Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
كارايي هاي بيشتر نداره مثلا اثار باستاني كشور رو نشون نميده
شما مثل اینکه هوس کردی نیومده بری تعطیلات ، نه ؟
فارسی بلدی ؟ ! عنوان تاپیک رو نوشته PlayStation Network Games . احیانا میدونی که این سوال تو و Life With Playstation هیچ ربطی به این تاپیک نداره .
البته اگر میفهمیدی دوباره بعد از اینکه یکی جوابتو داد پست نمیدادی .
یه بار دیگه پست نامربوط بدی گزارش میشه .

درود
چند وقت پیش نقد سایت IGN رو که به Fat Princess امتیاز 9 اده بود رو تو بخش معرفی بازی ها گذاشتم . گفتم بد نیست اینجا بزارم تا بچه ها ببینن شاید خواستن بازی رو بخرن دیگه کاملا مطمئن بشن که این بازی یه شاهکاره .

Fat Princess Review

PS3_Fat_Princess_logo.png

Fat Princess واقعا خوبه ، خیلی خوب . من اینجا نشستم و فکر می کنم که چه جوری این نقد رو هوشمندانه و در خور این بازی شروع کنم . در واقع میخوام مثلا اسمش رو بزارم کیک با مزه ولی چیزی که هست اینه که Fat Princess خیلی فراتر از این القابه .
Fat Princess خیلی زیباست ، عمیقه و در عین عال خیلی جالبه و یکی دیگه از بازیهای PlayStation Network که تجربه اش برای هر کس لازم و لذت بخشه .
درسته ، من این نقد رو شروع کردم !
به هر حال اگر شما میخواید که به ما ملحق بشید ، Fat Princess برای بازی کردن 32 نفر در حالت Multiplayer ساخته شده .
در بازی مودهای مختلفی وجود داره ولی هسته اصلی بازی پیرامون دزدیدن شاهزاده های چاق و عاشق کیک و یک جنگ پایان ناپذیر بین پادشاهی قرمز ها و آبی هاست .
در واقع ، وقتی شما بازی رو به هدف آزاد کردن شاهزاده ها شروع می کنید ؛ شما در قلعه خودتون هستید و شاهزاده مورد نظرتون درست در قلعه روبروی شما حضور داره .
هدف شما اینه که در طول 8 مپ موجود در بازی به سمت قلعه مقابل حمله ور بشید ، شاهزاده خودتون رو بردارید ، به خونه برگردید و تا مدت زمان ممکن شاهزاده خودتون و شاهزاده حریف رو اونجا نگه دارید .
با این تفاسیر شاید فکر کنید که کار شما خیلی سادست ولی باید بهتون بگم که اینطور نیست . در هر قلعه 5 دستگاه پمپاژ کلاه وجود داره که با پوشیدن کلاه مخصوص هر کلاس میتونید در قالب یکی از کلاس های :

• Priest
  • Warrior
  • Mage
  • Worker
  • Ranger
به بازی ادامه بدید . این باعث میشه که وظایف هر کس در بازی مشخص باشه .
با تم کارتونی و جلوه های های بصری کارتونی این بازی ، شما در ابتدا فکر می کنید که در حال انجام یک بازی بچه گانه هستید ولی وقتی حمله یک Warrior رو به یک Mage و خونی که در اطراف او به زمین ریخته میشه ، مشاهده می کنید تازه متوجه میشید که چقدر این دنیا پیچیدست .
در حالی که در اطراف شما جنگ سنگینی بین پادشاهی قرمز و آبی وجود داره ، شما سعی می کنید که به قلعه دشمن برید و شاهزاده خودتون رو به خونه برگردونید ؛ ولی اگر دشمنان شما باهوش باشند ، از شاهزاده با کیک پذیرایی می کنند . شاهزاده شما کیک ها رو یکی پس از دیگری میخورد ، این یکی پس از دیگری ها سبب چاق و چاق تر شدن شاهزاده می شود که همه این عوامل باعث سنگینی وزن او و در نتیجه احتیاج به نفرات بیشتر برای حرکت دادن او و کند تر شدن مراحل برگرداندن شاهزاده به قلعه می شود . پس در هنگام دفاع باید تا می توانید شاهزاده دشمن رو مجبور به خوردن کیک کنید .

fat-princess-20090803030801985_640w.jpg

با همه این چیزهایی که تا الان گفتم ، یکی از بهترین بازی های Multiplayer بر روی Playstation 3 زاده شد . این واقعا برای من سخته که اینجا بشینم و تجربه زیبای خودم رو از Fat Princess در غالب کلمات به شما بگم .
وقتی شما بازی رو شروع می کنید ، قلعه شما دری برای بیرون راندن دشمن ها نداره و دستگاه های پمپاژ کلاه نیاز به Upgrade داره تا بتونه نیاز شما رو در همه کلاس ها رفع کنه . تعمیر و درست کردن همه این ها بر عهده Worker ه پس کلاه رو بر میدارید و مشغول به کار میشید . شما باید به جنگل برید و درخت ها رو قطع کنید تا از چوب اون برای ساختن در استفاده کنید . باید به کندن صخره ها بپردازید تا سنگ مورد نیازتون رو تهیه کنید . احتیاجات شما در HUD بازی مشخصه که چه مقدار ذخیره دارید و به چه مقدار تجهیزات نیاز دارید .
بیشتر مواقع در یک بازی Multiplayer ، بازیکن هایی که نقش های دفاعی حمایتی رو به عهده می گیرند ، در انزوا قرار می گیرند ، ولی در Fat Princess هرگز به این صورت نیست و تعادل بسیار خوبی بین تمام کلاس ها وجود داره که به زیبا شدن بازی کمک شایانی می کنه ، به طور مثال هر Warrior با کشتن یک دشمن 10 امتیاز کسب می کنه در خالی که یک Worker با قطع کردن هر درخت 10 امتیاز کسب می کنه به علاوه برای واریز منابع دریافتی هم 10 امتیاز مثبت دریافت می کنه . ( این در حالیه که کشتن یک دشمن زمان کمتری نسبت به رساندن مواد اولیه میبره که این موضوع باز هم به بالانس خوب بازی بین کلاس ها بر می گرده )
Priest هم تیمی های خودش رو مداوا می کنه و Mage در ازای فریز کردن دشمنان امتیاز کسب می کنه . البته در این بین هر کسی که به نحوی در از بین بردن یک دشمن سهیم باشه امتیازی بهش تعلق میگیره .
آزاد کردن و رساندن شاهزاده ها و کم کردن سرعت حریف و ... هم در کسب امتیاز تاثیر داره .
این چنین مسائل در بازی بسیار زیاده که بازگو کردن همه اونها در این نقد نمی گنجه و این تنها پایه و اساس سبک ها بود .
نکته ای که منو بسیار هیجان زده و شگفت زده کرده استفاده کردن از کلاس ها در طول بازیه . به طور مثال ، من برای یک بازی کامل در نقش یک Worker بودم و تونستم اون رو ارتقا بدم ، طوری که اون میتونست مواد منفجره حمل کنه و دشمنانش رو به این طریق نابود کنه ، در واقع طوری بود که من هم توانای این رو داشتم که برای یارانم نردبان ذدرست کنم و هم اینکه میانبورهای حریف رو با استفاده از مواد منفجره نابود کنم . همونطور که دیدید شما می توانید کلاس های خودتون رو ارارتقا بدید و از اونها اونطور که نیاز دارید استفاده کنید .

fat-princess-20090428111324970_640w.jpg

به مرور زمان که شما از عهده جنگ ها بر میاید ، جایزه هایی رو هم در بازی کسب می کنید . برای تازه کار ها یک بخش به نام "Why I'm Awesome" وجود داره که شامل 16 صفحه از اطلاعات ، امتیاز ها ، جایزه های باز شده و ... میشه .
به طور مثل ، تعداد دفعاتی که شاهزاده ها رو نجات دادید ، تعداد دفاتی که دشمن رو کشتید ، نسبت کشتن به مرگ ( Kill/Death Ratio ) و بسیاری اطلاعات دیگه .
یکی از اون 16 صفحه مربوط میشه به اینکه شما چه مقدار از 95 حالت Customizations رو بدست آوردید .
بعد از اینکه امتیازات و مهارت های شما در بازی افزایش پیدا کرد ، حالت های بسیاری مثل مدل مو ، رنگ پوست و بسیاری دیگر در بخشی به نام Get Fabulous در اختیار شما قرار میگیره تا شخصیت و کاراکتر خودتون رو بسازید .
نکته دیگر در مورد رنک ها و ارتقا یافتن درجه شما در بازیه . اولین بار که شما شروع به بازی می کنید ، فقط PSN ID شما در بالای سرتون وجود داره ؛ اما به مرور زمان شما رنک هایی مانند Squire و Private و بسیاری دیگر رو کسب می کنید . این رنک ها در وسط بازی و بدون هیچ گونه مکثی به شما داده میشه . در این بازی سیتم XP وجود نداره ، یعنی شما نمی توانید متوجه بشید که چه مقدار تا رنک بعدی فاصله دارید .
به علاوه در Fat Princess ممکنه رنک شما پایین هم بیاد . به طور مثال من در یک بازی خوب بازی نکردم و به دوباره به Private برگشتم ، ولی در یک بازی دیگه تونستم خیلی خوب باشم و ترفیع درجه بگیرم . من بالا رفتن درجه رو خیلی دوست دارم ولی نبود سیستم XP در این بازی کمی منو آزار داد .
باید کمی هم در مورد سرورهای بازی صحبت کنم . به شخصه من مشکلی با بازی و سرورهای اون نداشتم و تونستم خیلی راحت و بدون لگ بازی کنم . البته در تعطیلات این هفته من چند بار از بازی بیرون رفتم ولی مشکل خاصی نبود .یک بار هم سیگنال قرمز رو دیدم . به نظر میرسه در بازی سیگنال های زرد و قرمز وجود داره که بد بودن ارتباط با سرور رو نشون میده .
نکته مهم دیگری هم که وجود داره همکاریه بین بازیکن هاست . Fat Princess یه بازیه سخته و شما به مشکل میتونید برنده بازی باشید . در این بازی مشارکت هم تیمی ها خیلی مهمه و اگر در تیم شما افرادی باشند که فقط به فکر کشتن هستند قطعا شما بازی آسانی رو در پیش نخواهید داشت . من تا به حال بیشتر بازی هایی رو که شروع کردم رو خاتمه دادم ولی چند بار به علت هماهنگ نبودن نفرات از بازی ببرون رفتم .
شما میتونید در یک بازی برای دوستان خودتون جا رزرو کنید ، ولی در بازی قابلیت وجود نداره که هاست یک بازی بشید و برای خودتون Password تهیه کنید . همچنین Clan هم در بازی وجود نداره و شما نمیتویند با دوستانتون تشکیل یک Clan بدید .
در کنار این مسائل مپ های بازی واقعا زیبا و جذاب طراحی شده . یکی دیگر از نکته ها در باره مپ های موجود در بازی بالانس و تعادل خوب بین هر دوطرفه بازیه ، طوری که هیچ تیمی بر دیگری برتری نداره که این باعث زیباتر شدن بازی میشه .
در بازی چند مود هم وجود داره به طور مثال در Snatch 'n Grab شما باید شاهزاده تیم مقابل رو بدزدید و اون رو به مقر خودتون بیارید . برای پیروز شدن باید سه بار این کار رو انجام بدید .
در Invasion شما باید بر 50 % از منابع بازی تسلط داشته باشید و اونها رو ماله خود کنید . همچنین Teamdeath Match هم که همه باهاش آشنا هستید .

fat-princess-20090428111403767_640w.jpg

علاوه بر بخش جذاب Multiplayer ، این بازی دارای بخش Single Player نیز هستد که داستان دو شاهزاده رو بیان می کنه که هیچ وقت نمی تونن دست از خوردن کیک بردارن . این بخش شامل 7 مرحله است که تقریبا شما رو برای نبرد با دیگران آماده میکنه .
همچنین یه بخش دیگر نیز به نام Gladiate در بازی وجود داره که شما کاراکتر خودتو رو میسازید و وارد محیطی می شوید که موج دشمن یکی پس از دیگری به سمت شما حمله می کنند . وظیفه شما هم مشخصه باید زنده بمونید و اون ها رو نابود کنید .
در واقع Fat Princess یک بازیه Multiplayer ه ولی این بخش ها لطمه ای به بازی وارد نمی کنه .
در آخر اینکه گفتنی راجع به این بازی بسیار زیاده ولی من فکر نمی کنم شما حوصله این رو نداشته باشید که بیشتر از این متن رو ادامه بدید . به هر حال Fat Princess بازی جالبیه که حتما تجربه ای لذت بخش رو براتون به ارمغان خواهد داشت .
من امیدوارم Titan کلن رو به بازی اضافه کنه ، همچنین قابلیت ساخت بازی شخصی نیز به بازی اضافه بشه . با این همه Fat Princess یک بازیه زیباست .

اطلاعات بازی :

PS-Store_Fat-Princessboxart_160w.jpg

ناشر : Sony Computer Entertainent
سازنده : Titan Studios
سبک : Action
تعداد بازیکن ها : 32 - 1
قیمت : 14.99 $
درجه ESRB :

esrb_t.gif

درود دوباره
خوب الان لیست بازی های PlayStation Network حاظر در Tokyo Game Show 2009 رو دیدم ، گفتم بد نیست اینجا هم بزارم .

• Angel Senki PS3
  • Pixel Junk : Shooter PS3
  • Thexder Neo , Square Enix PSP
  • Crystal Defenders , Square Enix PSP
  • Gravity Crush , Sony PS3
  • Hustler King , Sony PS3
  • Fat Princess PS3
  • LocoRoco Midnight Carnival PSP
  • Play x Catalog , Sony PSP
  • x-Radar Portable , Sony Marketing PSP
  • Disgaea Infinite , Nippon Ichi PSP
Pixeljunk-1-4_dl_PSNboxart_160w.jpg

و خبر بسیار عالی تر اینکه چهارمین بازی از سری بازی های Pixel Junk یعنی بازی فوق العاده Pixel Junk : Shooter در این نمایشگاه قابل بازی خواهد بود .

واب منو تو صفحه هاي قبل بديد خواهش ميكنمۀۀ:laughing:
اولا معنی خندت رو نمیفهمم. فکر کنم به موضوع شما سیاوش باید رسیدگی کنه تا یکم سر حال بیای. این دفعه 100 هست که دوستان و یا ناظم ها دارن بهت اخطار میدن. نمی بینی اون بالا آرش جوابت رو داده؟ چرا این قدر الکی پست میدی و هم دستای خودت رو خسته می کنی و هم اعصاب بقیه رو هم میریزی؟

دوستان یکی در مورد Trash Panic توضیح میده . اخه چرا 1 گیگ حجمشه :biggrin1:

Trash Panic یه بازی به سبک Tetris های قدیمی خودمونه ولی با این فرق که داستان چند تا موجود رو بیان می کنه که انواع َغال ها رو جمع می کنند و باهاش Tetris میسازن .
بازی فیزیک خیره کننده ای داره که از موتور فیزیک قدرتمند Havok استفاده می کنه ، طوری که مثلا شما یه لامپ رو میندازید پایین بعد از اون یه صندلی میاد ، از هر جا اون صندلی رو بندازید پایین یه جور و از جاهای مختلف میشکنه .
هدف تو این بازی انداختن اجسام به روش تتریس رو همدیگه و شکستن اوناست .
در کل بازی خیلی قشنگیه ، اون کاراکترها هم خیلی خنده دار هستند .

ممنون :دی

آخرین ویرایش:
دوستان یکی در مورد Trash Panic توضیح میده . اخه چرا 1 گیگ حجمشه :biggrin1:
Trash Panic یه بازی به سبک Tetris های قدیمی خودمونه ولی با این فرق که داستان چند تا موجود رو بیان می کنه که انواع َغال ها رو جمع می کنند و باهاش Tetris میسازن .
بازی فیزیک خیره کننده ای داره که از موتور فیزیک قدرتمند Havok استفاده می کنه ، طوری که مثلا شما یه لامپ رو میندازید پایین بعد از اون یه صندلی میاد ، از هر جا اون صندلی رو بندازید پایین یه جور و از جاهای مختلف میشکنه .
هدف تو این بازی انداختن اجسام به روش تتریس رو همدیگه و شکستن اوناست .
در کل بازی خیلی قشنگیه ، اون کاراکترها هم خیلی خنده دار هستند :دی .

درود
دیروز واقعا روز خوبی واسه من و واسه خیلی از طرفداران بازی های Arcade بود ، روزی که بالاخره مشخص شد بازی زیبای Trine پایان فردا روی شبکه PlayStation Network Europe قرار خواهد گرفت .
من چند وقت پیش وقتی بازی نمایش خیره کننده ای در E3 داشت مقاله ای راجع به بازی نوشتم که گفتم بد نیست اینجا هم بزارم تا دوستان با این بازی فوق العاده آشنا بشند .
لازم به ذکر ه که این باز ابتدا قرار بود روز سوم July عرضه بشه ولی برای ارتقا کیفیت بازی تاخیر خورد .

مقاله ای که در مورد بازی Trine پیش رو دارید مشتمل بر سه بخش است :
  • پیش نمایش سایت 1UP نوشته Scott Sharkey در E309
  • نگاه سایت Gamespot به این بازی به عنوان بازی برگزیده Downloadble در E3
  • نگاهی اجمالی بر شخصیت های بازی و ویژگی های آنها
" بخش اول "

Trine بازی است که المان های سبک پلتفرمر رو ضمن استفاده زیبا و خلاقانه از فیزیک داراست . بازی که که در اون سه شخصیت در یک دنیای افسانه ای و پر از سحر و جادو ایفای نقش می کنند .
این اولین بار بود که من شانس این رو پیدا کردم تا بتونم Trine رو تجربه کنم و باید بگم بازی دقیقا به زیبایی ویدئو ها و تصاویری بود که قبلا مشاهده کرده بودم و حتی بهتر !
نکته جالب بازی وجود 3 شخصیت متفاوته که به زیبایی در تعادل هستند . شخصیت اول The Wizard ه که بهترین فرد برای سحر و جادوست ولی در مقابل حمله دشمنان بسیار شکننده ست ، به طور مثال وقتی شما بوسیله سه دشمن محاصره میشوید هیچ چاره ای جز تعویض شخصیت ندارید ؛ البته میتوانید با استفاده از جعبه هایی که از انها برای حل معما ها استفاده می کنید به دشمنان حمله کنید ولی قطعا این فرآیند زمان زیادی می طلبد .
شخصیت دوم که The Thief نام داره بسیار پر تحرک و پر جنب و جوشه که در حین بازی من مفید ترین شخصیت بود و در آخر The Knight شخصیت سنگین و پر مهماتیه که فقط در مواقعی که نیاز به سد دشمنان دارد به کار شما خواهد آمد ؛ همین .

907.jpg

ولی بهترین تجربه سیستم Co-op که میتونه به زیبا تر شدن بازی کمک شایانی بکنه . شاید شما دوست داشتید 3 جادوگر در بازی باشید و نیازی به The Knight و The Thief نداشته باشید ولی در یازی هر شخصیت رو فقط یک نفر میتونه کنترل بکنه ، پس بهتره به بهترین وجه از ویژگی های اونها استفاده کنید .
تک مرحله ای که من اون رو بازی کردم ، من رو با انتخاب های زیاد تنها گذاشت . Trine سرشار از معماهایی که خلاقانه طراحی شدند و این حق انتخاب رو به شما میدن تا هرجور که دوست دارید اونا رو حل کنید !

" بخش دوم "

امسال هم سال چشمگیری برای دوستداران بازی و به خصوص سالی سرشار از موفقیت و اوجی دوباره برای E3 . امسال هم E3 سرشار بود از چراغ های روشن بسیار ، موزیک های بلند و معرفی بازی های هیجان انگیز و زیبا که E3 امسال رو بیش از پیش زیبا کرده بود .

959285_20090601_790screen001.jpg

تنها چند سال از این میگذرد که بازی های Downloadable با تمی آرکد گونه و کوتاه علاقه مندان زیادی کسب کردند . امسال هم در بین انتخاب بهترین های E309 شاهد بخش The Best Downloadable Game بودیم که در بین 5 نامزد احراز این جایزه یعنی Fat Princess و PixelJunk Shooter برای PS3 و Shadow Complex و Splosion Man برای 360 و Trine برای PC و PS3 این Trine بود که توانست در این بخش بهترین بازی شود .
Trine یک توصیف زیباست از یک دنیای زیبا و افسانه ای ، که شما در اون میتوانید با حداکثر دو نفر ازدوستانتون کنترل شخصیت های بازی رو بر عهده بگیرید و قدم در دنیایی زیبا بگذارید و به کمک توانایی های هر یک از شخصیت ها که به گونه ای هنرمندانه تعریف شده معماهای این سرزمین سحر شده را کشف کنید .
جدا از گرافیک بازی ، چیزی که این بازی رو زیبا ساخته تاثیرگذاری شخصیت ها بر محیط و شخصیت ها بر یکدیگره ، همچنن مکانیسم حل مسئله ها و معماهای بازی این رو به ما نشون میده که سازندگان این بازی سخت بر روی این اثر کار کردند تا ما شاهد یکی از بهترین بازی های Downloadable باشیم .

" بخش سوم "

characters_knight_color_small.png

The Knight

نام : Pontius
شغل :نجات ملکه ها
کاراکتر : قابل اعتماد
علاقه مندی : خوردن گوشت مرغوب و شراب
متنفر از : گرسنه بودن
Pontius یک شوالیست ، البته در رویاهای خود . اون میخواد به ارتش سلطنتی راه پیدا کنه و برای این کار باید با نامیرایان بجنگه و خودش رو بهبود ببخشه و جزء شوالیه های پادشاه بشه ولی مشکل اینجاست که اون معنی نامیران رو نمی دونه .
Pontius به بزرگیه یه خرسه و به واسطه خوردن گوشت مرغوب بدن سالمی داره . اون شخصیت دوستانه ای داره و درباره همه چیز خوب فکر می کنه . البته به جز مواقعی که گرسنه میشه . Pontius یک مقدار کنده و هیچ چیز از سحر و جادو نمی دونه ولی ان چیز ها نمی تونه جلوی اون رو بگیره ؛ اون میخواد یه قهرمان افسانه ای باشه و جان پادشاه رو نجات بده .

توانایی ها :

Pontius دارای توانایی فوق العاده در جنگیدن با سلاح های سرد مثل شمشیر رو داره که همین مسئله ار او یک انسان دارای اعتماد به نفس ساخته . اگر شما برید و تمرین های رزمیه اون رو در Astral Academy ببینید متوجه مشید که هیچ کس نمیتونه مثل اون بجنگه . همچنین قدرت Pontius در بلند کردن اشیای سنگین خیلی کاربرد داره . او از سپر خود برای دفاع در برابر حملات استفاده می کنه و جالبه این رو بدونید که اون توی این لباس هی نمیتونه شنا کنه .
characters_thief_color_small.png

The Thief

نام : Zoya
شغل : دزدیدن از ثروتمندان برای خود
کاراکتر : مرموز
علاقه مندی :ثروتمند شدن
متنفر از : اینکه در دزدن ناتوان بشه
Zoya از یک سرزمین خیلی دور امده تا گنجی روکه کسی از اون بعد از ممنوع شدن ورود به قلعه محافظت نمی کنه بدزده و الان بهترین فرصت برای اوست .
Zoya یک دزد استثناییه که همه چیز رو درون قلبش نگه میداره و دوست نداره کسی ازش سوال کنه و در ضمن دوست نداره تا رازها رو به کسی بگه واون ها رو افشا بکنه .

توانایی ها :

Zoya یک کمان دارماهر هم هست و میتونه دشمنان رو از فاصله دور از بین بره ولی او در نبردهای نزدیک نمیتونه از خودش دفاع که و باید Pontius از او دفاع کنه . همچنن Zoya تونایی رد شدن از مناطق صعب العبور رو داره و با طنابی که همیشه همراهش داره میتونه ازدیوار ها بالا بره .
characters_wizard_color_small.png

The Wizard

نام : Amadeus
شغل : ستاره بودن
کاراکتر : تودار
علاقه مند : به همه زن ایی که اون رو دوست دارند
متنفر از : همه زن هایی که اون رو دوست ندارند
Amadeus مسن ترن جادوگریه که هنوز در Astral Academy مطالعه و تحصیل می کنه . بر اساس مجموعه ای از اتفاقات او در قلعه تنها موند . او میتونه ارتش نامیرایان رو ببینه و برای همین سعی می کنه تا حد ممکن از اونجا دور بشه تا از گزند این ارتش در امان باشه .
تمام جادوگرهای هم سن وسال او درس خود را تمام کرده و فارغ تحصیل شدند ولی او هنوزموفق به گذراندن امتحان نهایی جادوگری نشده و هیچ وقت طلسم سنگ بزرگ آسمانی رو یادنگرفته .

توانایی ها :

اگر چه که Amadeus هنوز موفق به یادگیری ورد طلسم سنگ بزرگ آسمانی نشده ولی او طلسم ها و وردهای زیادی رو بلده . اون میتونه اشیای مد نظر خودش رو احضار کنه و اونا رو در دنیای واقعی قرار بده تا این اشیا مانند نمونه واقعی عمل کنند .
همچنین اون میتونه اشیا رو از روی زمین بلند کنه و در صورت تمرین بیشتر میتونه اندازه اشیا رو تغییر بده .

آخرین ویرایش:
درود
همونطور که قرار بود ، Trine روی PSN EU قرار گرفت با قیمت 16.99 پوند یا 19.99 یورو .
بازی قیمت بالایی نسبت به بقیه بازی های PSN داره ولی خوب یه بازی کاملا طولانیه که واقعا ارزشش رو داره .
تو اولین فرصت که بازی رو تهیه کردم حتما براتون راجع بهش توضیح میدم .
یه نکته خیلی جال این که با این این یه بازی Arcade هست ولی تروفی پلاتینیوم داره :دی

درود
همونطور که قرار بود ، Trine روی PSN EU قرار گرفت با قیمت 16.99 پوند یا 19.99 یورو .
بازی قیمت بالایی نسبت به بقیه بازی های PSN داره ولی خوب یه بازی کاملا طولانیه که واقعا ارزشش رو داره .
تو اولین فرصت که بازی رو تهیه کردم حتما براتون راجع بهش توضیح میدم .
یه نکته خیلی جال این که با این این یه بازی Arcade هست ولی تروفی پلاتینیوم داره :دی

این Trine رو من روی PC گرفتم چندان جالب نبود ! بازی یه کم اهسته بود در اصل مشکل افت فریم داشت که بعدش پچ دادند ! بازی هم حال نمیداد :biggrin1:
ولی Wizard ش خیلی حال میده ! معماهاشم خوب بود :biggrin1:
-----------------------------------------
من الان Magic Ball رو دانلود کردم حجمش 156 بود . خواستم برم تو بازی Update میخواست که حجمش 176 بود که از خود بازی هم بیشتره :biggrin1: چی اضافه میکنه این update ! ؟

آخرین ویرایش:
این TRASH PANIC خیلی سخته! اصلا نمیشه مراحلش رو رد کرد!شما چیکار میکنید که رد میشه؟ :biggrin1: کمی ما رو راهنمایی کنید تو بازی اگر میشه!
این FAT PRANCES هم تو تروفی هاش نامردی کرده!همش رو برنز گزاشته ! :((

این Trine رو من روی PC گرفتم چندان جالب نبود ! بازی یه کم اهسته بود در اصل مشکل افت فریم داشت که بعدش پچ دادند ! بازی هم حال نمیداد :biggrin1:
ولی Wizard ش خیلی حال میده ! معماهاشم خوب بود :biggrin1:
-----------------------------------------
من الان Magic Ball رو دانلود کردم حجمش 156 بود . خواستم برم تو بازی Update میخواست که حجمش 176 بود که از خود بازی هم بیشتره :biggrin1: چی اضافه میکنه این update ! ؟
Trine هم برای همین 2 ماه و 15 روز برای PS3 تاخیر خورد ، این بازی قرار بود سوم July بیاد واسه PSN لی سازندگان بازی گفتن میخوان کیفیت بازی رو ببرن بالا و یه بازی کاملتر توی PSN بزارن واسه همین بازی با 2 ماه و نیم تاخیر اومد .
بازی خیلی جالبیه ، طولانیه و یه نکته جال هم اینه که بازی تروفی پلاتینیم داره :دی

راجع به Magic Ball هم اون 175 مگ برای اون DLC Booster Pack هست که اگر شما فایل Unlock اش رو داشته باشید که شما دارید :دی اون Pack رو میگیرید که چند مرحله و مد و چند تا تروفی به بازی اضافه می کنه .
این TRASH PANIC خیلی سخته! اصلا نمیشه مراحلش رو رد کرد!شما چیکار میکنید که رد میشه؟ :biggrin1: کمی ما رو راهنمایی کنید تو بازی اگر میشه!
این FAT PRANCES هم تو تروفی هاش نامردی کرده!همش رو برنز گزاشته ! :((
Trash Panic خیلی بازی جالبیه ، فیزیکش خداست :دی
بازی رفته رفته سخت میشه باید یکم فیزیک بلد باشی . باید اجسام رو از جایی بندازی زمین که احتما شکستنشون بیشتره . از اتش هم باید خوب استفاده کنی و جایی بندازی که بیشتر واسیل نابود بشه .
کلا یکم تمرین کنی یاد میگیری :دی
Fat Princess هم که دیگه GOD ه :دی
یکم که بازی کنی یه Place آزاد میشه زمین فوتبال ه . واقعا من هر موقع بازی می کنم از خنده میمیرم . :دی خیلی جالب ساختند .
معتاد کننده ترین بازی Arcade یه که تا حالا بازی کردم ! به خاطرش Killzone 2 رو فعلا گذاشتم کنار :دی
حتما این زمین فوتبال رو بازی کن ، البته باید کلی Offline و Online بازی کنی تا آزاد بشه .

TMNT: Turtles in Time Re-Shelled

دوستانی که این بازی TMNT رو دارن و میخوان تروفیه Heroes in a Half Shell رو بگیرن اعلام امادگی کنن:cheesygri تا باهم این تروفی رو بگیریم (من تا جمعه همین هفته بیشتر وقت ندارم بدلیل دانشگاه و ....)
در ضمن اگر پستم رو جای اشتباهی زدم مدیران لطف کنن به جای درستش منتقل کنن
http://www.ps3trophies.org/game/tmnt-turtles-in-time-reshelled/trophies/

آرش این زمین فوتباله خیلی باحاله!
اول کار 32 نفر میفتن دنبال توپ!
یکی از این بمب بزگا بندازی بینشون نصفشون نابود میشن :biggrin1: کلا ته خندست این مرحله!
راستی مرحله ی دیگه ای باز نمیشه؟

این بازی ها چقدر سخت تروفی میدن :biggrin1:

آرش این زمین فوتباله خیلی باحاله!
اول کار 32 نفر میفتن دنبال توپ!
یکی از این بمب بزگا بندازی بینشون نصفشون نابود میشن :biggrin1: کلا ته خندست این مرحله!
راستی مرحله ی دیگه ای باز نمیشه؟

این بازی ها چقدر سخت تروفی میدن :biggrin1:
اون Arena ه ته خندست :دی خیلی قشنگ ساختنش :دی
فکر کنم آزاد بشه ، یکم هم Online باید بازی کنی فکر کنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or