Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Fret Nice چیه؟ امروز یک تریلر ازش دیدم نمیدونم چرا احساس کردم خیلی شبیه LBP بود :d

راستی Castle Crashers کی میاد؟

Fret Nice چیه؟ امروز یک تریلر ازش دیدم نمیدونم چرا احساس کردم خیلی شبیه LBP بود :d

راستی Castle Crashers کی میاد؟
Fret Nice یکی از بازی های مورد علاقه منه . سبکش Musical ِ و Coop دو نفره داره . با شخصیت خودت میری جلو و با موزیک Rock و Riff های مختلفی که میسازی دشمنات رو میکشی . میشه تو بازی با کورد هایی که به دست میاری موزیک های مختلف بسازی . خیلی جالبه در کل . این ماه هم عرضه میشه .
Castle Crasher هم تاریخ عرضه دقیقی نداره ، TBA 2010 ِ .

به همه بچه ها توصیه می کنم Castle Crasher اومد همون روز اول بگیرن. من روی Xbox بازی کردم فوق العاده هستش. اصلا رو دستش نیست. اگه توش تغییراتی انجام داده باشند من خودم هم میگیرم

سلام دوستان
من بازی SOCOM رو از یکی از دوستان گرفتم ولی هر دفعه که میخوام برم توی بازی میگه که شما Owner بازی نیستید! توی Information هم میرم اون پایین نوشته که واسه هر User ـی که باشه باید پسورد اون رو دستگاه سیو بشه. خوب اینجوری که نمیشه همش پسورد اون رفیقم دست من باشه! حالا سوال من اینه: راهی نیست که بشه Owner رو عوض کرد؟

سلام . من امرور playable demo بازی def jam ICON رو از psn دانلود کردم ! بعد از نصب بعد از زدن ایکون بازی وارد یک صفحه سیاه شدم و این ارور رو نوشت :
the installed game is corrupted and cannot be started
هالا من باید چیکار کنم ؟:blushing:

دوست عزیز شما میتونی بازی کنی
من دمو شو دانلود کردم و می خواستم فولش کنم اما هرچی جوین رو می زدم چیزی پیدا نمی کرد؟؟؟
امکان داره به خاطر سرور های ea باشه

رفیق کلا سرورهای EA مخصوصا این بتلفیلده پره پره .من از روزی که خریدمش یه دست هم نتونستم بازی کنم :mad::((:((:((

سلام . من امرور playable demo بازی def jam ICON رو از psn دانلود کردم ! بعد از نصب بعد از زدن ایکون بازی وارد یک صفحه سیاه شدم و این ارور رو نوشت :
هالا من باید چیکار کنم ؟:blushing:
دوست عزیز احتمالا وسط دانلود دستگاهت خاموش شده یا برق رفته یا یک چیز مشابه که باعث خاموش شدن ناگهانی دستگاه شده. برای خود من هم 2 بار این اتفاق افتاده که با این سرعت کم خیلی بد هستش. متاسفانه دوباره باید دانلود کنی

این ارور واسه چی هست ؟ دوستان گفتن که شاید هنگام دانلود برق رفته یا کنسول از اینترنت قطع شده !
ولی هیچکدوم از این ها پیش نیومد و من کامل دانلود کردم ! مشکل از کجاس ؟
اینم اسم دمو : def jam ICON:(

این ارور واسه چی هست ؟ دوستان گفتن که شاید هنگام دانلود برق رفته یا کنسول از اینترنت قطع شده !
ولی هیچکدوم از این ها پیش نیومد و من کامل دانلود کردم ! مشکل از کجاس ؟
اینم اسم دمو : def jam ICON:(
کسی نیس جواب بده ؟ :(

یه خبر مهم و به قول معروف Breaking News براتون دارم . حتما همتون بخش " make.believe " رو توی PSN آمریکا دیدید . تا حدود چند ساعت دیگه حدودا میتونید fl0w رو از PSN US مجانی Download کنید . اونایی که اینجا رو دیدند همین الان برن Fl0w رو بزارن تو لیست Download شون چون ممکنه هر موقع از روی این بخش برداشته بشه و دوباره پولی بشه .
من که بازی رو خیلی وقت پیش خریدم ، اینم گفتن حیفه واسه کسایی که موفق نشدن بازی رو بخرن ، پس عجله کنید :دی

دم سونی گرم پارسالم راگ دل کنگ فو رو گزاشت! کاش FLOWER رو میزاشت !
من که رفتم :d

آقا ارور میده! چه کنم؟
اینو میگه :

A SERVER HAS OCCURRED
HTTP STATUS CODE : 403

باید چه کنم؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or