Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون فوتباله رو که باز کردم!غیر اون دیگه نیست؟؟؟

راستی این pixel junk shooter تریلر tgsـش رو دیدم!!!خیلی باحال بود 2 نفره هم میشه بازی کرده!!!!واقعا عالی بودش به شما هم توصیه میکنم ببینیدش :biggrin1:

یه سوال !!!
این بازی MAG چجور بازیه !؟؟
البته جاش اینجا نیست چون ربطی بهPSN Game نداره این بازی.
این بازی یک بازی بسیار جذاب و عالی هست که قابلیت پشتیبانی 128VS128 داره یعنی 256 نفر با هم می تونند بازی کنند. تا جایی که من میدونم بخش داستانی در کار نیست و بازی فقط آنلاین و شاید هم با Bot به صورت آفلاین باشه. لازم به ذکر هست که با در اولین ماه میلادی به بازار خواهد آمد.

چرا تو psn فقط از چند عنوان معدود پلی بل دمو داره؟ تِرین چند مگه؟
کسی The Last Guy ؤو بازی کرده؟ Zombie Nation عرضه شده؟ Burn Zombie ارزش داره یا نه؟
ممنون

دوستان من بازی Operation Creature Feature رو از Store خریدم اما وقتی میرم تو بازی تو لودینگش هنگ میکنه و هیچ وقت لودنیگ تموم نمیشه...:((
چی کار کنم؟؟
پولمون حروم شد :laughing:

دوستان من بازی Operation Creature Feature رو از Store خریدم اما وقتی میرم تو بازی تو لودینگش هنگ میکنه و هیچ وقت لودنیگ تموم نمیشه...:((
چی کار کنم؟؟
پولمون حروم شد :laughing:
پاکس کن دوباره بزار برای دانلود.

TGS09: Gravity Crash gameplay

Download
TGS09: Pixel Junk Shooter Gameplay

Download

فريمورت چنده ؟!؟
اگه 3 هست بدو بورو 3.01 رو بگير حل ميشه :-"
3.1 رو ریختم ولی درست نشد(قبلا ریخته بودم قبل از دانلود) یکی دیگم این طوریه Trial of Topoq :(( (درست نوشتم :cheesygri) من تو اینترنت سرچ کردم یکی دیگه هم تو یه سایت خارجی مشکل منو داشت :((...

3.1 رو ریختم ولی درست نشد(قبلا ریخته بودم قبل از دانلود) یکی دیگم این طوریه Trial of Topoq :(( (درست نوشتم :cheesygri) من تو اینترنت سرچ کردم یکی دیگه هم تو یه سایت خارجی مشکل منو داشت :((...
احتمالا به خاطر هاردت هست ، اگر توش اطلاعات مهم داری ازشون Backup بگیر ، بعد فرمت کن هردت رو بازی رو دوباره Download کن .

سلام
بالاخره تاریخ انتشار بازی Trine برای US PlayStation Network توسط Frozenbyte اعلام شد .
این بازی 22 اکتبر یعنی 18 روز دیگه عرضه خواهد شد .
این بازی 17 سپتامبر برای PSN اروپا با قیمت 17 پوند عرضه شد ، اما هنوز اطلاعاتی از قیمت این بازی در PSN US وجود ندارد .
دوستان عزیز صفحه قبل میتونن اطلاعات خوبو کاملی رو راجع به بازی بدست بیارن .

tmntreshelledhed580.jpg

سلام !
میخوام براتون لیست 10 بازی پرفروش PlayStation Store رو در ماه سپتامبر بزارم . مقام اول رو نینجاهای HD کسب کردند . بازی TMNT : Turtles in Time Re-Shelled توانست مقام اول رو کسب کنه و بعد از آن NBA 2K10 : Draft Combine و Final Fantasy VII به ترتیب دومین و سومین بازی پرفروش ماه سپتامبر بودند .

1. TMNT: Turtles in Time Re-Shelled
  2. NBA 2K10: Draft Combine
  3. Final Fantasy VII
  4. Marvel Vs Capcom 2
  5. Fat Princess
  6. Battlefield 1943
  7. Zombie Apocalypse
  8. Silent Hill
  9. Final Fantasy Tactics
  10. SimCity 2000

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟