میثم تاریخ پست رو نگاه کن اون موقع من علم غیب نداشتم میاد کهخوب این عنوان برای psn اروپا هم عرضه شد
اون موقع میگفتن فقط فعلا واسه US میاد و خبری فعلا از EU نیست .
میثم تاریخ پست رو نگاه کن اون موقع من علم غیب نداشتم میاد کهخوب این عنوان برای psn اروپا هم عرضه شد
آرش من که قصدی نداشتم پسر!میثم تاریخ پست رو نگاه کن اون موقع من علم غیب نداشتم میاد که
اون موقع میگفتن فقط فعلا واسه US میاد و خبری فعلا از EU نیست .
بابا داداش میثم ما چاکرتیم این حرفا چیه جسارت چیه .آرش من که قصدی نداشتم پسر!
منظور من از این نقل قول این بود که این بازی که معرفی کردی امروز برای اروپا هم عرضه شد! همین! قصد جسارت نداشتم !
flowerبه نظرتون FLOCK بهتره یا flOwer چون میخوام یکیشونو بخرم ؟
چرا من گنفو را بازی میکنم البته خیلی سخته برای تروفی گرفتنش:biggrin1:Flower خیلی بهتر هست اما گرونه!!:biggrin1:
دوستان کسی اینجا Rog Doll Kung Fu نمیزنه؟
برهان جون بفرما اینم تاپیکش . بچه های پایه زیادن .دوستان اون تاپیک Share بازی ها رو حسش نبود برم پیدا کنم:biggrin1: اینجا کسی اهل Share نیستش؟ من 4 تا بازی دارم و خیلی دنبال Flower هستم. کسی داشت خبر بده
سلام !
کونامی امروز اعلام کرد که Metal Gear Solid روز 18 جون به PSN عرضه میشه .
پس جک ترتون دروغ نمیگفته که بازی های PS1 و کلاسیک زیادی در راه PSN هستند .
شما میتونید اولین سری از سری بازی های محبوب Metal Gear Solid رو که بر روی PS1 عرضه شده بود روز 18 جون از PSN US بگیرید .
هنوز هیچ حرفی راجع به PSN اروپا زده نشده ولی میشه حدس زد که برای اونجا هم عرضه بشه .
دیروز که که تو Update هفتگی PSN فاینال فانتزی VII با قیمت 10 دلار روی PSN رفت .
البته این بازی بر روی PSN اروپا هم عرضه خواهد شد ولی هنوز تاریخ دقیقی در دست نیست .
برو بابا بیا بیا تا حالی ازت بگیرم :biggrin1:هیچکی مثله من قوی نیست خودت میدونی:biggrin1:من شدید پایه شیر کردن هستم!! هر کی پایه هست بگه!
حسین بیا یکدست روتو کم کنم!!:biggrin1:
نیگا کن یه کره زمین میاد که از چند chanel مختلف میتونی بهش نگاه کنی هر chanel یه چیز رو نشون میده مثلا اخبار کشور ها ،آب و هوا ، و... کلا چیزه جالبیهببخشيد من اطلاعات زيادي كسب كردم ميشه كمي درمورد Life whit plastation بيشتر توضيح بديدو عكس يادتون نره