من از دوبی با SC گرفتم 100 تومن !ما که کس و کار نداریم تو دوبی کسی می تونه تهیه کنه چقد در میا قیمتای دوبی چنده
شما فامیل داری تو دوبی یا واست کسی تهیه کرد میشه به منم به گید اینطوری که خیلی خوبهمن از دوبی با SC گرفتم 100 تومن !
اقا این پک Starter pack خوب هست من بگیرم؟ 3 تا چیز توش هست یه دونه چشم یکی همون دسته که سرش رنگیه یکی هم گیم . الان این همه چیز داره ؟
سلام دوست عزیز کلا اینا به 2 پک اصلی تقسیم می شن یکی starter pack که شامل 1 دوربین 1 move (همونا که سرش یه چیز گرد داره)1 بلوری شامل 9 بازی دمواقا این پک Starter pack خوب هست من بگیرم؟ 3 تا چیز توش هست یه دونه چشم یکی همون دسته که سرش رنگیه یکی هم گیم . الان این همه چیز داره ؟
ببین با یک ps move هم میشه بازی کرد ، ولی با 2 تا ps move بازی کردن لذت بخش تر هست .مرسی از دوستان بابت راهنمایی قیمت والا تو یزد 130 تومن همین Starter pack من تنها بازی میکنم (حداقل فعلا) جدا از بحث گیم که دمو هستش اون دسته کله توپی و چشم برای بازی برای یک نفر کافی هست و ایا چیز دیگه ای هم هست؟ در کل به نظرتون بخرم یا صبر کنم یه پک کامل تر با بازی های بهتر بیاد بعدا بگیرم . چون اگه اینو الان بخرم بازی ندارم واسه بازی کردنش.مرسی
من از دوبی با SC گرفتم 100 تومن !
من همین پک رو از دوبی 88 هزار تومن خریدم. بازیاش همش دمو هستش ولی Sports champions رو کپیشو گرفتم وبدون مشکل بازی میکنم. اگر این پک رو بگیری باید بازی هم براش بخری بعدا.مرسی از دوستان بابت راهنمایی قیمت والا تو یزد 130 تومن همین Starter pack من تنها بازی میکنم (حداقل فعلا) جدا از بحث گیم که دمو هستش اون دسته کله توپی و چشم برای بازی برای یک نفر کافی هست و ایا چیز دیگه ای هم هست؟ در کل به نظرتون بخرم یا صبر کنم یه پک کامل تر با بازی های بهتر بیاد بعدا بگیرم . چون اگه اینو الان بخرم بازی ندارم واسه بازی کردنش.مرسی
اون اولیه بیشتر بدرد RE5 میخوره ولی دومیه خوراکه KZ2 و socom هست.امروز از بچه ها ( داداشم ) خبر رسید که این تو پایتخت اومده قیمت هم 65 تومن !
به نظر من این زیاد جالب نیست ! باید منتظر اسلحه های بهتر مثل این باشیم !
نه نداره فقط دیسکسلام بچه ها من استارتر پک خریدم خواستم بدونم اون قاب گیمش برا شما(قاب دیسک)دفترچه ای پی اس ان کارتی چیزی نداره؟ چون مال من فقط دیسک توش بود
با تشکر