sub controller هیج جا ندارن وتو اون هم نبود فقط :میگم اینی که شما میگین 170 میداده ! هر 3 با هم هست یعنی دوربین + MOVE + Subcontroller !؟
اون یارویی که میپیچونی در اصل مال زوم هست و هیچ ربطی به آبی و قرمز نداره ! در اصل زوم رو کم میکنه !دوتا سوال:
اول اینکه روی پی اس آی...دوتا لنز هس...قرمز و آبی...معمولن خودش می گه بذار روی آبی...حالا این قرمزه چیه؟به چه درد می خوره و کجا به کار میاد؟
دوم توی دیسک استارتر من یه پچ برای رزیدنت اویل 5 هس...این همون پچی هس که برای اضافه کردن قابلیت موو معرفی شده؟اگه آره آیا برای هوی رین هم چنین پچی هس که بشه آفلاین نصب کرد؟ چون من نمی تونم آنلاین بشم با ps3...راهی سراغ دارین شما؟
پک استارتر دیگه آره؟من امروز ی دونه پک کاملش رو به قیمت110 خریدم(البته 2تا بیشتر نداشت)که یکیشو دوستم ورداشت.اینرو بگم که بلوری که داخلش هست بازیهاش چنگی به دل نمیزنه ولی واقعا سرگرم کننده است.
راستی قرار تا چند روز آینده تعدادی رو باز بیاره ، تا آورد خبر دوستان میدم.
اینرو بگم در شیراز ی مغازه ای در پاساژ مهدی خیابان داریوش هستش، به اسم >>س ی که واقعا آدم بیخودی و گرون فروش.
هرکی خواست پی ام بده تا آدرس رو واسش بفرستم.
پک استارتر دیگه آره؟
خیلی خوب خریدی... من هرجا پرسیدم 130 میدادن هم پایتخت هم توپخونه... اون پکش که یه بازی فمیلی توش داره هم 170!! پکش با اسپورت چمپیون ندیدم...
نویگیشن هم 70 تومن!
البته به نظر من نویگیشن زیاد کاربردی نداره من ترجیح میدم بازیهای شوترو به سبک فعلی بازی کنم...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------توی دیسک استارتر من یه پچ برای رزیدنت اویل 5 هس...این همون پچی هس که برای اضافه کردن قابلیت موو معرفی شده؟اگه آره آیا برای هوی رین هم چنین پچی هس که بشه آفلاین نصب کرد؟ چون من نمی تونم آنلاین بشم با ps3...راهی سراغ دارین شما؟
این عکس بالا رو میبینی ؟! محتوای پک همیناـه که میبینی !این 120 تومنیش که با Eye هست,یه بازی هم روش داره؟
اگه منظورت این عکسه پایینه که نمیده البته تو ایران !سلام
جایی موشن کنترلر رو تنها نیورده؟بدون eye و بازی؟
لطفا اگه اطلاع دارید به من بگید/
مرسی