بعضی هاش دارن و بعضی هاش هم ندارن. اگه Trophy گرفتن براتون مهم هست اسم بازی که می خواید بخرید رو توی Google بزنید و یک Trophy هم جلوش بزارید اگه اومد که یعنی داره و اگر هم نیومد که هیچییه سوال بازی هایی که آدم دانلود میکنه تروفی هم دارن؟
بعضی هاش دارن و بعضی هاش هم ندارن. اگه Trophy گرفتن براتون مهم هست اسم بازی که می خواید بخرید رو توی Google بزنید و یک Trophy هم جلوش بزارید اگه اومد که یعنی داره و اگر هم نیومد که هیچییه سوال بازی هایی که آدم دانلود میکنه تروفی هم دارن؟
از 4-5 دلار شروع میشه تا 30-40 دلاردوستان قیمت بازیاش به تومن از چه قدر تا چه قدره؟
نه نداره!بازی رایگان هم داره؟و معمولا حجم بازیاش از چقدر تا چقدره؟
باشه اد میکم ولی با دو نفر نمیشه، اگه قرار به 2 نفر باشه برادرم هست، Local میزنم. باید تعدادمون بیشتر باشه. 4 نفری حال میده.(ویرایش: What A messss!:d ، همون 2 نفر بهتره.:d)من TMNT رو دارم، شدیدا هم پایه Co Op هستم!! ID ایم هم که مشخصه. اد کن بریم تو کار بازی!:biggrin1:
مثل اینکه نمیشه. اگه میشد خوب میشدا:dLBP که میشه، یه تستی بزن!
دوست عزیز شما میتونی بازی کنیکسی بازی battle field 1943 داره واقعا که آنلاین جالب و با حالی داره اگه کسی هست اد کنه منو ای دی psn زیر هست.
ممکنه! اما کلن توی دمو خیلی کم میان برای آنلاین بازی کردن! راجع به سرور هم واقعا سرعت فوق العاده ای داره سرورهاش طوری که کمتر از 5 ثانیه به بازی join میشی واقعا آلیه کسی نیست برا آنلاین واقعا حیفه هادوست عزیز شما میتونی بازی کنی
من دمو شو دانلود کردم و می خواستم فولش کنم اما هرچی جوین رو می زدم چیزی پیدا نمی کرد؟؟؟
امکان داره به خاطر سرور های ea باشه