=17.99$
12ماه=49.99$
من خودم پولم به 12 ماه نرسید رفتم یه 20$ خریدم یه 3ماه پلاس گرفتم .2 $ هم برای خودم موند

استور فردا آپدیت میشه و بازیها فردا میاد رو استور
البته استور اروپا 4شنبه آپدیت میشه و بازی ها روش قرار میگیره! حالا نمیدونم منظورت از فردا، فردا صبح هست یا همون 4شنبه!
ماله امریکا فردا آپدیت میشه!

البته استور اروپا 4شنبه آپدیت میشه و بازی ها روش قرار میگیره! حالا نمیدونم منظورت از فردا، فردا صبح هست یا همون 4شنبه!
ماله امریکا فردا آپدیت میشه!
بله درسته ، من منظورم استور امریکا بود برهان ... به ساعت توجه نکردم :d
برای اروپا میشه همون چهارشنبه که خودت گفتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or