Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
دوستان میخواستم یه مطلب خیلی مهمی رو بهتون اینجا بگم که همه ببینند چون چند بار تا حالا تو تاپیک ها گفتم این مسئله رو دیگه بیشتر از این قربانی ندیم . :دی
این موضوع گرفتن DLC بازی ها از PSN هست . با توجه به اینکه جدیدا دیگه خریدن PSN Card اسون شده چون بازیسنتر اونو به قیمت خوب و راحت ارائه میده کم کم بازی های Downloadable و DLC ها مورد توجه بیشتر ما قرار گرفته ولی اینجا یه مسئله هست به نام ریجن .
PSN Card های ما فقط قابل استفاده روی PSN US هستند ولی بازی های ما بیشترشون PAL .
یه سری از بازی های پرطرفدار مثل Killzone 2 و FIFA 09 و LBP و R2 و ... الان توی PSN کلی DLC دارند . ولی نکته مهمی که اینجا خیلیا بهش توجه نکردند و ضربه هم خوردند اینه که باید ریجن بازی شما با ریجن محل خرید شما یکی بشه اگر بایز شما PAL هست فقط باید از PSN PAL خرید کنید و DLC تون رو استفاده کنید در غیر اینصورت فقط پولتون رو دور ریختید .
البته اگر همچین اشتباهی کردید یه راه حل هست و اونم اینه که بازی تون رو عوضش کنید . اگر بازیتون ریجن PAL و شما از US خرید کردید بازیتون رو با یه بازی ریجن یک عوض کنید . :smile:
خواهش میکنم دقت کنید تا دیگه بیشتر از این شاهد اینجور مشکلات نباشیم .
ممنون

آخرین ویرایش:
درود .
دوستان هر هفته بخش PSN سایت Playstation.com یک بازی رو به عنوان Game of The Week معرفی می کنه که منم براتون میزارم .
اگر اجازه بدید این کار رو خودم انجام بدم که هماهنگ باشه مطالب .
----------------------------------------------------------------
Game of The Week
PixelJunk™ Eden
سلام !
میخوام این هفته یکی از زیبا ترین بازی های PSN رو معرفی کنم . با من باشید !

image_100x100.jpg

Genre: Action, Adventure
Publisher: SCEA
Release Date: 07/2008
Players: 1-3​

image_2.gif

Key Features :​
  • جلوه های تصویری زیبا انیمیشن های فوق العده این بازی رو به یکی از تجربه های خوب تبدیل کرده .​
  • شما تا 3 نفر میتونید در Eden به صورت Multiplayer Co-op بازی کنید .​
  • پشتیبانی از سیستم Trophy و Online Leaderboard تا خودتو رو با بقیه مقایسه کنید .​
  • شما میتونید با استفاده از قابلیت Video Recording بازی خودتون رو توی Hard ذخیره کنید یا اونو به صورت مستقیم در سایت Youtube آپلود کنید .​
PixelJunk™ Eden سومین بازی از سری بازی های جذاب PixelJunk می باشد که هر 3 قسمت اون توسط شرکت Q-Games ساخته و به PSN عرضه شده است .
این بازی واقعا زیباست . تمی هنری و زیبا که شما رو از هیاهوی بازی های خشن و پر از هیجان و ترس و خشم یه یک دنیای زیبا و متفاوت میبره به دنیایی که شا هیچ وقت قبلا اونو تجربه نکردید .
شما کنترل موجود ریزی به اسم grimp رو دارید که سعی در جمع اوری و به دست اوردن Spectra ها داره که در سراسر باغ Eden پخش شدند . شما می پرید و Prowlers رو از ببن می برید و قدرت اونا رو برای کاشتن گیاهان بیشتر صرف می کنید .
این بازی با تصویری زیبا و موسیقی دلنشین و اتمسفر بی نظیرش ساعت ها شما رو به دیدن دنیایی دیگر خواهد برد .

image_97x97.jpg
شما همچنین میتونید Demo این بازی رو از PSN بگیرید .

آخرین ویرایش:
سلام من Linger in Shadow گرفتم برای امتحان با وجود این که بازی نیست خیلی باحال هستش کیوان اگه تمام تروفی هاش رو گرفتی بیا یه آمار بده تو بخش تروفی ما هم همش رو بگیریم من فکر کنم 6-7 تای گرفتم

image_100x100.jpg

اینم مجانی گرفتم خیلی باحال هستش اما یک مرحلش هستش که نمیشه طلا گرفت رو اعصاب هستش
مرحله ای که بشکه ها رو هواست باید مربع رو بگیری و دسته رو تکون بدی رو اعصاب هستش

به حرف آرش هم گوش کنید دقت کنید DLC با بازی هم از یک منطقه باشه که مثل من اعصاب براتون باقی نمیمونه و الان یه 2 هفته هستش که KILLZONE 2 تحریم هستش فکر کنم کم کم خشمم فروکش کنه و دورباره بشینم مثل خوره ها لایو بزنم:love:

ببخشید یه سوال داشتم اگه با هر dl region کنیم فقط با همون region می شه بازی کرد؟
خیر دوست عزیز . شما مثلا یه PSN Card که فقط میتونی توی PSN US باهاش بازی بخری بازیتو میخری بعد که Download رو زدی میاد تو Download List ات .
تو PS3 ایت اگر 100 تا اکانت جاهای مختلف هم داشته باشی میتونی با همشون بدون مشکل بازی کنی . :smile:

آرش جان این بازی هم از این قاعده که میشه رو 4 تا ps3 دانلودش کرد پیروی میکنه؟همین rag doll kung fu رو میگم!

آرش جان این بازی هم از این قاعده که میشه رو 4 تا ps3 دانلودش کرد پیروی میکنه؟همین rag doll kung fu رو میگم!
بله پیروی میکنه :دی
کلا این واسه همه چی اینجوریه حتی برای Item های مجانی مثلا به یه اکانت شما نمیتونی مثلا یه تم رو 5 بار بیشتر Download کنی که خو به بار بیشتر نمی کنی میخوای چیکار :دی

آرش جان وقت کردی 4 تا بازی معرفی کن ! :دی
سعی کن ادبیاتت رو هم درست کنی :دی

کلا این واسه همه چی اینجوریه حتی برای Item های مجانی مثلا به یه اکانت شما نمیتونی مثلا یه تم رو 5 بار بیشتر Download کنی که خو به بار بیشتر نمی کنی میخوای چیکار :دی

این جمله رو چندبار خوندم متوجه نشدم ولی! :دی

قیمت بازی ها رو هم بگین لطفا. :دی !!!

مرسی.

آرش جان وقت کردی 4 تا بازی معرفی کن ! :دی
سعی کن ادبیاتت رو هم درست کنی :دی

سلام کیا :دی
چشم یه 2 3 تا بازی خوب معرفی می کنم .
ادبیات رو هم چشم درست می کنم . :smile:

این جمله رو چندبار خوندم متوجه نشدم ولی! :دی

قیمت بازی ها رو هم بگین لطفا. :دی !!!

مرسی.

کیا مشخصه دیگه :دی گفتم با یه اکانت یه Item رو حالا هر چی که میخواد باشه رو نمیشه بیشتر از 5 بار Download کرد .
قیمت بازی ها رو هم چشم .
قیمت اون بالایی که معرفی کردم $ 9.99 بود . :smile:

Flower™​

image_97x97.jpg

سلام !
امروز میخوام براتون تجربه خودم رو از بازی زیبا Flower بگم . با من باشید . !​

Genre: Misc
Publisher: SCEA
Release Date: 02/2009
Players: 1
Price : 9.99​

image_2.gif

Key Features :
  • Simple Gameplay Controls : کنترل این بازی ساده است فقط کافی است با Sixaxies در جریان باد قرار بگیرید .​
  • Lush and Interactive Environments : شما در محطی زیبا قرار گرفته اید محیطی که تا به حال اونو تجربه نکردید .​
  • Immersive and Emotional : این بازی طیف گسترده ای از مردم رو پوشش میده فرقی نمیکنه شما گیمر باشید یا نباشید به هر حال شما از این بازی نهایت لذت رو خواهید برد .​
Description :

Flower دومین عنوان یا به قولی ادامه یکی از پر فروش ترین بازی های PSN یعنی Flow که این بار با تعریف دیگری از طبیعت ما رو به خودش جذب می کنه .
محیط زیبا و فراموش نکردنی که تا به حال اونو هیچ جای دیگر تجربه نکردید و یه کنترل آسان و بسیار لذت بخش به کمک دسته Sixaxies این بازیو در زمره بهترین بازی های PSN قرار داده که میتونه هر سنی با هر دیدگاهی رو مخاطب خودش قرار بده .
شما در این بازی دیگه کنترل یک موجود فضایی و یا یک گانگستر رو در اختیار ندارید . در این بازی هدف شما کشتن نیست هدف شما از بین بردن نیست هدف شما شکوفایی و متولد کردنه.
شما در این بازی دیگه در یک محیط تاریک و بسته قرار ندارید در این بازی دیگه خون عنصر اصلی نیست . در Flower شما باید عواطفتون رو کنترل کنید عواطفی که به پرپر شدن یک شاخه گل بسته است .
شما در Flower باد هستید بد نیستید شما در Flower سرنوشت هستید سرنوشتی که باید به سرانجام برسه به زیبا کردن به شکوفا کردن به فرار حتی اگر کم از این دنیای ماشینی .
شما باید همراه باشید اگر تنها باشید شکست میخورید در این بازی درسته که هدف ساده است ولی در دل این هدف هزاران شاخه پرپر شده گل قرار داره .
گیمپلی Flower متفاوته درسته ساده است ولی در عین حال زیبا شما باید گل ها رو در میسر باد به سوی گل های دیگر هدایت کنید .
من خودم Flower رو تجربه کردم تجربه ای که تا به حال تو هیچ بازی نداشتم حسی بهم دست داد که دوست داشتم هیچ وقت از بازی بیرون نرم و میخواستم در دشت های پهناور بازی روی باد های ملایم غوطه ور بشم .
تنها ایراد Flower کوتاهی ان است . ولی شما میتونید در دشت ها بوزید و رمز و رموز بین گل ها را کشف کنید .​
----------------------------------------------------------------------------------------
دوستان خوبم این تجربه من بود از بازی زیبای Flower . امیدوارم از خوندن این مطالب خسته نشده باشید .
اگر کمی یا کاستی داشت به بزرگی خودتون ببخشید .​

آخرین ویرایش:
درود !
ESRB تایید کرد که بازی بسیار پرطرفدار Final Fantasy VII به زودی در PSN US عرضه خواهد شد .
طبق لیست ESRB این بازی برای PS3 و PSP در هفته های آینده عرضه خواهد شد .
هنوز چیزی در مورد PSN UK و سایر کشورهای اوپایی گفته نشده است ولی انتظار میره که SE برای این مناطق هم برنامه ای خواهد داشت .

ff7jpnpstore580.jpg

Final Fantasy VII قبلا برای PSN Japan عرضه شده بود .
هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد تاریخ دقیق عرضه و قیمت در دست نیست ولی انتظار میره قیمت بازی بین 10 تا 15 دلار باشد .
قبل از این هم عرضه بازی هایی مثل Resident Evil: Director's Cut و Metal Gear Solid تایید شده بود .

آخرین ویرایش:
بچه ها یه چیزیو من بگو این تاپیک فقط مخصوص معرفی بازی هایی که تو PSN میاد ه . و اینکه بچه میگن که چه بازی هایی رو بازی کردن و چه جوری بوده .
هر سوالی دارید تو بخش Playstation Network در همه مورد تاپیک هست .
لطفا رعایت کنید .

سلام !
کونامی امروز اعلام کرد که Metal Gear Solid روز 18 جون به PSN عرضه میشه .
پس جک ترتون دروغ نمیگفته که بازی های PS1 و کلاسیک زیادی در راه PSN هستند .
شما میتونید اولین سری از سری بازی های محبوب Metal Gear Solid رو که بر روی PS1 عرضه شده بود روز 18 جون از PSN US بگیرید .

mgsboxart040609225.jpg

هنوز هیچ حرفی راجع به PSN اروپا زده نشده ولی میشه حدس زد که برای اونجا هم عرضه بشه .
دیروز که که تو Update هفتگی PSN فاینال فانتزی VII با قیمت 10 دلار روی PSN رفت .
البته این بازی بر روی PSN اروپا هم عرضه خواهد شد ولی هنوز تاریخ دقیقی در دست نیست .

درود !
ESRB تایید کرد که بازی بسیار پرطرفدار Final Fantasy VII به زودی در PSN US عرضه خواهد شد .
طبق لیست ESRB این بازی برای PS3 و PSP در هفته های آینده عرضه خواهد شد .
هنوز چیزی در مورد PSN UK و سایر کشورهای اوپایی گفته نشده است ولی انتظار میره که SE برای این مناطق هم برنامه ای خواهد داشت .

ff7jpnpstore580.jpg

Final Fantasy VII قبلا برای PSN Japan عرضه شده بود .
هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد تاریخ دقیق عرضه و قیمت در دست نیست ولی انتظار میره قیمت بازی بین 10 تا 15 دلار باشد .
قبل از این هم عرضه بازی هایی مثل Resident Evil: Director's Cut و Metal Gear Solid تایید شده بود .
بلاخره این عنوان برای psn اروپا هم عرضه شد :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or