میثم تاریخ پست رو نگاه کنخوب این عنوان برای psn اروپا هم عرضه شد![]()
اون موقع میگفتن فقط فعلا واسه US میاد و خبری فعلا از EU نیست .
میثم تاریخ پست رو نگاه کنخوب این عنوان برای psn اروپا هم عرضه شد![]()
آرش من که قصدی نداشتم پسر!میثم تاریخ پست رو نگاه کناون موقع من علم غیب نداشتم میاد که
![]()
اون موقع میگفتن فقط فعلا واسه US میاد و خبری فعلا از EU نیست .
بابا داداش میثم ما چاکرتیم این حرفا چیهآرش من که قصدی نداشتم پسر!![]()
منظور من از این نقل قول این بود که این بازی که معرفی کردی امروز برای اروپا هم عرضه شد! همین! قصد جسارت نداشتم !
flowerبه نظرتون FLOCK بهتره یا flOwer چون میخوام یکیشونو بخرم ؟
چرا من گنفو را بازی میکنم البته خیلی سخته برای تروفی گرفتنش:biggrin1:Flower خیلی بهتر هست اما گرونه!!:biggrin1:
دوستان کسی اینجا Rog Doll Kung Fu نمیزنه؟
برهان جون بفرمادوستان اون تاپیک Share بازی ها رو حسش نبود برم پیدا کنم:biggrin1: اینجا کسی اهل Share نیستش؟ من 4 تا بازی دارم و خیلی دنبال Flower هستم. کسی داشت خبر بده
سلام !
کونامی امروز اعلام کرد که Metal Gear Solid روز 18 جون به PSN عرضه میشه .
پس جک ترتون دروغ نمیگفته که بازی های PS1 و کلاسیک زیادی در راه PSN هستند .
شما میتونید اولین سری از سری بازی های محبوب Metal Gear Solid رو که بر روی PS1 عرضه شده بود روز 18 جون از PSN US بگیرید .
![]()
هنوز هیچ حرفی راجع به PSN اروپا زده نشده ولی میشه حدس زد که برای اونجا هم عرضه بشه .
دیروز که که تو Update هفتگی PSN فاینال فانتزی VII با قیمت 10 دلار روی PSN رفت .
البته این بازی بر روی PSN اروپا هم عرضه خواهد شد ولی هنوز تاریخ دقیقی در دست نیست .
برو بابا بیا بیا تا حالی ازت بگیرم :biggrin1:هیچکی مثله من قوی نیست خودت میدونی:biggrin1:من شدید پایه شیر کردن هستم!! هر کی پایه هست بگه!
حسین بیا یکدست روتو کم کنم!!:biggrin1:
نیگا کن یه کره زمین میاد که از چند chanel مختلف میتونی بهش نگاه کنی هر chanel یه چیز رو نشون میده مثلا اخبار کشور ها ،آب و هوا ، و... کلا چیزه جالبیهببخشيد من اطلاعات زيادي كسب كردم ميشه كمي درمورد Life whit plastation بيشتر توضيح بديدو عكس يادتون نره